26 Nisan 2016 Salı

Söve yapıştırma harcı

Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan söve yapıştırma harcı üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir. Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Hazırlanan harç , olgunlaşması için dakika dinlendirilir ve tekrar karıştırılarak kullanılır.


EPS ve XPS yapılı söve , kartonpiyer, tavan göbekleri gibi işlenmiş poliüretan ürünlerin iç ve dış cephe kaplamalarının yüzeye yapıştırılması için kullanılan harçtır. Söve yapıştırıcısı, söveye çelik mala yardımıyla uygulanmalıdır. Pencere Sövelerini yapıştırmak için kullanılan malzemeler çeşittir. Bunlardan bir tanesi çimento bazlı ısı yalıtım levha yapıştırıcısıdır. Yardımcı ekipmanlarla sövenin arkasına sürülerek söve montajı yapılmış olur.


Pencere kenarlarında kullanılan dekoratif söve modeli binlerce olup istek doğrultusunda özel tasarım yapılabilmektedir. EPS ve XPS levhaların yüzeye yapıştırılması için kullanılan hazır harçtır. Yapıştırıcı harcı levhanın 40’ını kaplamalıdır.


Söve yapıştırma harcı

Sövenin cinsine makul yapıştırma harcı seçilmelidir. Ağır söveler yerine dayanıklı bir şekilde tutturulmalıdır. Söve montajında can güvencesi alınmalıdır. BENZER ÜRÜNLER - otakhan. Kg lık Söve Isı yalıtım levha yapıştırma harcı 5-lt su ile topaklanma kalmayacak şekilde mikser ile homojen bir karışım elde edilinceye kadar temiz bir kap içerisinde karıştırılır.


Dış Cephe Duvar Panelleri. Online Duvar Paneli Satış Sitesi. Motİf Söve Motİf Söve İlham Veren Yapılar İçİn. Alışılagelmişin dışında düşün. Uygulama öncesi binadaki gider boruları, çanak anten vs.


Birkaç dakika beklenir, daha sonra harç uygulama için homojen kıvama gelinceye kadar karıştırılır. Harç yaklaşık dakikada donacaktır. Karıştırma sonrası harç kullanıma hazırdır. Yalı baskı levhalarının harç taşan uç kısımları makine ile kesilecek arka yüzeyi yapıştırıcı ile taraklanarak yapıştırma yolu ile şaşırtmalı olarak cepheye tutturulur.


Metrekareye adet gelecek şekilde dübellenecektir. Söveyi cepheye yapıştırırken gelecekte sövenin düşmesi gibi bir problem yaşamamak için kaliteli yapıştırıcı kullanmak gerekli. Profil, ölçüsünde ve gönyesinde söve kesim aparatı veya et testere ile kesilir. Ek yerlerine yapıştırıcı sürülür.


Söve yapıştırma harcı

Testere,gönye, fırça, spatula, çekiç, çivi, zımpara, metre, polistren levha yapıştırma harcı. Daha önce homojen bir şekilde hazırlanan polistren levha yapıştırıcı harcı söve arka yüzeyine spatula yardımıyla. Yüzeyde varsa yağ, kir, bitüm vb. Afyon Genpor Styropor Manto Söve XPS EPS Yalıtım Ürünleri.


Levha Sıva Harcı Kullanım Alanı Polistren ısı plakalarının kaplanmasında kullanılır. EPS ve TAŞYÜNÜ üzerinde yüksek yapışma ve elastikiyet performansı sağlar. Son kat kaplama öncesi düzgün yüzey sağlar. Pencere söveleri kullanılan mantolama yada hazır mantolama adı verilen mantolama plakalarının montajından sonra pencere kenarlarına yine diğer uygulamalarda kullanılan mantolama yapıştırma harcı ile yada ct-poliüretan köpük ile yapıştırılır. Ulaşan ek yerleri yada köşedeki derecelik kesilen alanların tamir harcı yardımıyla rütuş.


STANBUL MANTOLAMA SÖVE CEPHE HİZMETİ VERDİĞİMİZ BÖLGELER Ataşehir, Avcılar, Bağcılar. Merkez-Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 17. Yeni tekliflerden haberdar olmak için bültenimize kayıt olun. Harpuşta, mantolama yapıştırma harcı gibi çimento esaslı yapıştırma malzemeleri ile yerine yapıştırılır.


Terazide ve aynı kotta olması çok önemlidir. EPS-XPS) söve tamir harcı dediğimiz sövenin ve harpuştanın üzerindeki kendi malzemesi ile doldurulmasıdır. Eğer ki silikon, harç , yapıştırıcı gibi. Standart söve imalatı gibi yapılmaktadır.


Boyları iki metre olan sütunlar, boru gizleme gibi detay çözme işlerinde de kullanılabilir. Strafordan Taşyününden Hafif Betondan Müşteri isteği doğrultusunda, Özel Kesim. Ağır ısı yalıtımı malzemeleri söve mantolamaler yerine sağlam bir şekilde tutturulmalıdır. Kimyasal yapıştırıcı ile yapıştırılan söve çivi vasıtasıyla uygun bölgelerden sabitlenir ve böylece söveler hem mekanik hem de kimyasal yolla zemine monte edilmiş olur. Mavikale ısı yalıtım paketi Mavikale strafor levhaları ve yine mavikalenin yapıştırma ve sıva harcı malzemelerinden oluşmaktadır paket tek markadan oluşan bir pakettir yıl Garantilidir.


Levhaların ortalarına noktasal yapıştırıcı sürülür. Bileşenli Su Geçirimsizlik Harcı : torba: 1TL:. DESENLİ SÖVE KAT SİLMELERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar