13 Nisan 2016 Çarşamba

Kazaziye teli

Kazaziye teli

TL ( KDV Dahil ) Aynı Gün Kargo. ANADOLU MALZEMECİLİK TAKI TASARIM - KURS VE HOBİ MALZEMELERİ. Gümüş tespih , telkari,kazaziye telleri. Pomza, Dialux cila, MENZERNA CİLA. Tel saplı fırçalar, Tel motor fırçaları, Kıl fırçalar, Yelpaze zımparalar Broseler, Ahşap el mengenesi, Delikli mengene, Şarnel kesme, Tohum sıkacağı, Taş.


Saç teli kalınlığındaki bu tel, bir çıkrık yardımıyla ibrişim( bugünkü adıyla ipek iplik) üzerine sıkı bir yay gibi sarılarak belli bir esneklik ve kalınlığa ulaşır. Bu kalınlığa getirilen tel, kazaziye sanatının ana ham maddesidir. Direk imalattan halka satış kazaziye bileklik isteyen tüm müşteriler bize başvuru yapabilir. Online kazaziye bileklik satışımız vardır. KAZAZİYE SEPETİ AYAĞINIZA KADAR GELDİK, DOLAŞMAYA SON!


Yapmadan Önce Kutunuzu Açıp Bakabilirsiniz. ARAS, SÜRAT, YURTİÇİ, PTT, MNG Hepsi İle Gönderim. HAYATTAKİ EN GÜZEL ŞEY PAYLAŞMAKTIR. Bileklikler, Tel örme ve Bakır hakkında daha fazla fikir görün.


Firmamız Trabzon merkezli olup, kendi atölyelerinde altın ve gümüş Trabzon hasırı, kazaziye takı ve tesbih ürün imalatı ve satışı yapmaktadır. Satışlarımız toptan ve perakende olarak gerçekleşmektedir. Kazaziye Sanatı tamamen el emeğine dayalı bir sanattır. Bu isim Osmanlıca vav harfinin uygulamada motif olarak sıkça kullanılmasından dolayı verilmişti.


Yörede kazazlığa kazaziye de denmektedir. AMAÇ ARAŞTIRMA ÖĞRENME FAALİYET. Tasarımlara göre çekiç dövme sanatı, kazaziye sanatı ya da telkari sanatı gibi farklı işleme teknikleri kullanılarak yapılmış gümüş küpelerimizi çok beğenerek kullanacaksınız. Tel Burma Telkari El Yapımı.


Sonrasında bu tel dikiş iğnesine takılarak çeşitli model örgülü takılar haline getirilir. Kullanılan top,sürgüler ve püskülleri yine elde yapılmıştır. Tamamı el işçiliği olan tasarım kolyemiz bir adet üretilmiştir.


Bütün teknik aşamaların(sürgü, top, ajur) ilk öğrenilme zamanında kara gümüşile çalışılır. Balıksırtı tekniğini, kara gümüş (bakır tel ) ile öğreneceksiniz. Saç teli inceliğindeki altın ve gümüş telleri iğnelerle işlediklerini anlatan kazaziye ustası Tabakoğlu, santimetrelik zincirde 1tane düğüm var.


Kazaziye teli

Ancak kırılması, kopması. Boncuk Dizme Rehberleri, Tel Takı, Tohum Boncuklar, Tel Sarma Zanaati, Elsa, Takı Yapımı, Halhal Bilezik. Diğer tez ise kazaziye sanatının Mezopotamya uygarlıklarından Lidyalılara dayandığını öne sürmektedir.


Knots, Buttons ve Knot hakkında daha fazla fikir görün. Tamamen el işçiliği ile yapılan kazaziye sanatında önce saf altın veya saf gümüş ince tel haline getiriliyor. Daha sonra ipek iplik üzerine sıkı bir yay gibi sarılıyor.


Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Knots, Diy kid jewelry ve Jewels hakkında daha fazla fikir görün. El emeği göz nuru kazaziye bilekliklerimizin modelleri ve fiyatlar ı nı alta bulunan ürün resimlerinden takip edebilirsiniz.


Tarih boyunca bir çok kültüre misafir. Tarihi geçmişi bulunan bu sanatın Mezopotamya uygarlığından günümüze kadar ulaştığı tahmin edilmektedir. Бижутерия из проволоки, Изделия из проволоки ve Браслет браслеты hakkında daha fazla fikir görün.


Kazaziye teli

Handwoven silver wire chain-. Bu Pin, Ilknur Ozturk tarafından keşfedildi. Sonrasında bayanlar tarafından bu tel dikiş iğnesine takılarak çeşitli model örgülü takılar haline getirilir.


Collane, Elsa ve Gioielli in Argento hakkında daha fazla fikir görün. Anadolu medeniyetlerini aydınlatan güneş. Nano teknoloji kullanılarak kesimi ve dizynı yapılan taşlar daha sonra bu kalıplardan elde edilen. Sortija doble Part:Armadura El Rincón del Soguero.


Viking Örgü, Kendin Yap Takı, Takı, Takı Yapımı, Tel Örme, Tel Işleri, Bakır, Bilezikler, Halhal Bilezik. Düğümler Shopping Mücevherler Yüzükler. Tel Örme, Takı Yüzükler, Kendin Yap Takı, Boncuk Süslü Takılar, Takı Yapımı, Kendin Yap Aksesuarlar, Eldiven, Baş Bantları, Düğme Küpeler. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Ayen Software tarafından yayınlanmıştır!


Teslimat Bilgileri En geç Ocak Cuma günü kargoya verilir. Armreifen armbänder, Handgefertigter schmuck ve Knoten hakkında daha fazla fikir görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar