18 Şubat 2019 Pazartesi

Epoxy zemin

Epoxy zemin

Yüzey koruyucu kaplama olarak. Taze betonu, eski sertleşmiş beton veya harca bağlamak için yapıştırıcı reçine olarak. Aşınmaya karşı koruyucu kaplama zemini olarak. Köprü taşıyıcı plakalar, makina ayakları, bağlama civataları, tren ray hatlarında sorunsuz zemin ve dayanıma sahip imalatlar için. Boyalar, yapıştırıcılar, zemin kaplama, şeffaf epoksi, su bazlı epoksiler tercih edilen çeşitlerden bazılarıdır.


Ne yazık ki, çoğu tesis kurulum aşamasında bu mühendislik hatayı yapmaktadır. Başta hissedilmeyen bu eksiklikler, ilerleyen dönemlerde işi tekrarlamaya ve hatta yenilenmesine zorlanılan zemin sisteminden sebep, tesisin ilgili merciler tarafından işi durdurmaya varan cezai işlemler görmesine sebep olmaktadır. Beton, sıva, metal, seramik, polyester ve epoksi zeminler üzerine ince kaplama malzemesi olarak, yapısal bağlantı ve onarım işlerinde.


Prefabrik beton elemanları ve kolonların montajında. Farklı alanlarda daha parlak ve pürüzsüz bir görüntü elde edebilmek adına epoksi zemin kaplama işlemleri ekibimiz tarafından profesyonel şekilde yapılmaktadır. Pek çok farklı avantaj sağlaması özellikle kullanımın artmasını sağlamaktadır. Bu noktada önemli olan kaplama yapılacak zeminin sağlamlığı ve yüzey pürüzsüzlüğünün sağlanmış olmasıdır.


Eğer zemin yeteri derecede sağlam değilse, zemin güçlendirilmelidir. EPOKSİ NERELERDE KULLANILABİLİR? Kimyasal çift kompenatlı reçine ve sertleştiriçi yapısı, epoksi. Beton zeminler için – – – mm kalınlığında renkli ve yüzeyi hafif desenli ya da pürüzlü endüstriyel kullanım amaçlı Solventsiz Epoxy zemin kaplama malzemesidir. Tüm epoksi zemin uygulamalarındaki tecrübemizle başta istanbul,izmir,ankara,bursa,adana,izmit,tekirdağ,antalya olmak üzere türkiyenin tüm il ve ilçelerinde epoksi zemin kaplama hizmeti epoksi boya satışını en uygun mbirim fiyatları ile vermekteyiz.


Uygulama yüzeyi uygulamadan önce kuru olmalıdır. Zemin De Çatlaklıklar Tenis Kortu. Tozumayı kesinlikle engelleyen antistatik özelliğe sahiptir.


Bu özelliğinden dolayı tozumanın üretimi engellediği ortamlarda kesinlikle kullanılmalıdırlar. Epokon Grup epoksi zemin kaplama uygulamalarında literatürde ki tüm epoksi zemin kaplama sistemlerini uygulayabilecek teknik donanım ve yetişmiş personele sahiptir. Mimay Yapı, epoksi kaplama ve self levelling şap ile zemin düzeltme konusunda yıllık deneyime sahiptir. Epoxy sistemler aşınma direnci yüksek zemin kaplamalarındandır.


Birçok zemin kaplamasının aksine Su yalıtımında çok iyi sonuç vermektedir. Düşük kaplama kalınlıkları ile zemini yükseltmez. Epoksi zeminler su yalıtımı özelliğine çok büyük oranda sahiptir. Alt zeminlerin pürüzlerini kapatarak düzgün bir yüzey saglar.


Asinma direnci ve yüzey sertligi yüksek bir malzemedir. Her türlü beton yüzeyde kolay temizlenebilir, etkili bir koruyucu. Sika mm Multilayer Epoksi Kaplama Şartnamesi. Sika Kum Pürüzlü mm Multilayer Epoksi Kaplama Şartnamesi.


Elyaflı Self Levelling Epoksi Kaplama Şartnamesi. Sika Chapdur (Sikafloor-QuartzTop TR) Sikaflex Pro-WF. Yapının tavanı ve duvarları saten alçı çekilmiş ve zımparalanmış olarak epoxy ’i uygulayana teslim edecektir.


Duvar üzerindeki toz bir fırça yardımıyla temizlenecektir. Saten alçı üzerine yüklenici bir kat epoxy astar uygulaması yaparak yüzeyi epoxy koruyucu kaplama yapılmasına hazır hale getirecektir. Beton zeminler için dolgu macunu Jotun Epoxy Filler zemindeki çatlakları, yüzey düzensizliklerini, boşlukları doldurmak için kullanılır.


Beton, şap, mozaik, seramik zeminler üzerine epoksi kaplama yapılabilir. Epoxy Avantajları Temizlenmesi basit ve son derece hijyenik olması Epoxy Kaplama uygulanan yüzeylerin daha sıhhatli olmasını sağlar. Zeminde gevşek ve kalitesiz bir beton plağı var ise öncelik zemindeki beton plağının sağlam kaliteli bir konuma gelmesini sağlamak olacaktır.


Firmamız epoxy kaplamalarının yanı sıra zemin betonu güçlendirme uygulamaları ve zemin güçlendirme kimyasallarının satışını da yapmaktadır. Fiziksel ve kimyasal etkilere karşı dayanıklı, yüksek darbe ve aşınma mukavemeti gerektiren zeminlerde kullanılır. Aşırı yıpranmış beton zeminlerde ideal çözümdür. Epoksi renk kartelamızdaki renklerin içinden dilediğiniz epoksi zemin kaplama renginizi seçebilirsiniz.


Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir. Amerika’da tüketilen endüstriyel boya ve kaplamalarının 35’ini oluşturmuştur. Türkiye’de başta petrokimya endüstrisi olmak üzere sanayinin bazı kollarında. Reçine esaslı veya çimento esaslı zemin kaplama uygulamaları öncesinde , taşıyıcı kaplamanın yüzeye daha iyi tutunması ve yüzeyin emiciliğinin azaltılması amacı ile kullanılan aderans malzemesi. Adres: Yeşilpınar Mahallesi Çiçeksuyu Cad.


Zeminde kalacak olası bir cila sökücü ürün bakiyesi, uygulanacak yeni cilanın performansını olumsuz etkileyecektir. Zemindeki olası bir nemlilik uygulanacak cilanın performansını yine olumsuz etkileyecektir. Solventsiz epoxy reçine esaslı, poliamin, sertleştirici ve kuars karışımından (kompnantlı) kendi kendine yayılan zemin kaplamasıdır. Ayrıca tiner ile inceltme gerektirmez.


Kendinden Yayılan Renkli Epoksi Kaplama. Epoksi Esaslı Portakal Kabuğu Desenli Tiksotropik Kaplama Malzemesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar