16 Nisan 2015 Perşembe

Kartonpiyer köşe kesimi

Kartonpiyer köşe kesimi

Eğer eksik malzemeleriniz varsa kartonpiyer yada stropiyer köşe kenar kesim işlemine başlamanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. The Cornis Strip Cornrer Fitting Of the Beroom Very Good Quality best Gypsum Plaster Decoration - Duration: 6:39. Kartonpiyer kesim teknikleri. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Açılı kesim yapmak için en ucuz çözüm, basit bir gönye kesme kutusu kullanmaktır.


Bu kutu genellikle plastik ve ahşaptan yapılır ve 45° ya da 90° açılı kesmek için yarıkları vardır. Ayrıca daha fazla açı seçeneği için daha fazla yarığı olan gönye kesme kutuları da mevcuttur. Ek olarak, plastik ve su bazlı boya ile boyanabilir özellikte olan alçı kartonpiyer modelleri, istenildiğinde değişiklik yapabilmeye imkân tanır. Tavan kaplama köpüklerinin piyasada ithal ve yerli üretimlerini bulmanız mümkün.


Alçı kalıbına sürülen karışım ne işe yarar? Merhaba bu yazımızda iç dekorasyonun en önemli parçalarından biri olan ve tavan dekorasyonun da sıklıkla kullandığımız kartonpiyer ’in yapım aşamalarını sırası ile, detaylı bir şekilde sizlere anlatıp, iyi bir görsel sonuç elde etmeniz içinde bir kaç ipucu vereceğiz. ARCFİX SÖVE , STROPİYER YAPIŞTIRICI VE HARCI BİNA HARFLERİ. Ardından kullanılacak malzemeye uygun bir kesme aletiyle kesim işlemine geçilir.


Kartonpiyer köşe kesimi

Sonraki adım kaplamaların duvara sabitlenme işlemidir. Köşe ek yerini macunlama işlemini yapıyoruz. Burada kullanacağınız ürün poliüretan mastik veya lake macunu olabilir. El ile köşe kesimlerini ayarlamaya çalışmak çok zahmetli olur ve iyi bir görünüm oluşturmaz. Köşe kesim aparatı açılı kesimlerde size çok büyük fayda sağlayacaktır.


Firmamız bünyesinde bulunda kesim -dilimleme makinemiz ile istenilen ölçülerde fibercement-betopan dilimleme,fuga açma, işlerinizi projenize uygun olarak yapıyoruz. Bu süre beklendikten sonra stropiyer (strafor) kapı kemeri etrafları, ek yerleri ve köşe merkezlerine dolgu alçıları çekilerek zımpara ve boyaya uygun hale getirilir. Seçilen kartonpiyer modelinin basar ölçüsüne göre ölçü alınıp, işaretlenir. Boyalı ip kullanılarak, montaj çizgisi belirlenir.


Kesim aparatı kullanılarak, iç ve dış gönyeler hazırlanır. Polyester Kalıp Alçı Dekoratif Ürünleri imalat satış noktası. Uygulanacak olan duvar metre yardımı ile ölçülerek işaretleniyor.


Dış köşe bitişleri kesim aparatı ile kesilerek yapıştırılmaya hazırlanıyor. Kesilmiş parçaya AN-FX yapıştırıcı uygulanıyor. Parça, daha önceden temizlenmiş, kurutulmuş, ve çırpı ipi ile çizilmiş duvara yapıştırılıyor. Konyada yalıtım, söve, kartonpiyer , stropiyer , dekoratif dış cephe kaplamaları, pencere söve modelleri imalatı ve uygulaması strafor eps,xps.


Sizi zorlayacak ve hata yapma olasılığınızı arttıracak bölümler bu kısımlardır. Bu nedenle tümünü aynı kesmek hatalı olur. Köşeleri kesmek için stropiyer yüksekliğinin yarısı kadar alan hizalanır ve kesilir.


Kesim işleminden sonra yapıştırma karışımı hazırlanır. Bu karışım için yapıştırma tozu bir ölçeğe bir buçuk ölçek olacak şekilde suyla karıştırılır. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Evinizin veya işyerinizin düzenini bozmadan,kolayca uygulayabileceğiniz bir ürün,üstelik en ekonomik koşullarda.


Televizyon seyrederken kartonpiyer döşemeniz veya döşetmeniz mümkün mü? Strafor kartonpiyerleri çeşitli nalburlarda veya kartonpiyer üreten firmalarda bulmak mümkün. Eğer stropiyer köşe kesimlerini yapabilirseniz sizlerde belki bir ustaya ihtiyaç duymadan kendinizde yapabilirisiniz. Köşe kesimi yapabilmek için biraz gönye işinden alamanız gerekmektedir.


Gönye demek derece açı ile kesim yapabilmektir. Alçılı sisteme göre kartonpiyerler piyasadaki diğer adı ile stropiyer kartonpiyerler daha ekonomik, uygulaması çok kolay ve çok hızlı, model seçenekleri çok daha fazladır. Birinci kesim yöntemiyle Xps Strafordan üretilen yöntem, diğeri ise. Eğer kesim işi yapamazsanız bu işe hiç bulaşmamanız en doğru olanıdır. Aldığınız ölçüden biraz daha faza stropiyer almayı unutmayın.


Stropiyeri kesme aparatı içerisine yapıştıracağınız köşeye uygun olarak yerleştirin. Strafor kesim , stropiyer kesim , söve kesim makineleri üretimi ve servisi. Harç püskürtme makinesi tam otomatik, kesilmiş strafor, panel, köşe taşı gibi ham halde bulunan ürünlerin üzerine harç püskürtür. HAZNE KARIŞTIRMA MAKİNESİ. En iyisi köpük kartonpiyerleri alır iken köşe kesim elemanı almaktır.


Stropiyer kesimi de bu işin en önemli noktalarından birisidir. Bu aparat hasebiyle köşeleri hatasız biçimde kesebilirsiniz. El ile bu kesimleri yapmak neredeyse hatasız halde imkansızdır veya fazlaca oyalanmanıza neden olur.


Köpük akrtonpiyerler yaygın olarak stropiyer olarak da anılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar