21 Şubat 2019 Perşembe

Ahşap steak tahtası

En güzel steak kesme, steak servis tahtaları en uygun fiyat seçenekleriyle cafemarkt. Peynir sunum tahtası , steak tahtası , kahvaltı sunum tahtası , kahve sunum tahtası , çay sunum tahtası , hamburger sunum tahtası , tost sunum tahtası , pizza sunum tahtası , et kesme tahtası , ahşap peynir tabağı kullanım amaçlarından sadece bazıları. Elde yıkanması ve kuru bir bez ile silinmesi, tavsiye edilir. Bulaşık makinesinde kullanıma uygun değildir.


Ahşap steak tahtası

Artık en küçük restoranlar bile et sunumlarını bu steak tahtaları ile yapıyorlar. Sunulan ürün hem göze hem mideye hitap etsin istiyor. PARLAK-MAT AHŞAP STANDLI KARE LÜ TUZLUK TK. MASİF AHŞAP DOĞRAMA TAHTASI AHŞAP SUNUM TAHTASI YIKANABİLİR STEAK TAHTASI. AHŞAP SÜTLAÇ PORSELEN KASE ALTI ÇAP 1m YÜKSEKLİK mm.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Rengârenk ve sıra dışı formları ile mutfak dekorasyonlarınızda göz dolduracak kesme tahtalarını şimdi keşfetmeye ne dersiniz? Steak Tahtası Sepete Ekle. Bambu, ahşap , silikon, cam, polietilen gibi malzemelerden oluşturulan farklı boylardaki modeller ve desenler, kullanım amacınıza göre farklı tercihler yapabilmenizi sağlar. Akasya Kütüğünden Yapılmıştır Gıda Temasına Uygundur, 1Doğaldır, Sağlıklıdır.


Et, sebze, meyve ve ekmeklerinizi keserken tezgâhlarınızı çizmeye son vermeye hazır olun! Aradığınız ürünler bu sayfada bulunmuyorsa, tüm ürünlerimizin yer aldığı kataloglara buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz. Doğrama tahtası olarak da bilinen kesme.


Hakkında: Oval steak et servis tabağı masif ahşaptan üretilmiş olup ayaklı yapısı sayesinde kullanımı son derece kolaydır. Gıda ile temasa sertifikalı yağlar ile özel olarak üretilen bu sunum tahtası kanallı yapısı sayesinde bir o kadar pratiktir. Ev, kafe, restaurant, otel ve organizasyon kullanılmalarınıza uygundur. Tüm steak tahtalarında olduğu gibi yağın kolaylıkla süzülebilmesi,için tahta kenarlarında bir kanal bulunur bu özellikle yağın süzülmesinin dışında,sunum sonrası kolay temizlenmesini sağlar. Meşe,ceviz,zeytin,dut ağacından üretilen modern tasarım.


Tüm sonuçları gösteriliyor. Sepete git “Fincan Kahve Sunum” sepetinize eklendi. ADET ALANA ADET HEDİYEMİZDİR. Sunum da farklılık yapmak isteyenler için ideal bir üründür.


Bitenekadar İç Giyim Özel. Bambu Kesme Tahtası diğer tüm tahta ve ahşap çeşitlerine nazaran 2-kat daha dayanıklıdır. Bu Pin, rez k tarafından keşfedildi.


Ahşap Mutfak Servis Ekipmanları. Ancak, diğer tüm kesme tahtalarının yanında bıçağın formunu koruyan, kesme işlemini kolaylaştıran, kayarak vakit kaybettirmeyen tek tahtadır. Göz Atın… Loading products. Hamburger, pizza, steak , kahvaltı ve diğer yemek sunumlarınızda bıçak izlerinden asgari düzeyde etkilenen kaliteli ve şık sunum tahtaları ile yemeklerinizin lezzetini sunumunuz ile taçlandırın.


TL 6TL Ürünü İncele. Lava Çok Amaçlı Servis Tahtası Zeytin Ağacı - Büyük. Diğer ahşap türleri gibi suyu görünce eğilmez, bükülmez, zarar görmez. Evindeki sıcak, doğal ve zengin görünümlü ahşap konseptini mutfağıyla da tamamlamak isteyen seçkin kullanıcılar için bambu en ideal seçimdir. Et tahtaları kesim tahtaları.


ISIYA, SUYA, SABUNA DAYANIKLI TAHTALAR. Hem kesme tahtası hem de steak tahtası olarak kullanabileceğiniz Doppio ile steakhouse keyfini evinize taşıyacaksınız. Bambu diğer tüm tahta ve ahşap çeşitlerine nazaran 2-kat daha dayanıklıdır. Bambu, sağlam ve dayanıklı olmanın yanı sıra uzun ömürlü, hafif, sağlıklı ve. DOĞAL AHŞAP STEAK TAHTASI.


Kütük masa, ağaç masa, doğal ahşap masa, kütük ahşap masa, ham ağaç masa, masif ahşap yemek masası, ahşap yemek masası, ağaç yemek masası, ahşap ayna, kütük ağaç, ahşap masa, ahşap avize, ahşap lambader ,kütük avize, abajur, ahşap. Sunum tahtaları ya da ahşap sunumlar diye adlandırabileceğimiz bu ürünlerin kullanım alanları oldukça geniş üstelik. Bulunduğu sofralara ahşabın sıcaklığını katmakla kalmadığı gibi çok fonksiyonel görevler de görüyor.


Ahşap steak tahtası

TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava! KDV Dahil ₺5KDV Dahil. Bilgi: Doğal taşlar renk, doku ve damarlarında farklılıklar gösterebilmektedir.


Mermer malzemeyi nemli bezle silerek temizleyebilirsiniz. See more ideas about Biftekler, Bambu and Kesme tahtaları. Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ve Çerez (Cookie) Kullanım. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle.


Bambu servis tabakları hem doğallık hem de sağlıklı bir ürün. Insert your account information: for our newsletter! Login using social network: Sign In with Twitter.


Oturum Aç Sepetim Karşılaştır İstek Listesi Kasaya Git.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar