28 Nisan 2016 Perşembe

Halı renkleri

Halı renkleri

Dekorasyonunuza uygun halı seçerken renge özellikle dikkat etmeniz gerekir. Halı rengi nasıl seçilir? Bazı iç mekan tasarımcıları dekorasyona önce halıyı seçerek başlamayı, mekandaki tüm öğelerin daha sonra seçilerek halıyı tamamlamasını tavsiye ediyor. Bu tavsiye halının dekorasyonda ne kadar önemli bir rol oynadığını gösteriyor. Evin vazgeçilmez eşyalarını oluşturan halılar , zengin modellerle beğeniye sunuluyor.


Açıktan koyuya kadar her rengi bulunan ürünler, pudra ve toprak tonlarıyla da dikkati çekiyor. Sitenizden aldigim adet hali da harika hızlı kargo ve uygun fiyat süper bir hizmet ürünler beklediğim gibi geldi. Tek sıkıntı firuz3kodlu ürün renk olarak daha baskın olabilirdi ama bu sekilde bile şık bir model kesinlikle tavsiye ediyorum.


Tercih edilen dekorasyon tarzını tamamlayıcı nitelikte renk , desen, doku ve konfor seçenekleri sunar, son derece hoş bir hissel yakınlaşma sağlar. Modern bir tasarıma modern bir halı , klasik tasarıma klasik bir halı bilindik bir öneridir. Ama hangi tasarım olursa olsun, gözü yormamak adına mobilyalar ayrıntılıysa sade bir halı , düzse desenli bir halı seçmeniz daha iyi olacaktır. Renklerin dansını izleyin mekanlarınızda.


Bırak kendini güneşin kollarına,. This site is published by Royal Hali Companies, which is solely responsible for its content. Açık renkli halılar ortama büyüklük havası verir ve ortamı daha ferah gösterir. Koyu tonlar ise samimi bir atmosfer sağlar. Huzurlu bir ortam için pastel renkleri tercih edebilirsiniz.


Bu yüzden halı seçmeden önce bol bol araştırma yapmak gerekmektedir. Mavi koltuk takımına uygun halı renkleri arasında gri ve tonları, krem, vizon ve bej tonları hiç risk almadan tercih edebileceğiniz renkler arasında yer alır. Bu aşamada koltuk takımınızın mavi tonu size bu seçeneklerden hangisini seçmeniz gerektiği konusunda ipuçları verecektir. Desenli halı alacaksanız yer döşemesinin rengini göz önünde bulundurun.


Halı renkleri

Açık renk ahşap parkede, zemin rengi koyu tonda olan desenli bir halı daha iyi durur. Koyu renk ahşap parkelerde ise örneğin krem renginin hakim olduğu, desenli bir halı daha çok kendini gösterir. Bazı anlar vardır ki hiç unutulmaz, Yıllar geçse de geçmez modası, hep tarz. Peki, halı koltuk renk uyumu konusunda hangi renkler ile hangi renkler uyumlu olabilir. Son zamanların en sevilen renk tonlarından bir tanesi küf yeşili dediğimiz koyu yeşildir.


Koltuklar koyu renk , halı da koyu renk ağırlıklı olacaksa duvarların açık renk olmasında fayda var. Aksi takdirde çok karanlık bir salon ortaya çıkabilir. Koltuklarınız düz renk ise, desenli bir halı odaya hareket getirir.


Kahverenginin ağırlığını alır. Yukarıda gri koltuk takımı ile uyumlu halı renkleri pudra, pembe ve bej olarak belirlenebilir. Dayanıklı Basınç Altında Esner Asınmaya Dayanıklı.


Dostu Isı Yalıtımı ile Enerji Tasarrufu. Durum bu olunca her yerde halılar kendine geniş bir yer buluyor. TANUM halı , , çeşitli renkler , 60xcm.


STOPP kaydırmaz halı altlığını tüm halı altına yerleştirerek güvenlik sağlayabilirsiniz. Gerekirse katlayabilir veya kesebilirsiniz. Genelde halılar seçilirken kullanılacağı odanın boya rengiyle, mobilyalarıyla, ve odanın türüyle uyumlu olmasına ve göze hoş görünmesine önem verilir. Mesela, koyu renkli bir oda için açık renkli bir halı tercih edilmesi eve bir ferahlık verecektir.


Doğal görünüm için genellikle yeşil renk çim halı tercih edilir. Ancak farklı renk seçenekleri mevcuttur. Kırmızı çim halı ,Yeşil çim halı ,Mavi çim halı ,sarı olmak üzere dört çeşit çim halı rengi vardır. Bu bilgilerden sonra mevcut renkleriniz ile renk uyumu sağlayacak en iyi perde ve halı seçeneklerini size bir kaç gün içinde sunacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz teşekkür eder.


Halı renkleri

EFSANE MİRANDA EFSANE VENTO EFSANE HALI GLORYA SIRALA SAYFADAKİ ÜRÜN Seral Çeyiz. Boyamada kullanılan bitkilerin renk yelpazesi oldukça geniştir. Yeni Koleksiyonlarımız yanısıra per. Evmila Tasarım halı modelleri renk ,desen,kalite ve en önemlisi size özel olmasıyla evinizin her alanında ve hayatınıza küçük bir dokunuş ile büyük bir mutluluk yaratacaktır. Kaymaz tabanlı halının adı Apex.


Mutfak halıları ve kaymaz halılarda öncü halı markası. Binlerce Vintage ve Patchwork halı modelleri. Bunun yanı sıra kırmızı ve turuncu gibi canlı renkleri seçerseniz mutfağın soğuk görüntüsünü kırabileceğinizi de unutmamalısınız.


El dokuması halılar , çokça emek ve vakit harcanarak yapıldığından makine halılarına oranla maliyetlidir. Kök boyaları kullanılarak boyanan ipliklerin, halı tezgahlarında örülerek meydana getirilen bu tür halılar , solmayan renkleri ve yerel motifleri ile meşhurdur. Eviniz ve kendiniz için hemen alışverişe başlayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar