30 Ağustos 2019 Cuma

Laminat parke altı ısı yalıtımı

Parke Altı Isı ve Ses Yalıtımı. RÜNLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Açıklamalar, özellikler ve ürünler. Konut, Otel ve İş Merkezi Projelerinde lamine , laminant ve masif parke altında ısı yalıtımı için kullanılır. Böylece binaların enerji giderlerini düşürür.


Lamine ve laminant parke altlarına ısı ve ses izolasyonu için keçe kullanılır. Kullanılan ürünler 1xm ebatlarındadır,. Laminat - ve parke alt katmanları – Altına sadece en iyisi!


Her evde laminat döşenmesi için mükemmel zemin koşulları mevcut olmayabilir. Mevcut zemine göre ilave izolasyon ve eşitleme malzemeleri kullanılmak zorunda kalınabilir. Ayrıca ısı geçirgenlik özelliği de çok iyidir, bu özellik eğer bir zemin ısıtma.


Endüstriyel Bina Levhası. Yüzeyi düz ekstrüde polistren levha olup parke altlarında yüzey düzleştirmek amacıyla kullanılır. Tüm dünyada en çok tercih edilen parke altı yalıtım malzemeleri arasında Polotherm lüks parke altı yalıtım levhaları bulunmaktadır. Standart erze polietilen şilteye metalize film lamine edilerek üretilir. Laminesiz şilteye oranla ısı kazanımı ve buhar.


Eviniz için bir çok çeşit arasından doğru parke seçimini yaptınız. Her şey çok güzel olacak derken sıra parkenin yerleştirilmesinin öncesinde gereken parke altı malzemeye geliyor. Isı yalıtımı için kullanılan strafor parkenin altına döşenip hem ses hem de ısı yalıtımı için kesin bir çözüm getiriyor.


Kalınlık arttıkça ısı ve ses yalıtım kalitesi artar. Laminat parke ürünü montajı yapılırken, parke altına şilte ürünü serilmesi gerekmektedir. Fakat tek başına şilte, ısı ve ses yalıtımı sağlayamaz. Zeminden gelen ısı Kayıplarını ye kadar önler.


VADE FARKSIZ KREDİ KARTINA TAKSİT ! Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Kapron marka parke izolasyon ürünleri laminat parke , lamine parke gibi yüzer döşeme ile uygulanan tüm zemin kaplamalarının altına kullanılır. Tesisat ısı yalıtımı çok randımanlı bir yalıtım olup, yatırımın geri dönüş süresi aylarla ifade edilmektedir. Müteahhitin kullanacağı parkeler lamine parke. Ben ısı yalıtımı için mm.


Fakat parkeci bana kullanacağı parkenin altına kapron ya da şilte yayıldığında esneme yapıp bir süre sonra parkelerin ayrılabileceğini söyledi. Kapron parke altı izolasyon ürünlerinde,16db-db arasında ses izolasyonu, ısı izolasyonu. E ısı yalıtım levhaları, derz dolgu fitilleri, ambalaj sektörüne yönelik destekleyici ve koruyucu özel.


Restaurantlarda parke altı karbonik ısıtma : Mevcut geçme tip parkenin altına ısı yalıtım serilir. Isı yalıtım malzemesi üzerine karbonik filmler hesap şekline göre döşenir ve termostata bağlanır. Katlar arası ses ve ısı yalıtımı , döşeme altı ses yalıtımı parke ve laminat altı uygulamaları, halı ve muşamba altı uygulamaları, beton zemin şap altı uygulamaları, çatı uygulamaları, makine altı vibrasyon uygulamaları. Laminat parkelerin altına yalıtım amacı ile kullanılan ” Şilte ” laminat parkeye bir miktar esneklik de vererek zeminde olabilecek küçük hataları engeller.


Laminat parke altı ısı yalıtımı

Evinizin daha dekoratif olması ve ısı yalıtımı açısından laminat parke günümüzde mecburiyet haline gelmiştir. Altı boş olan oturulmayan zeminlerde ısı yalıtımına olumlu fayda sağlar. Kapron ürünü yapısından dolayı sudan zarar görmez ve etkilenmez. Kapron, laminat parke dekorasyonun da, rutubeti ve nemi üst tarafa geçirmez. Darbe sesi, topuk sesi tireşimlerini sönümler.


Akustik şiltelerimizin yanı sıra Emir Cork Levha ve Emir Vibro Levha var. Havalandırma kanalları, mertek altı çatı arası , duvar arası ısı yalıtımı ve ses yelıtımı , şap altı ses ve ısı yalıtımı , parke altı ses ve ısı yalıtımı , klima iç aksamı , frigorifik. Ortam çok soğuk ise ısı yalıtımı için strofor döşenebilir. En veya boydan metreden fazla olan uygulamalarda genleşme payı için parkenin profil ile bölünmesi gerekir.


Laminat parke altı ısı yalıtımı

Yapılarla (duvar arasında, şap ve parke altında) stüdyo ve benzeri mekanların ısı ve ses yalıtımı amaçlı kullanılır. Ayrıca yalıtkan borularla yalıtılamayacak çap ve boyutlardaki boru, kazan ve benzeri aksamın yalıtımı yanında,. Son derece dayanıklı ve güçlü yapısı sayesinde beklentilerin ötesinde sonuç üreten parke altı şiltesi sınıfında en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Yapılarda, duvar arası, havalandırma kanalları,kiremit altı , şap altı , asma tavan altı uygulamalarında ısı ,nem ve ses izolasyonunu sağlamak amacıyla kullanılır. C sıcaklığa kadar tesisatların ısı yalıtımında.


Halbuki yapılacak tesisat yalıtımının sağladığı enerji tasarrufu yanında yoğuşmayı ve tesisatın korozyona uğramasını da engellediği ve bina içinde istenmeyen gürültülerin oluşmasına mani olduğu da unutulmamalıdır. Karbon folyo ısıtma sistemi tabana yerleştirilmiş ısı yalıtım malzemesi ve üzerine hesap edilmiş değerdeki karbon folyodan oluşur. Sistem döşeme sonrası laminant parke yada duvardan duvara halı ile kapatılmalıdır.


Karbon ısıtma filmleri parke altı ısıtma pratik ve kullanışlıdır. Küçük ve orta büyüklükteki binalar için çok uygundur. Makina dairesi gereksinimi yoktur, tabana ısı yalıtımı yapıldığından dolayı enerji kaybı yoktur. Etiket: laminat parke Plastik Lambiri Odacıklı yapısı ve mm. A- Ahsap parke B- Ahsap kör döfleme.


Duvar yalıtımı yapılırken ısı yalıtımı döşeme kalinliğinin alt hizasinda başlayacak şekilde yerleştirilmelidir. Rijit ısı yalıtım levhaları ile yapılmış kompozit panel kullanılıyorsa, buhar kesici tabaka ısı yalıtımı altında olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar