21 Nisan 2016 Perşembe

Stor perdeli cam balkon

Son dönemlerde evlerin balkonlarına PVC cam yerine katlanır cam uygulamaları yapılmaktadır, Katlanır cam balkon sistemleri uygulamaları tavana sıfır olarak başlamasından ötürü bir çok yerde standart stor perde ve diğer perde sistemleri uygulamaları camların kullanılamamasına yada perdenin işlevselliğini kaybetmesi gibi çeşitli olumsuzlukların doğmasına neden. Plise perde sistemi ile balkonlarınızda etkin ışık kontrolü sizinde elinizde. Bir yenilik olarak balkon pencere ve camlarınız için cam balkon perde sistemlerimizle etkin bir çözüm sağlıyoruz. Ofis veya işyeri, evler, mağazalar, kafeteryalar, restaurantlar.


TL 1TL (3) Aniper 100. CAM BALKON PLİSE PERDE FİYAT-MODELLERİ. Akıllı Sıralama En Düşük Fiyat En Yüksek Fiyat. Sosyal Medyada Takip Edin. Perdemania olarak, perde satın alırken kumaşa dokunmanın önemini çok iyi biliyoruz.


Danışma hattımızı arayarak tüm perde türleri için ücretsiz kumaş talep edebilirsiniz. Stor ve zebra perde arasında oluşan cmlik fark, zebra perdenin etek çıtasından kaynaklanmaktadır. Karartma serisi hariç tüm plicell marka cam balkon perde modelleri yıkanabilirdir. Su altında yıkanabilen pilise cam balkon perdeleri geçmeli ayaklarla üretilir.


Katlanır balkon perde modellerimizde profil tasarımı sayesinde ekstra tutamak yoktur, profillerin kenarları parmaklarla kavranarak işletilir. Yapacağınız 1TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo Storhane tarafından ödenmektedir. SEPETTE İNDİRİM Eperde ile güvenli alışverişe hoşgeldiniz.


Cam balkonlardaki perde sıkıntısını bu yeni ürünümüz ile çözdük. Plise cam balkon perdesi akordiyon perde sistemlerindendir, yukarında aşağıya ve aşağıdan yukarı hareket ettirebirsiniz. Plisell marka cam balkon perdesinin en büyük avantajı yapıştıma montaj değil vidalı montaj yaptığımızdan kirlendiği zaman kolaylıkla çıkarılıp yıkanabilmesidir.


Stor perdeli cam balkon

Kendinden stor perdeli cam balkon modelleri belki de tam size göre. Güneşin etkisini kırmak ve dış ortamdan izole olmak için kullanılabilecek ideal bir üründür. Stor Perde fon perdelerin kumaşından farklı olarak, stor kumaşları, ham kumaşa özel apre uygulanarak, üstteki boruya problemsiz olarak sarılabilecek hale getirilen kumaşlardır.


Birçok müşterimiz bize bu konuda çektikleri sıkıntıları dile getirdiler. Stor perdelerin temizlenmesi zordur. Ancak minimum 1molarak kabul edilir. Balkon Perdesi Balkon Brandası. Cam da adeta normal perde havası veren modeller, evinizde işlevselliği, konforu ve şıklığı bir arada yaşatıyor.


Pratik montaj imkânı sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Profil ve perdede istenildiği takdirde değişik renk ve desen seçenekleri uygulanabilir. Perdeler kapalı durumda iken açma kapama işlemlerini çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Diğer stor perde modellerine nazaran daha farklı bir mekanizmaya sahip olan stor perdeli katlanabilen cam balkon sistemlerinde perdelerimiz kanatları ile birlikte rahatlıkla hareket etmektedir. Bir önceki yazımız olan Kepenk ve panjur sistemleri başlıklı makalemizde kepenk, motorlu panjur ve panjur hakkında bilgiler verilmektedir. Bu sistemi evlerinde kullanan müşteriler, oldukça memnun kaldıklarını belirterek , tavsiye etmektedirler. Pencere Kapı Sinekliği Cam Tül Perde Sineklik 75X125cm Karasinek Sivrisinek Koruyucu Tülü Yapışkanlı. Gleyda Motorlu Ray Sistemi.


Stor perdeli cam balkon

Simli Polyester Stor (2) Karartma Stor Perde Fiyatları (Black out) (2) Mat Polyester Stor Perde (Yıkanabilir seri) (5) Polyester Stor Perde (5) Stor Perde İçin Özel Dijital Baskı Desenleri (50) Tül Perde. Farklı türde kumaşlardan imal edilebilen stor perde çeşitleri desen ve renk seçenekleri açısından da kullanıcılar oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Slider Max(10mm) Slider 08.


Zebra stor perde modelleri ID. Senkronize Katlanır Sistemler. Plicell cam balkon perdeleri, güneş ışınlarının girişini ayarlama imkanı sunan özel sistemlerdir. Geniş bir desen ve renk kartelası bulunan bu sistemle güneş ışınlarını engellerken, aynı zamanda dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu sebepten dolayı siz de cam balkon ile perdesini uyumlu seçmelisiniz.


Plicell Perde ölçüsü amaçlarına uygun şekilde alınması gerekir. Cambalkon ve Küpeşte bizim işimiz. BALKON CAMLAMAYA uyguladığımız STOR PERDE RESİMLERİ için tıklayınız. Bu gibi durumlarda cam perde kullanmanın önemini daha iyi ortaya çıkmaktadır. Güneş ışığını yansıtan balkon perdeleri ile beraber, balkonda stor perde kullanmak size avantaj getirecek eviniz veya balkonunuz daha serin ve ferah olacaktır.


Tüm ölçülere başlamadan önce bir adet şerit metre, not kâğıdı ve bir kalem hazırlamamız gerekir. Tamamen cam olan balkonlar haliyle insanların mahremiyetine gölge düşürdüğü için ve aynı zamanda boydan boya camın kirlenmesi çok kolay olduğunda bu alanlarda cam balkon perdesi olarak ortaya çıkan yeni bir sistem tercih edilmektedir. Sadece camların eni ve boyu şerit metre yardımı ile ölçülür. Bugüne Kadar Tamircilerle. Desenli Simli Turkuaz Kahve İkili Stor Perde.


Beraberinde gönderilen pratik montaj aparatlarıyla cam balkon veya pencerenize takılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar