29 Nisan 2015 Çarşamba

Boya metrekare hesaplama

Boyanacak yüzey için lütfen seçim yapınız. Bunun için hem sağlıklı hemde kolayca hesaplayacağınız formülü aşağıda bulabilirsiniz. Yukarıdaki hesaplama yönteminin aynısını kullanarak pencerelerin ve kapıların kapladığı alanı düşün ve bunları genel metrekare ölçümünüzden çıkarın. Odanın çevresi ile odanın tavan.


Yeni toplam metrekare ölçüsünü ihtiyacınız olacak boya kat sayısı ile çarpın – en az ikinin katlarını tavsiye ediyoruz. Ev boyama yöntemleri kaç litre boya gider bir odaya kaç litre boya gider boya alanı hesaplama ev nasıl boyanır kaç litre boya lazım duvar duvar boyası hesaplama ev boyamanın püf noktaları… Ev boyamak, boyatmak gerçekten meşakkatli bir iştir, eğer bir de halihazırda evde oturuyorsanız durum daha ciddi bir hal alır. Metrekare nasıl hesaplanır ? Dört kenarı metre olan bir kare metrekaredir. Evinizi, odanızı boyamaya karar verdiniz, peki ne kadar boya gider, ne kadar boya gerekir?


Aşağıdaki alan hesaplama aracında alanını hesaplamak istediğiniz şekli seçip, taban uzunluğu ve bu tabana ait yüksekliği girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Evin metreküpünü hesaplamak oldukça basit bir işlem. Evimiz 1metrekare olsun, tavan yüksekliği de metre. Ya da evin alanı 1metrekare olsun, tavan yüksekliği de metre. Bir eve ne kadar boya gider, kendi evinize özel olarak boya hesaplama çalışması yapabilmek, boya badana yapacak olanların her zaman merak ettiği konuların.


Türkiye’nin ilk metrekare bazlı boya hesabı yapan modülü ile siz de eviniz için kaç litre boya gerekli rahatlıkla görebileceksiniz. Bu formülde a=evin alanı, o=oda sayısı, h=duvar yüksekliği ve da ampirik bağıntımızdaki katsayımız olarak göze çarpıyor. TOZ BOYA METREKARE VE MALİYET HESAPLAMA. Evinizi alıp satarken işinize yarayan metrekare hesaplama işlemi nasıl yapılır?


Kaç metrekare duvara kaç litre boya gerekir? Su bazlı, yarı mat, tam silinebilir, saten iç cephe boyası. Akrilik kopolimer esaslı, mat, son kat emülsiyon plastik boya. Tüm evin tavanları boyanacak.


Anahtar teslim asma tavan işçilik ve malzemeli metrekare birim fiyatları. Aşağıda belirtmiş olduğumuz maliyetler, alçıpan uygulaması yapıldıktan sonra alçı sıva ve boya badanasının da tam ve eksiksiz yapılmış haliyle teslim fiyatlardır. Ev için boya hesaplama yapabilmenin belli kuralları vardır. Bunlardan ilki ev metrekare hesaplama , oda metrekare hesaplama işlemini doğru biçimde yapabilmekten geçer. Radyatör petek boyu hesaplama hakkında yapacağınız küçük bir hesap, yaptıracağınız tesisatın ve seçeceğiniz kalorifer kazanının doğru seçildiğinden emin olmanızı sağlayacaktır.


Isı kaybı hesabı yaparken. Seramik,fayans,karo,kalebodur yapılacak mekan enine ve boyuna hesaplanır. Eni ile boyunun çarpımı size kaç Mseramik gideceğini bildirir. Banyomuzun tavan ile taban arası yüksekliğini hesaplayalım. Sonra tüm duvarları boydan boya ölçün.


Toplu işler bazında, çok katlı ve daire sayısı ve üstü olan şantiyeler için vermiş olduğumuz boya badana işçilik ve malzemeli metrekare birim fiyatlarımız da aşağıdaki gibidir. Doğal olarak satın alınacak boyanın yetmesi veya gereğinden fazla boya satın alınmaması için lt. MANTOLAMA HESAPLAMA Mantolama uygulamaları öncesinde önemli olan hususlardan biri de binanın ihtiyacı olan yalıtım seviyesine ulaşmak için kullanılacak malzemelerin seçilmesi ve malzemelerin sarfiyatıdır. Aşağıdaki tabloya toplam metrekare bilgisini yazıp hesapla butonuna tıklayarak sarfiyat. TÜİK Tabloları ve Hesaplamalar.


Maliyet Bul ut YM Yaklaşık Maliyet Hesabı için Web Uygulaması. Ardından çıkan tüm sonuçlarını basit toplama işlemi ile toplayarak kaç metrekare boyanacak alanınız olduğunu hesaplayın. Buna kaba inşaat maliyeti diyebiliriz. Kaba inşaatın üstüne ince işcilik dediğimiz boya , tesisat , aydınlatma vb.


Mantolama Hesaplamaları Maliyet Hesaplaması için Formu Doldurun ve Hesapla Butonuna Basınız. Ulaş Metal Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Verilen belirli ağırlıktaki toz boya ile ne kadar alan metal kaplanabileceğini gösterir.


Duvar Boyama Alanı Nasıl Hesaplanır ? Zemin kaç metrekare ise duvar boyama alanı bunun yaklaşık üç katıdır. Yani zemin metrekare ise boyama alanınız yaklaşık metrekaredir. Bu yüzden baskı maliyeti yapılırken bu atık boya maliyetinin de katılması firmanın devamlılığı için önemlidir. Rip boya maliyeti ucuz temizlik driver digital baskı metrekare renk 1. Burada hizmetin türünü belirlediği için evin eşyalı olması ekstra bir maliyet yükü olacaktır.


Bu içeriğimizde Türkiye’nin ilk ve tek boya badana fiyat hesaplama modülünün yanında size nasıl. BOYA SARFİYAT ORANI - LİTRE BOYA İLE NE KADAR ALAN BOYANIR. Boya Maliyeti Nasıl Hesaplanır ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar