15 Nisan 2015 Çarşamba

Metal firmaları

Metal firmaları

Galvaniz, dkp, alüminyum, paslanmaz rulo, levha istenilen boyda açılır, delinir. Tente yağmurluk sacı basılır, soğuk depo aksesuerları, stor sac basımı ve 0. Otomatik Boru ve Profil Boyama Hatları. Tİ Galvaniz sektöründe yılı aşkın süredir hizmetlerini sürdürmektedir.


Basemetal, çok kısa süre önce faaliyete geçen bir firma olmasına rağmen alüminyum ürünlerinde Elval, Symetal, Etem, Elval Colour ve Afsel firmaları. Apartment Bedroom Couples Amazing Apartment Bedroom Idea Awesome First Pinterest Cool Http. KRAL ÇELİK KAPI İNŞAAT SAN. Türkiye de kurulduğu günden bu yana birçok yeniliğe imza atan ve 10. Sektörde paslanmaz çelik kullanan firmalara titizlikle kaliteli ürünleri ithal edip, sunmak amacıyla yolumuza devam etmekteyiz.


Bölgelere bayilikler verilecektir. Onların mutluluğu ve bizden aldıkları hizmetlerden memnun oluşu, firmamız için önemli ve değerlidir. Güvenli alışveriş değişmez prensibimizdir.


Atık taşıma firması olarak biz ticari kazanç sağlarken topluma da sosyal kazanç sağlıyoruz. Kınalı metal fabrikalara bıraktığı konteynırların dolmasıyla beraber atık nakliye araçlarından birini gönderir. Tuzla Kimya Sanayicileri OSB Melek Aras Bulvarı Aromatik Cad. Hurdacılık sektöründe sertifikasız iş yapmayan firmamızın her türlü hurda sertifikaları mevcuttur. Geri dönüşüm bizler için önemlidir.


Alüminyum, Bakır, Çelik, Çinko, Demir, Prinç, Kurşun gibi Ürünler Geri Dönüştürülebilirler. Satış faaliyetlerinde bulunan Ankara Fabrikamız dışında İstanbul ve Bursa’da da satış ofislerimiz bulunmaktadır. Tora Makina Kalıp Sanayi bugün Armak, Tora ve Armaksan olarak ayrı işletmesi ve 3personeliyle beyaz eşya, elektronik ve otomotiv sektörlerinde öncü firma olarak hizmet vermektedir. Faaliyet alanları sac metal kalıp tasarımı, kalıp imalatı, metal sac işleme, soğuk şekillendirme, lazer kesim ve polisajdır.


Metal firmaları

Sektörün öne çıkan firmalarında hızla yerinizi almak için hemen kariyer. Türkiye’nin dört bir yanına sattığı makinelerin bakım ve onarım işlerini gerçekleştiren As Makina Sanayi ve Teknik Hizmetler Tic. Sürekli iyileştirme ve kalite temel prensibi ile tüm dünyada aranan güvenilir ve müşterilerinin çözüm ortağı konumunda bir şirket olmaktır. Detay Detay ALBAFARMA İLAÇ SAN VE TİC.


K Danışmanlığı yapan firmaların ilanlarını gösterme. Güven duyduğumuz tecrübelerimiz ile uluslar arası pazarda tanınan ve tercih edilen bir firma olmak. Hicri Ercili Kimyevi Madde ve Petrol Ürünleri: Nakliye Otomotiv San.


Hep birlikte üreten bir sanayi kenti. Firma adı gizli olan ilanları. Cem metal olarak yılı aşkın tecrübemizle pirinç , fosfor bronz, alüminyum ve bakır boru satış ve pazarlama konusunda öncü firmalar arasında yerimizi almaktadır.


Güvenilirliğinin yanı sıra, köklü yapısını getirdiği çözümlerle her geçen gün daha da artırmaktadır. Prometal, teknoloji ve kalite açısından müşteri memnuniyetini hedefleyerek güvenilir ürünler üretmektedir. Müşteri taleplerine yetişebilmek için kendimizi sürekli olarak geliştirerek büyümekteyiz.


Metal firmaları

ARI METAL markasıyla diğer faaliyellerinin yanı sıra üretim faaliyetlerinede başlamıştır. Beach Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Kireç taşı ve Alçı taşı Analizi devam.


Su Borularındaki Kurşun Analizi devam. Bizi Tercih Edenler Makaleler. Videolar Electromechanical Universal Testing Machines.


Hızla gelişen üretim teknolojisini yakından takip etmiş, tüketiciye her zaman yeni ürünler sunmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için üretilen malzeme çeşitliliğini ve kaliteyi. Metal Boya ve Kaplama San. Bu ürünleri MODOKO’da faaliyete geçirdiği mağazasında sergileyen ve satışa sunan METAL MOBİLYA, artık butik tarzda çalışmakta, seri üretim yapmaktadır. El Makinalar Açık Hava Reklamları Ağır iş Makinaları Ağır iş Makinaları Ağız ve Diş Sağlığı Akaryakıt ve Petrol Ürünleri Akaryakıt ve Petrol Ürünleri Alarm Sistemleri Alarm Sistemleri Alaşımlar Alaşımlar Alçıpan Alet Avadanlık Alışveriş Merkezleri Alkollü içecekler. Metpak, teneke kutu imalat sektöründe kullanılan, teneke levha üzerine ofset baskı, laklama ve emaye baskı hizmeti sunmaktadır.


Fabrikamızda adet lak ve adet iki renkli ofset baskı hattı mevcuttur. YÖRÜKHAN METAL YAPI PLASTİK SAN. AYDIN ASTİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ. Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesi - Tüm hakları saklıdır.


ANKOR METAL KAPLAMA SANAYİ TİC. Yangın Kapıları Üretiminde faaliyet gösteren firmamız sektöründe öncelikli tercih edilen firmalar arasındadır. Tİ’nin kuruluşundan bu yana Yangın Kapıları konusunda Tasarım, kalite ve satış sonrası hizmet ile yapı sektörüne sorunsuz ürünler sunmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar