12 Nisan 2016 Salı

Açılır merdiven

Katlanabilir merdivenler işimizi tamamladıktan sonra merdiveni evin görünmeyen bir yerine kaldırabilmemizi sağlar. Bu anlamda evlerde en çok kullanılan merdiven modelleri, demirden yapılmış sağlam merdiven sandalyelerdir. Mafsaller ve açılır kapanır makaslar ağır çalışma koşullarında bile uzun ömürlü kullanıma uygun olarak kaliteli malzemeden imal edilmiştir. Portatif merdivenden ev tipi merdivene kadar pek çok farklı ürün arasından ihtiyaçlarınıza uygun seçimler yapabilir ve kaliteli bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. AÇILIR KATLANIR METAL TABURELİ MERDİVEN SANDALYE.


Açılır merdiven

TÜM GÖVDE VE İSKELET KISIMLARI SAĞLAM. KONSTRÜKSİYONLU METALDEN ÜRETİLMİŞTİR. Günlük hayatta ev, ofis gibi alanlarda merdivenler bir yere eşya kaldırma, indirme, perde asma, cam silme gibi uygulamalarda sıkça kullanılır. Tavanda açılacak boşluk: 120xcm.


Açılır kapanır yangın merdiveni modelinde, yangın anında üst kısmın açılarak yere inmesi sağlanır ve bu biçimde merdiven işlevini görür. Ancak spiral merdivenlerde olduğu gibi bu merdiven türlerinde de kullanışlılık esas olmadığı için sorun yaşanabilir. Opsiyonel olarak emniyet kemeriyle de güvenli iniş sağlanabilir.


Sac bir kutu içine yerleştirilen bu merdiven , kutunun çıkış denizliklerine monte edilmesinden itibaren kullanıma hazır bir hal alır. Kutunun içinde Akordeon şeklinde katlanmış olan merdiven , kutu kapağında bulunan açma pimini çekmek vasıtası ile ağırlığınca aşağı doğru açılır. Bunun haricinde z tipi (zik zak şeklinde) ve dairesel (spiral) yangın merdiveni modelleri vardır.


Farkli seviyelerde olan yollarda düzenli kademeler ile yapılan çıkış ve inişlere merdiven adini vermekteyiz. Kullanımda açılıp yere basar ve ön tekerleri havaya kaldırarak yere basar frenlema sağlar. Dar alanlarda ve koridorlarda rahatlıkla kullanılır ve dönüş yapar. Firma olarak böyle merdivenler de üretmekteyiz. Bilindiği gibi artık yangın merdiveni uygulamaları zorunludur ve yaptırmadan yapınıza ruhsat alamazsınız.


Yönetmelikleri öğrenen kimseler merdiven yaptırmak için bize başvurmaktadır. Bir çok yapıda yer müsait olmadığı için makaralı yangın merdiveni yapmaktayız. Ahşap merdivenlerinize uygun olarak evinizin iç dekorasyonunda renk uyumu sağlamak amacıyla tercih edebileceğiniz merdiven kaplaması ahşabın kullanım esnasında çıkarabileceği sesi de kesebilme özelliğiyle tercihleriniz arasında yerini alacaktır. Merdivenler iç mekan ve dış olarak ikiye ayrılırlar. Kaliteli malzemeden üretilmiştir.


Pencere ve balkon gibi çıkış noktalarına kolayca monte edilebilir eşsiz tasarımı, modüler yapısı ve üstün teknik özellikleriyle, cm. TL 39TL (3) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


Bu işlemden sonra merdiven veya rampa’dan birinin seçilmenize olanak sağlayan bir iletişim kutusu açılır. Buradaki merdiven ve rampa tipleri. Kurulduğu zamandan günümüze kadar FAKRO çatı merdiveni sistemleri, ile shingle çatı kaplama malzemelerinin ülkemize satış ve dağıtım ağını oluşturarak, Türkiye pazarında kendisine yer edinmiştir.


Akrobat merdivenler özel mafsal-kilit sistemleri sayesinde çok maksatlı olarak kullanılabilir. Elektrik akımını iletmediğinden dolayı elektrik kablolarına ve hatlarına yakın yerlerde çalışanlar için uygun ve güvenilir ürünlerdir. Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için sizde e-bültenimize abone olun, habersiz kalmayın.


Sandalye Tipi osgb revir KOMBİNE hasta. Bu merdiven için tavandan açılacak boşluk en az mkadar olmalıdır. Aynı durum bizim evde de var. Dikey değilde merdivenin bittiği kısıma yatay olarak açılır bir sistem yapabilirsin.


Tıpkı tavan arasına yukarı açılan pencereler gibi. Yazın menteşelerden kapıyı kaldırabilirsin. Biz şuan halı gererek kapatıyoruz. Yukardan yolluk şeklinde halıyı alıyoruz.


Bizi daha yakından tanıyabilmek için Hakkımızda sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Açılır merdiven kolları orta yerinden birbirine açılmayacak şekilde bağlanabiliyor. Rondela ve kontra somun var. Kaçış esnasında yaşlı insanların panik durumunda kullanımı kolay olmayan ama uzun yıllar bakım gerektirmeden kullanılan fakat yine de acil durumlarda itfaiyelere zorluk yaşatan merdiven tipidir. Tasarımı kullanışlı ve pratik.


Yüksekliği metreye kadar olan tavanlar için uygun. Kılıçoğlu çatı merdivenleri dayanıklıdır, fonksiyoneldir ve çatı arası mekanlarına çok kolay geçisi sağlar. Portatif merdiven ya da klasik merdiven fark etmeksizin EN 1standartlarına uygun olarak üretilen modelleri tercih ederek güvenliği sağlayabilirsiniz.


Sağlam ve hafif yapıdaki merdivenler taşıma konusunda kolaylık sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar