20 Nisan 2015 Pazartesi

Yıldız başlı vida

Leave A Reply Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Paket içinde Adet vardır. Paslanmaz çelikten üretilen bu ürün DIN9alman kalite standartlarındadır. Phillips, gömme başlı bir vidayı tasarlayan, ancak başarısız olan mucit J. Türk sanayisinde yer alan ERC Sera, yılı aşkın deneyimini, ileri üretim teknolojisiyle bütünleştirmiştir.


Yıldız başlı vida

Sera Ekipmanları üretim ve satışıyla Türk tarımına hizmet vermektedir. Bir vida almak için hırdavatçıya gitmenize hiç gerek yok. Sipariş Ver Sepete Ekle Tek Tıkla Al. Kategorideki Diğer Ürünler.


Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Yıldız havşa başlı matkap uçlu vidalar. Etiketler:havşa başlı metrik vida , mercimek başlı vida , metrik vida , silindir baş metrik vida , yhb vida , yıldız başlı somunlu vida , yıldız mercimek başlı metrik vida , ysb vida Yorumlara kapalı, fakat geri izlemeler ve pingback açık.


Yıldız başlı vida

Kırmızı alan ürün ambalajının 2adet olduğunu gösterir. Red region refers to 2pieces in a box. Yeşil alan ürün ambalajının 2adet olduğunu gösterir. Green region refers to 2pieces in a box.


Pul Başlı Matkap Uçlu Vidalar. Mercimek Başlı Matkap Uçlu Vidalar. NGİLİZ (BS) VİDA - CİVATA STANDARTLARI.


Withworth vidalar (BSW) Whithworth vidaların diğerlerinden en büyük farkı diş açısının derece olmasıdır. Bu vida normu standartlaştırılmış ilk vida normudur. Hızlı Marka Arama Tüm Markalar. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI (YSB).


Misyonumuz ve vizyonumuz bünyemizde bulunan 2binden fazla urunun bilgi. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Diğer ürünlerimizi toptanelektrikmalzemeleri.


Yıldız başlı vida

Sunta Vidası Torx Silindir Başlı. TL Mesafeli Satış Sözleşmesi Ödeme ve Teslimat Gizlilik ve Güvenlik. Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar.


Com internet mağazasında alışveriş yaparken girdiğiniz tüm kredi. Etiketler:akıllı vida , delen vida , havşa başlı akıllı vida , kendinden delen pul başlı vida , kendinden delen vida , matkap uçlu kendinden pullu vida , matkap uçlu vida , matkap uçlu ysb vida , pul başlı kendinden delen vida , rysb matkap uçlu vida , silindir başlı akıllı vida , yhb vida , yıldız havşa baş vida , yıldız silindir. Ok Metal Civata hırdavat, civata ve bağlantı elemanları.


D525k80555m465ph222. NORD-LOCK civata kilitleme pulları güvenle en kritik uygulamalarda cıvatalı eklem parçalarında kilitlemek için kullanır. Metrik Kelebek Başlı Vida 6. Standard withdrawn : BN 330: Slotted cheese head machine screws: Steel 4. Saç kalınlığındaki parçalar silindirik vidalarla daha kalınca parçalar havşa başlı veya mercimek havşa başlı vidalarla bağlanır. Paslanmaz Çeşitleri Kilit, Karabina ve Fırdöndü Çeşitleri Gerdirme, Terminal, Tasarım ve Halat Çeşitleri Vardevela ve Boru Aksesuarları. LAHUR MARİNE DENİZ VE YAT MALZ.


Star Vida , soğuk dövme ile bağlantı elemanları imalatında deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Karşılaştırma listesine ekle. Altıgen Kafalı Vidalar – Naylon 6. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Türkçe online sözlük Tureng. Standardizasyonda Uluslararasi normlari ( DIN , TSE , ISO ) yakalayan ürünleriyle Vitas vida , toplam kalite anlayisini isletme politikasinin merkezine almistir. Modern teknolojisiyle otomasyona tabi olan ürünlerin kalitesini TSE ve DIN standartlari ile belgelemistir. Karınca Bağlantı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi. M~ Mdiş çapı ile mm boyda standart vidalar , Ømm kadar perçin imalatı ile yıllık 600.


Havşa Başlı Imbus Civata , Somun, Pul TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar