23 Nisan 2015 Perşembe

Isıya dayanıklı gres yağı

Hatta babalar gibi yüksek ısıda yanıyor. Fazla ısı gereken yerlerde başka ürün tercih edin. Yüksek hararetlerde kullanılan ısıya dayanıklı bir grestir. Yüksek sıcaklıklardaki uygulamalar için geliştirilmiş özel bir grestir.


Koçak Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Demir-Çelik ve çimento tesislerinin yüksek ısı gören rulmanlı yatakları. Plastik endüstrisi tesisleri, film çekme makinaları rulmanları.


Bilgi için buraya tıklayın. Lityum bazlı kalınlaştırıcı, son derece yüksek rafine baz yağları ve özel olarak seçilen katkı maddelerinin optimize bir bileşimidir. Mobil Mobilgrease XHP 3Mine. Bir çok endüstriye uygulamada başarılı bir şekilde kullanılabilir. Sentetik baz yağ ve ptfe katkısından dolayı yüksek sıcaklığa mükemmel dayanım.


Isıya dayanıklı gres yağı

Değişik sabun türleri kullanılarak gres yağının ısıya dayanıklılığını belirleyebilirsiniz. Bize ulaşın Shell Madeni Yağlar ürün yelpazesinin tamamına bakın Doğru Yağı Bulun Shell Gadus Ürün Yelpazesi Shell Gadus ürün yelpazesi, size aşınmaya karşı gelişmiş koruma, uzun gres ömrü ve sistem verimliliği sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Tam sentetik baz yağı ile üretilmistir. Yüksek ısı uygulamalarında kullanılan yüksek performanslı beyaz renkli grestir.


Su, seyreltilmis kimyasal, yüksek, sıcaklık ve ağır yükler altında çalısan rulman ve yataklar için idealdir. Suya, kimyasala, buhara dayanıklı rulman ve yatak gresidir. NSF belgeli vanalarda, musluklarda , oringlerde ve diğer bir çok alanda kullanılabilen yüksek ısıya dayanıklı silikon grestir.


Isıya dayanıklı gres yağı

Gres yağlamalı palet zincirleri. Almasol ve başka mikronaltı katı katkı maddeleri dağılımı içeren yüksek sıcaklık zincir yağı. Zincirlere 93°C ile 482°C derece arasında mükemmel ve uzun ömürlü yağlama sağlar. Baz yağı gıdaya uygun ve yüksek sıcakığa dayanıklı , parlama noktası 263°C derece olan özel sentetiktir. Ileri saflıkta istisnai koruma yapan zincir ve dişli yağı.


Suya, ısıya ve yüke dayanıklı , soğuk ve sıcağa karşı dirençli, bir üründür. Erimez,kuruma yapmaz, yüksek film dayanıklılığına sahiptir. Lityum esaslı olup devirli çalışan her türlü dişli ve rulmanlarda kullanılır. Basınca, suya, 180°C ısıya dayanıklıdır. Suyu itici, yapıșkan, basınca dayanıklı , antikorozif ve așınmaya dayanıklı bir yağdır.


C’ye kadar gemi aksamlarını tuzlu suya karşı korumada kullanılır. Değişik viskozitelerde hazırlanmış ısıya dayanımı çok yüksek silikon yağları olup, muhtelif amaçlarda kullanılır. Karataş Endüstri ürünleri şirketinin ısıya dayanıklı gres ürün bilgileri E-şirket bünyesindeki firmalardan Karataş Endüstri Yağları Dağıtım Pazarlama Bursa firmasının bilgilerine ulaşabileceğiniz sayfa. Kalsiyum sabunlu olup pas ve oksidasyonu engelleyici katıklar içeren, orta yumuşaklıkta, kaygan, ısıya ve yüke dayanıklı , çok maksatlı bir yağlama gresidir.


Ancak şasi gresi olarak da kullanilabilir. Nemli ortamlarda aşınma,paslanma,çürüme ve mekanik etkilere karşı yüksek koruma sağlar. Açıklama: cıvatalı eklem için son derece saf, gres yağ yapışkan. Bu ürün kurşun, nikel, kükürt, klor ya da flüor içerir. Gaz ve buhar türbinlerinin cıvatalı eklem ve enerji santrallerinde başarıyla kullanılmaktadır.


Yukarıda belirtilen ekipman seti tarafınıza hazırlanarak tek kargo ile gönderilmektedir. Görsellerde belirtilen ürünlerde renk, şekil ve tasarım farklılıkları olabilir. Taahhüt edilen miktar ve ölçülerde ürün gönderilmeyi garanti eder. Ayrıca metal yüzeylerde ki toz, kir, yağ ve gres gibi maddeler yüksek basınçlı su jeti ile temizlenmelidir.


Kaynak sıçramaları ve yüzeylerin sivri köşeleri taşlanmalıdır. Yapılan farklı temizlik işlemlerinden sonra yüzey, elektrikli süpürge, temiz ve. Katı katkı maddeleri ile ısıya dayanıklı özel gres. Debriyaj ve fren aktüatörlerinde, yüksek ivmelenme ile birlikte küçük başlangıç torkları üreten planet dişli kutusu veya vidalı mil kızaklar bulunur.


PTFE ile güçlendirilmiş suya dayanıklı gres yağı. TYGRIS R22 iyi su dayanımı gerektiren uygulamalarda kullanılabilen üstün kaliteli susuz kalsiyum bazlı bir yağdır. Hidrolik ve Sirkülasyon Yağları. Katodik boya hatları için, suya veya suda çözünebilir boyalara dayanıklı zincir yağı. Yüksek hız, performans ve ısıya dayanıklı makina, dişli ve motorlar için geliştirilen yağları , titizlikle araştırıyor ve bayisi olduğumuz ürünleri sizlere sunuyoruz.


Gıda ve Şişeleme Sanayi Yağları. KIRMIZI GRES : Ürün Açıklaması. Açık alanda depolama gerekliyse, koli, teneke ve plastik bidonların üzeri ısı ve yağmura dayanıklı malzemeden yapılmış bir örtü ile kapatılmalıdır.


Variller ise palet üzerine tapaları yere gelecek şekilde ters olarak yerleştirilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar