14 Nisan 2015 Salı

Reflekte cam renkleri

Float hattındaki üretim sürecinde renksiz veya harmandan renkli camların üzerine çeşitli metal oksitlerin kaplanması ile elde edilir. Gümüş, yeşil, füme, bronz ve mavi renkleri mevcuttur. Renkli Düzcam ürününe ikincil işlemler yapılarak yalıtım camı ünitesi, lamine cam , temperli cam , kısmi temperli cam , emaye boyalı cam , bombeli cam , kaplamalı cam , ayna üretilebilmektedir. Mekaniği ve kimyasal dayanıklılığı üst düzeyde olan bu camlar gümüş, yeşil, füme, bronz ya da mavi renk tonlarında tasarlanabilir.


Kaplanmış camlar, cam birleşmeleri veya tek parça cam oluşumunda, düşük yansıtmalı güneş kontrol kazançları sağlar. Bu camların farklı renkler ile dizayn edilmesi sonucu kullanılan mobilya veya eşyalarında daha iyi bir şekilde ön plana çıkmaktadır. Renk ve estetik açısından değerlendirmeye bakıldığında, en üstün cam türü yeşil düz cam , en kötü cam türü de füme reflekte cam olarak ortaya çıkmıştır.


Giydirme cephelerde cam seçerken, binanın bulunduğu bölgedeki rüzgar hızları dikkate alınarak cam ünitesi büyük olan binalarda cam kalınlığı. Camlarda yaptırmak istediğiniz reflekte cam çalışmaları için reflekte cam renkleri sunarak ince detaylı görüntülerin oluşmasını sağlıyoruz. Cam balkonların bronz renk ile camlarının yapılması için ekibimiz bronz cam balkon çalışmaları gerçekleştirmektedir. Dekorasyon özelliği yanında yalıtım da sağlayan reflekte cam var füme, bronz, gümüş, yeşil, mavi gibi renkleri ile özel tercihler sunuyor. Teknik Özellikler: En önemli özelliği olan dışarıdan içeriyi göstermeyen özelliği dış cephe mimarisinde kullanıma imkân sağlıyor.


Gümüş, Yeşil ,Mavi,Füme ve Bronz renkleri mevcuttur. Bu ürünlerin performans tablosunu aşağıda bulabilirsiniz. Kaplama dışa gelecek şekilde kullanıldığında, kirlenme reflektif yüzeylerde daha kolay fark edilecek ve hava kirliliği ile atmosferdeki toz miktarına bağlı olarak daha sık cam temizliği gerekebilecektir. YANSIMALI REFLEKTE CAM FİLMLERİ. Yansıtıcı renklerin eşsiz görünümünde performansını sağladığı ticari uygulamalar için, ideal olan en cesur görünüme sahiptir.


Bronz yansımalı cam filmleri bir binanın dış cephesini şaşırtıcı bir şekilde görünecek kadar gerçekçi bir renge sahiptir. Türkiye’de mm kalınlıkta reflekte cam sadece mavi ve füme renk olarak üretilmektedir. Buna karşılık cam filmleri ile mavi, füme, yeşil, bronz, altın ve benzeri farklı renkte uygulamalar gerçekleştirmek mümkündür.


Renkli cam duşakabin, duş camlarında fabrikadan orjinal renk tonlarının kullanıldığı. Füme cam bronz ve reflekte cam gibi açık yeşil veya açık mavi tonlarındaki cam türleriyle oluşturulan modeller. Bu yazıda reflekte cam kullanılan bir ürünün elverişli olup olmadığı sorusuna yanıt vermeye çalışacağız. Tercih edilebilir mi, yoksa tamamen gereksiz mi? Cam filmlerinde renk seçenekleri.


Ayrıca talebe göre farklı tip ve renklerde ithal reflekte camlar da ürün yelpazemizde bulunur. Sıklıkla kullanılan mavi rengin yanı sıra yeşil, bronz, gümüş, altın vb. Kısacası anti- reflekte cam , parlamaları ve istenmeyen ayna görünümlerini cam üzerinde yok etmektedir. PVB uygulayarak ürettiğimiz camlardır.


Güneş ışınlarının aşırı parlaklığını ve radyasyon ısısını denetleyen, giydirme cephelerde arka plandaki yapı unsurlarını gizleyerek bir bütünlük sağlayan ışığın kuvvetli olduğu taraftan diğer tarafın görünmesini engelleyen ve yapılara renk veren çevre kontrol camları olarak da. PVC cam renkleri ve desenleri: reflekte , buzlu, kumlu, filmli Şık bir görünüm elde etmek istediğiniz camlar için renk ve desen seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bu camlar kapatma balkonlarda ve ofis bölmelerinde içerisinin görünmesini engellemek amacıyla da kullanılır. Anti reflekte camda ise yüzeye uygulanan özel kaplamalar sayesinde 1’in altına kadar inebilmektedir.


Işık havada yol aldığı an cam yüzü olan tarafa. Float prosesi sırasında cam hamuruna renk verici maddelerin ilave edilmesi ile elde edilir. Yeşil, füme, bronz ve mavi renkleri mevcuttur. Beton, çimento levha, alçı panel gibi mineral yeni yüzeylere, cam tekstili, duvar kağıdı vb.


Reflekte cam renkleri

Camlar istenilen ölçülerde kesim işlemi yapılarak verilir. Düz cam ve dekoratif camlar Düz Camlar. Gerekirse montaj ve diğer dekoratif işleme çeşitleri uygulanarak verilir.


Düz (float) cam , cam eriyiğinin erimiş kalay üzerinde yüzdürülmesi suretiyle üretilir. DOĞRU: Sadece güneş yalıtımı sağlanır. Cam hakkında merak ettiğiniz herşeye buradan ulaşabilirsiniz.


Reflekte cam renkleri

MM MAVİ TENTESOL( REFLEKTE ) CAM STOĞUMUZDA BULUNMAKTADIR. Gösteri6Kullanıcı Oyu:. Akrilik emülsiyon esaslı, içte ve dışta kullanılabilen, mala ile uygulanan, mala ile desen verilen, brüt beton görünümüne sahip dekoratif, hazır renkli sıvadır. Tentesol ( reflekte ) camlar. Ancak cam ne kadar şeffaf olursa olsun, yansıma, parlama ve orijinal renklerin filtrelenmesi yüzünden mükemmel görüntüyü yakalamak zor olabilir.


Dikkat dağıtıcı bu unsurlar, net bir görüntü yakalamayı engeller. Guardian Clarity anti- reflekte cam , çok yüksek ışık geçirgenliği sunarak, düşük yansıma elde etmenize. Tüm Duşakabin Ürünlerimizin Bakım ve Temizliğini Evinizde Bulunan Malzemelerle Kolayca Temizleyebilirsiniz.


Cam Çeşitleri Fabrikamız bünyesinde bütün cam çeşitleri bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar