15 Ağustos 2019 Perşembe

Dış cephe mermer kaplama sistemleri

Dış cephe mermer kaplama sistemleri

Mantosür Doğal Isı Yalıtım( Mantolama ) Sıvası. Denizlik mermerler pencere sistemlerinin estetiğini tamamlayan, pencerelerin iç ve dış bölgesine daha çok dekoratif amaçlı uygulanan,. TECHNISTONE DUVAR KAPLAMA. Dış Cephe Mermer Kaplama.


Yenilenen Web Sitemiz yayına girmiştir, gösterdiğiniz ilgi ve bizlere duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Büyük mimari ofisler projeler için iç mimariye özen gösterdiği kadar dış cephesine de önem vermektedir. Alüminyum ya da galvaniz saç kaplamalar genellikle içerisinde izolasyon malzemesi bulunan çerçeveye bağlanır. Bina dış cephelerinde doğal taş kaplama uygulaması yapılırken öncelikle kenet sistemi belirlenmeli ve kaplama plaklarının boyutlarına bağlı olarak kenet yerlerinin işaret edildiği bir cephe detay projesi ortaya konulmalıdır.


Kaplama işlemi, belirlenmiş olan bu detay projesine dikkate alınarak gerçekleştirilmelidir. Compact laminat dış cephe ve iç cephe de ayrı ve farklı uygulama sistemi ile karşımıza çıkmaktadır. MERMER CEPHE SİSTEMLERİ. Hem iç hem de dış mekanlarda en çok tercih edilen ve günümüzde mimari öğelerde de sıkça kullanılan mermer , merdivenlerinize asil bir görünüm sağlayarak uzun yıllar. CEPHE KAPLAMA Yapılarda enerji tasarrufu için kullanılan çözümlerin başında gelen giydirme cephe sistemleri , binaların dış cephelerinin çeşitli yöntemlerle kaplanıp ev ve işyerlerinde ısı ve ses yalıtımı sağlar.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. TV, Ses ve Görüntü Sistemleri Televizyon Kulaklık Uydu Alıcılar. Levhaların konstrüksiyona montaj sırasında kesinlikle paslanmaz veya galvanizli özel vidalar kullanılmalılarak dış cephe kaplama sistemleri oluşturulmalıdır.


Hekimboard fibercement levhaları en önemli özelliklerinden biri de pratik ve zaman açısından avantaj sağlayan duvar sistemleridir. Hekim Yapı olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz Hekimboard markalı fibercement cephe kaplama levhaları, giydirme cephe sistemleri sektöründe hızla yerini almıştır ve yılı aşkın bir süredir birçok yapının dış cephe kaplamasında, iç cephe kaplaması , zemin döşeme kaplaması ve tavan kaplamalarında yoğun olarak. Ankrajlı sistem yaygın olarak cephe kaplamalarında, harçlı sistem ise tüm iç ve dış mermer kaplamalannda kullanılabilir. Tasarım aşamasında mermerin boyutu ve kaplama yapılacak yerin özelliklerine göre montaj sistemlerinden biri seçilir.


Dış cephe mermer kaplama sistemleri

Sıkıştırma, Pres tuğla, İznik çini kaplama , eskitme mermer , kayrak ve andezit Ankara taşı ile kaplama gibi seçenekler mevcuttur. Bu sistemde her taşın ağırlığı bina yüzeyine münferit olarak aktarılmaktadır. Cephe Kaplama Tespit Sistemleri , Cephe Giydirme, Profil Sistemleri HAZ Metal Fixing Systems. Mekanik Bağlantı Sistemi Üretiminde, Yerli Güç. NEKSAN MEKANİK Başarılı işler için Önce Kalite Prensibi.


Firmamız mermer ankraj sistemleri üretmektedir. Taş, Mermer , Ahşap Görünümlü Cephe Kaplamalar. Bina cephe kaplamaları ve normal cephe kaplamaları yetenekleriyle istediğiniz tasarımdaki granit, limra, mermer cephe kaplamalarını yapabilmekteyiz. Yapıda kaplama amacıyla kullanılan malzemelerde atmosfer etkilerine ve dona dayanıklılık ( dış cephe kaplamalarında), eğilme mukavemeti ve estetik değerler aranır. Kaplama malzemesi olarak mermer ve travertenlerin yağ, pas, asit ve ateş (8¡C) etkisinden zarar gören bir malzeme olduğu unutulmamalıdır.


Zümrüt Granit Mermer ve Madencilik Zümrüt Granit Madencilik Otomotiv A. Bursa Osmangazi Mermer Granit Dekorasyon - Armut. Gri tonlu Raw Silk cilalı ve parlak dış cephe granit kaplama uygulamamız. Absolute Black asansör için granit kaplama. Sektörün deneyimli ve köklü firmalarından biri olan Artaş Mermer Dekorasyon olarak yeni web sitemiz ile hizmetinizdeyiz. Yüzlerce farklı modeldeki doğal ve yapay taş portföyümüzü incelemeye hemen.


Fakat yapım nedenleri arasında binaların dış tasarımlarında daha estetik bir görünüm yakalanması da vardır. Ekip olarak mermer ve taş kaplama işlerinde amacımız en kısa sürede en kaliteli işleri yapmak. Seramik cephe sistemleri her ebattaki porselen seramik karoların cephelere istenilen yükseklikte uygulanmasına imkan veren sistemlerdir.


Bu sistem ile eğer istenirse montaj sonrası herhangi bir taşı, diğerlerine hiçbir şekilde zarar vermeden sökmek, yerini boş bırakmak veya başka bir malzeme ile değiştirmek mümkündür. Taşlar, özellikle çok katlı binaların dış cephesine, yapıştırma yöntemi ile asla monte edilmemelidir. YGM Granit, doğal taş kaplama , mermer kaplama , iç ve dış cephe montaj, yer ve dış alan döşemesi hizmetleri vermektedir.


Seramik cephe kaplama sistemi yüksek aşınma, darbe dayanımı, düşük su emme özelliği, leke tutmaması, kolay monte edilebilmesi, dış hava şartlarına dayanıklı olması, çok sayıda renk ve ebat seçeneğine sahip olması gibi özelliklerinden dolayı iç ve dış cephelerde tercih edilen malzemelerdendir. Diğer cephe kaplama sistemleri ile birlikte uyumludur. Alüminyum kompozit dış cephe kaplama sistemi , yanyana gelen düz alüminyum kompozit plakalardan oluşan ve alüminyum veya galvanizli çelik ankrajlar aracılığıyla döşemeye bağlanır.


Seramik cephe kaplama sistemi Yüksek aşınma ve darbe dayanımı, düşük su emme özelliği, leke tutmaması, kolay monte edilebilmesi, dış hava şartlarına dayanıklı olması, çok sayıda renk ve ebat seçeneğine sahip olması gibi özelliklerinden dolayı iç ve dış cephelerde tercih edilen malzemelerdendir. Proje resimleri için tıklayınız. Binalarınızın ve diğer yapılarınızın dış cephe kaplamasında firmamızın Ana Bayii’si olduğu TEPE Betopan’ın üretmiş olduğu Betopan Betopan Plus Yalıpan Taşonit Ürünleri kullanılmaktadır. Betopan klasik düz görünümlü üründür Betopan plus betopan ürününün çift tarafınında zırhlandırılmışıdır.


Montaj sistemi her bina için özel olarak projelendirilir ve uygulanır. ARTSTONE PANEL SİSTEMLERİ A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar