15 Nisan 2016 Cuma

Izocam taşyünü yoğunlukları

Tekiz poliüretan ve mineral yün yalıtımlı sandviç panel, trapez levha konusunda , çağdaş teknolojiyi ve yenilikleri takip ederek, kaliteli üretimler yaparak sektörüne liderlik etmeye devam etmektedir. Yapıların dış cephelerinde sıvalı mantolama sistemlerinde uygulanmak amacıyla yüksek yoğunlukta üretilmiş taşyünü levhadır. Isı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği maksadıyla dış cephelerde sıva altında kullanılır.


Izocam taşyünü yoğunlukları

Düzgün yüzeylerde levhalar çimento bazlı yapıştırma harcı kullanılarak yapıştırılır. Camyünü Fiyatları ve Ölçüleri en uygun seçenekler ile kucukdeveci. Hemen hızlı bir şekilde satın alın!


Paket 1mAlan Kaplar. Kalibel, yüksek birim ağırlıkta sert camyünü. Mesela duvarlara, duvar levhası izocam kullanırsanız, zemine dupan izocam kullanın. Insulawool taşyünü üzerine galvanizli rabitz teli dikilmiş şiltedir. Sanayi Şilteleri galvanizli rabitz tel ile dikilmiştir.


Bunun da üzerine halıflex kaplamak sağlıklı olacaktır. ONLİNE SATIŞ SİTEMİZ AÇILMIŞTIR. ZOCAM TAŞYÜNÜ ARA BÖLME LEVHASI CM. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır.


Taş yünü üzerine galvanizli rabitz teli dikilmiş şiltedir. Bazalt siyah renkli ve çok sert bir kayaçtır bu nedenle yapı taşı olarak da kullanılabilmektedir. Ka Tasarım tarafından yapılan uygulama öncesinde, İzocam uygulamada kullanılacak ürünler ve yoğunlukları konusunda yalıtım danışmanlığı hizmeti de sundu. A sınıfı yanmaz bir ürün olarak yatırımcıların ihtiyacını karşılamaktadır. Isı iletkenlik beyan değeri.


Kullanım Alanları:Giydirme cephelerin ısı, ses ve yangın yalıtımında kullanılır. Object Moved This object may be found here. Dış Cephe Levhası ürünleri kullanıldı.


Yoğunluk arttıkça ısı iletkenliği azalır. Bu titreşim, diğer tarafta azaltılmış yoğunluğa sahip yeni ses dalgaları üretir. Başka bir odada veya binanın dışındaki bir kaynaktan gelen bir binanın bir odasına sesin geçişi “ses iletimi” olarak adlandırılır. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretilebilmektedir.


Taş Yünü : Strafor: Polietilen Şilte: Toz Harçlar. Hafif, yanmaz, kaplamasız camyünü şiltedir. Artı İzolasyon,Artı yalıtım,ankara yalıtım,ankara izolasyon,osb levha,weber,ode,şıngıl,shıngıl,camyünü, izocam ,sika,betopan,çivi,elarabası,xps,eps. Cam yünleri ergitilmiş camdan elde edilirler. Isı ve ses izolasyonunda kullanılan, bükülebilir, ateşe dayanıklı cam liflerinin adıdır.


Satış fiyatları mcinsindendir. Isı yalıtım özelliklerini arttırmadan yalnızca yoğunluğu arttırmak, sadece çevreye zarar sebep olur. Taşyünü ve kayayünü levha Fiyatları için bizi arayın.


Bu ürünün minumum sipariş miktarı 1. Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Proje bazlı alımlarınızda ve vade seçeneklerinde özel iskontolar yapılmaktadır,ömerli fabrika teslimidir. Duman yoğunluğu ( Opasite ). Foamboar polistiren hammaddesinden ekstrüzyon yolu ile sert levhalar şeklinde üretilen, ısı yalıtım değeri yüksek, suyu ve nemi bünyesine geçirmeyen, 1kapalı gözenekli homojen hücre yapısına sahip, basma mukavemeti çok yüksek bir yalıtım malzemesidir. Rulo ambalajlarda piyasaya sunulur.


STANBUL (AA) - İzocam , ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği için Antalya’nın önde gelen projeleri tarafından tercih edildi. Doğru yalıtım malzemeleri ve doğru uygulamalar, binalarda ısı verimliliği sağlayarak hem doğal kaynakların korunmasına hem de enerjide dışa bağımlı. MANTOLAMA TAŞYÜNÜ LEVHA 1YOĞUNLUK CM SES VE ISI YALITIMI. Knauf Folyolu Cam Yünü Şilte 10cm. Elyaflanmış camyünü liflerinin tutuşmaz reçine ile birleştirilmesiyle üretilmiş doğal, mineral ve inorganik kökenli bir üründür.


Teknik Bilgi Föylerindeki değerlerde haber vermeden değiiklik yapma hakkını saklı tutar. Sarı Camtülü, Siyah Camtülü ve Alüfolyo kaplı olarak da üretilmektedir. Stoklarımızda 3paket hazırda bulunan bu muhteşem ürün ile ısı kaybını önleyip tasarrufa geçeceksiniz. Yalıtım malzemeleri ve doğru uygulamalar, binalarda ısı verimliliği sağlayarak hem doğal kaynakların.


Galeriler Videolar GAZETELER. MDC dübeller mm gövde çapındadır. Delik delme işleminde kullanılacak olan matkap ucu 8. GROS ÇATI - Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. EPS), ve Ekstrude Polistiren , ısı yalıtım levhaları ile camyünü, taşyünü plakaları kullanılarak yapılmaktadır.


ANTALYA İL EMNİYET SARAYI – Antalya İzocam bayisi Arsucan tarafından temin edilen İzocam ürünleriyle gerçekleştirilen 45.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar