26 Temmuz 2016 Salı

Klozet bağlantı

Klozet bağlantı

Ayrıca provasını yaptığımız klozetin yerinde kayma olmaması için etrafınıda kurşun kalem ile çiziyoruz. Asıl montajı yaparken bu çizgilerden yardım alacağız. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. En üst Avrupa standartı ve yeterlilik “ Fleks bağlantının dayanabildiği en üst mühendislik noktası. Milyonlarca konut bizim flekslerimizle güvende. Asma klozet montaj için uygun olan civata boyu belirlenir.


Civata fazlalıkları ayarlanır. Kapak montaj vidaları sıkıştırılır. AYAKSIZ KLOZET ÖRNEK ÖLÇÜLERİ. Kapağınızın mevcut klozetten küçük ya da büyük. Klozet kapağı yerine yerleştirilir.


Mail listemize kayıt olarak yeniliklerden haberdar olabilirsiniz! Seramik,armatür,vitrifiye,banyo dolap ve aksesuarları,inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren firmamız göstermiş olduğu başarıyı internet ortamına taşımıştır. Conta etrafına ve klozet bağlantı parçasına biraz sıvı bulaşık deterjanı sürerek girmesini kolaylaştırın. LETİŞİM Kimya Sanayicileri OSB. Bu modellerde yer ile bağlantı yoktur.


Seçkin markaların modellerini ve fiyatlarını bulabileceğiniz adreste, hepsiburada. Vitra, Ece Banyo gibi ünlü markaların klozet modellerine ve klozet fiyatlarına ulaşabilir, dilediğiniz klozeti seçerek, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Yerden çıkışlı klozetler, duvardan çıkışlı klozetler ve asma klozetler için uygun ürünler bulunur. Kale klozetlerinde kolay montaj SmartMontaj yöntemi sayesinde yapılıyor.


SmartMontaj, Kale tarafından geliştirilen Kale patentli bir montaj yöntemi. Bu işi iki karşılıklı olarak durarak yapması daha sağlıklı olacaktır. Körük malzemesinin pislik kaydırıcı özelliği mevcuttur. Flexi Bağlantı Elemanlar. Duvardaki küçük taharet musluklarından gelen flex hortumların birisi rezervuar iç takımına, birisi taharet borusuna bağlanır.


Banyo ve tuvaletlerde oluşabilecek klozet içindeki kötü kokuları önlemede klozet koku giderici ürünlerden yararlanabilirsiniz. Gerek tuvalet kullanımı esnasında oluşan, gerekse klozet bağlantı borularından gelen kokuları, klozet içine yerleştireceğiniz koku gideren aparatlarla sorun olmaktan çıkarabilirsiniz. TL 1TL (1) favorimstore 92. KÜRESEL UÇLU ASMA KLOZET TAHARET BORUSU TAHARAT ÇUBUĞU 1MM.


KÖRÜKLÜ DİRSEKLİ TELLİ KADA BORU EKSANTRİK KLOZET GİDERİ. Evin suyunu mutlaka kesin Eski klozetten kalan bağlantılar varsa sökün, ilk defa takıyorsanız ise ürünle beraber gelen yeni bağlantı parçalarını takın. ELMAS ENDÜSTRİYEL olarak, sıhhi tesisat alanında uzun yıllara dayanan tecrübe birikimimizle, imalat, tedarik ve bayilik şeklinde faaliyette bulunmaktayız. Bu işlemden sonra bağlantı parçası atık borusuna sokulur.


UYGULAMALI ANLATIM VİDEO. Toilet Installation How-To. APPLIED SKILLS VIDEO Su Tesisatçısı , Kalorifer Doğalgaz Tesisatçı , Petek Temizliği , Su Kaçağı. Hortum Bağlantı Aparatları. Ege Vitrifiye Arles Rezervuar ve İç Takım Seti.


Klozet bağlantı

Sağ taraftan benzer ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Süngerli ve sessiz kapanma özelliğine sahip olan işlevli klozet kapakları, ani kapanmaların önüne geçiyor ve bu sayede kapağın hasar görmesi engelleniyor. Modern evlere renk katan kapaklar, banyonuzun daha şık görünmesini.


Her iki bağlantı menteşesinide söktükten sonra klozet kapağını yukarı doğru kaldırarak çıkartınız. Yeni aldığınız kapak içerisinde üç parça çıkacaktır. Tesisat ustalarından klozet ve sifon konusunda bilgi. Efendim çok yüksek ihtimalle klozetin iç takım takılırken hatalı bir bağlantı yapıldı.


Ya da sifonun düğmesinin basıldığı yerde parça arızalı. Bunun dışında başka ihtimal yok. Yanlardan bağlantı vidalarını da sıkarak klozetinizi sabitleyin.


Pam-Global Tüm hakları saklıdır. Saint-Gobain PAM bir Saint-Gobain Grup şirketidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar