13 Ağustos 2019 Salı

Alarmlı kapı

Alarmlı kapı

Görüntüsü, montajı ve kullanım şekli itibariyle standart bir çelik kapı kilidi ile aynı olan bu cihaz, uluslararası patent başvurusu da yapılan benzersiz alarm özellikleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Sireni kapalı olduğu zamanlarda kapı tutucu olarak kullanılabilir. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Artık tüm çelik kapıları çok daha güvenli hale getirmek elinizde, alarmlı monoblok çelik kapı kilidi ile kapınızla hiçbir hırsız uğraşamayacak artık. Kale alarmlı silindir konusunda teknik bilgiler, ürün çeşitleri bulunmaktadır. Ev ve iş yerleriniz ve diğer yaşam alanlarınız, depolarınız ve benzeri mekânlar için kullanabileceğiniz hırsız alarm sistemi çeşitleri arasında ses ve görüntülü alarm sistemleri, alarmlı kapı kilitleri, hareket sensörlü alarm ve uzaktan kumandalı alarm gibi cihazlar bulunmaktadır. Düğme pille çalışan bu alarmlar ekonomik ve pratik çözümler sunar. Kale Kilit güvencesiyle silindirler daha sağlam.


Hırsızlıkların artış gösterdiği son günlerde ahşap ve çelik kapılara sahip olan dairelerde kapılar kilitli olsa bile kilit barelleri kırılarak kapı kilitleri açılıp hırsızlık girişiminde bulunulmaktadır. Evinizin güvenliği her zaman için önemlidir. Tanıtıcı Video: Kapının arkasına koymanız ve üzerindeki düğmesini açmanız yeterli, kapınızın en ufak zorlanmasında 1desibel alarmı harekete geçecektir. Açıklama Modern Çelik Kapı Modelleri.


Alcatraz Çelik Kapı Olarak sitemizi ziyaret eden siz değerli misafirlerimiz için, en ekonomik ve sağlam çelik kapıyı satın almanızda size yardımcı olabilmek adına gerekli bilgilerin yer aldığı, çelik kapı ile ilgili aradığınız tüm bilgilerin, çelik kapı teknik özellikleri başta olmak üzere çelik kapı satın alırken. INOX renkli olanı da geldi, artık çelik kapılarınızı da alarmlı emniyet mandalı ile koruyabileceksiniz. Renk seçeneklerinden inox renkli olanı seçebilirsiniz.


Ekstra indirimli fiyat. Sepete Ekle (1) Kale Otomat Dıştan Taka Elektrikli Tirajlı Kilit Siyah 41. Bu setlerin içinde adet kablosuz kapı pencere manyetik kontak, adet kablosuz PIR hareket dedektörü, adet uzaktan kumanda ve adet bölge göstergeli ana panel bulunuyor. Kapı tur kilitlendiğinde devreye girer Cihazda farklı sensör sistemi vardır 1. SisteKilide dokunmadan kriko manivela vb. Kurulum gerektirmez, istenilen yere taşınabilir.


Kapı zorlandığında, alarm devreye girerek hırsızı caydırır, sizi uyararak önlem almanızı sağlar. Sipariş vermek için bize aşağıdaki telefon numaralarından ya da iletişim formundan ulaşabilirsiniz. Desi alarmlı kapı kilidi uygun fiyatı ve üstün özellikleriyle hizmetinizde. Desi DAK kilit sistemleri servis ve montaj için bizi arayabilirsiniz.


Desi Çelik Kapılar için geliştirdiği Monoblok kilit tipi DAK kablosuz alarm sistemi çift yönlü koruma ve darbe sensörü en iyi kilit tipi alarm. Neutron CCTV Güvenlik Kamera Sistemi Neutron CCTV Adet Gece Görüşlü Kameralı Güvenlik Kamera Sistemi Kampanyası. Full Paket Herşey Dahil Fiyatı.


Alarmlı kapı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız. Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir. Ev, işyeri, yurt ve otellerde güvenliğinizi sağlar. Alarmlı Çelik Kapı Modelleri. Kapı alarmının en güzel yani kapıya hiçbir zarar vermeden monte edilebilmesi kırma dökme veya hiçbir yerin zarar görmemesidir.


Kayseri Ankara İstanbul Antalya Bursa gibi şehirlerde satışa başlamıştır. Lüks model çelik kapı tasarımına uygun kapı çekme kolu ile bütünleşmiş bir kapı tasarımı. Hizmet verdiğimiz ürün ve konular: alarmlı çelik kapı , alüminyum doğrama apartman girişleri, alüminyum profiller, banyo dolabı fiyatları, banyo dolabı imalatı türkiye, banyo dolabı üretimi, cam balkon, cam balkon konya, cam duşakabin, çelik kapı , çelik kapı cristal, çelik kapı ihracatı, çelik kapı imalatı türkiye. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir.


Armor Yüksek güvenlikli Asma Kilit 7MV Halka çapı mm. Hırsızların kapılarınızı mekanik olarak bloke ederek kapıyı açmasını önlediği gibi 1dB gücüne sahip alarm sesi ile etraftaki yabancıları korkutarak kaçırır. Desi Classic FC 1parmak izli kilit sistemidir. Merkezi kilit sistemine sahip kapılara uygun değildir.


Panik butonuyla kapı , pencere veya hareket olmasa bile alarmınızı çaldırabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilği almak için lütfen bizi arayın…! Malesef ki dışarıya açılan bu pencere ve kapılar hırsızlara karşı evinizin en zayıf noktasıdır. Rahatlıkla açılabilen bu kapılar ve pencerelerden hırsızlar sıklıkla evlere giriyor, bu sebeple evinizde önlem almanız gereken ilk yerler bu noktalardır. Desi Bluetooth Kapı Kilidi UBC₺ 88₺ 8500.


Desi Parmak İzi Okuyuculu Akıllı Kapı Kilidi UF2C₺ 2. Universal Araç İçi Tutucu. Ez Cracker Yumurta Kırma Ve Sarısını Ayıklama Makinesi. Desi alarm sistemi çelik kapılar için yeni bir sistem üretti kilit ve alarm sistemini bir araya topladı. Mevcut çelik kapılarına kırma delme işlemi yapmadan kolayca monte edebilirsiniz.


Yaşam merkezimiz olan evimiz veya ofisimizin güvenliği her zaman bizim için önemlidir. Kapınızın arka kısmına koymanız ve üzerindeki düğmesini açınız. Boyut Çelik Kapı ,Çelik Kapı ,Yangın Kapısı ,Laminant Çelik Kapı ,High Gloss Çelik Kapı ,Cam Çelik Kapı ,UV Baskı Çelik Kapı ,Ahşap Kapı ,Lüx Çelik Kapı ,Çelik Kapı Firmaları,Çelik Kapı Üreticileri,Türkiye Çelik Kapı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar