25 Şubat 2019 Pazartesi

Doğal taş temizleme

Uzun zamandan beri doğal taşların temizliği ve programlanması ile ilgili bir çok soru alıyordum ve bu konuda bir şeyler yazmak istedim. Kendisine dokunan insanların da enerjilerinden etkilenirler. Doğal taş temizliği önemlidir.


Koruma yapı malzemelerinin, çevreden gelebilecek zararlara karşı koyabilmesi için, yüzey özelliklerini artırmak amacıyla kimyasal bir maddenin emdirilmesidir. Taş bozulma oranını en aza indirmek ve doğal süreç gereği hava şartları, atmosferik kirlilik ya da uygunsuz müdahaleler nedeniyle bozulan. Taşlar , doğal sıcaklığındaki suyla veya ılık suyla yıkanmalıdır.


Sıcak suyla yıkanmamalı veya sıcak suda bekletilmemelidir. Zira Opal, Turkuvaz, Oltu (Jet), Kiyanit gibi taşların yapısını bozabilir. Ay batarken taşın temizliği için en iyi zamandır çünkü taşta olabilecek artık negatif enerjiyi temizler. Sabah uyandığınızda taşınızı alabilirsiniz.


Doğal taş temizleme

Bu yazımızda patlatma taş nasıl temizlenir, iç mekan doğal taş temizleme dış mekan taş duvar temizliği nasıl yapılır hangi yöntemler kullanılır taş temizliği için gerekli malzemeler nelerdir bunlardan bahsedeceğiz. Bu makaleyi okuduğunuz zaman aklınızdaki tüm sorulara cevap bulacaksınız. Yapılarınız Bizimle Hayat Bulsun. Teklif al, fiyatları karşılaştır ve en uygun olanı seç!


Yazımızın devamında doğal taşlar nasıl temizlenir ve doğal taş kaplama temizliği hakkında ipuçları size yol gösterecektir. Bunlardan ilki iç dekorasyon için, ikincisi ise dış dekorasyon için sizlere sunulacaktır. Oluşumları süresinde bir çok doğal enerji vibrasyonunu üzerine alırlar. Taşların üzerinde birikmiş olan bu enerjiler.


DOĞAL TAŞLARIN TEMİZLİĞİNİ DERT ETMEYİN ! Ay ile Temizlemek: Bu yöntem güneş yönteminden evvel yapılırsa sabah da güneş ışığı ile karşılanarak tamamlanabilir. Gece ay görüldüğü zaman taş ev dışında konumlandırılır ve sabah güneş enerjisini aldıktan sonra da hafif su ile tazelenerek kullanılmaya başlanabilir. Selenit Taşı : Aurayı temizleme özelliği vardır. Vücuttaki ve başka birisinden gelen kötü enerjiye karşı kalkan görevindedir. Enerjiyi dengelemede yardımcı olur.


Taş Sandığı: İstanbul Kadıköy’de yer alan tesbih ve doğal taş satış mağazasıdır. Mermer yüzeylerde uyguladığınız temizlik taktiklerini diğer doğal taş yüzeylerde de uygulayabilirsiniz. Belli süre sonra bu enerjiler birikince doğal taş bu negatif enerjiyi size veya bulunduğu ortama yaymaya başlar. Bu durumda bilmeden doğal taşlardan hayati zararlar görebiliriz. Bu sebeple doğal taşların temizliği çok önemlidir.


Doğal taş temizleme

Patina, eskimenin doğal sonucu olarak taşın yüzeyinde oluşan bir renk ve doku değişikliğidir. Uygun olmayan temizlik yöntemleri ve müdahaleler taşın mukavemet tabakası olan patinaya ve dolayısı ile malzemeye geri dönüşü olmayan hasarlar verebilir. Dekoratif doğal taşlar ilk uygulandığında meydana çıkan tozlar fabrikada üretim aşamasında, kesim ya da kırma işlemi sırasında oluşan tozlardır. Temizlik yapıldıktan sonra bir daha aynı şey gerçekleşmeyecektir. Mozaik kaplama dış cephe dekoratif doğal taş temizliği için de hiçbir kimyasal ürüne ihtiyacınız yok.


Yapmanız gereken tek şey 1doğal üzüm sirkesini bir püskürtme aracının içine koyup lekeli yerlere sıkarak dakika kadar bekletmek. Ardından kararan bölgelere tazyikli su sıkarak kolayca lekelerden kurtulabilirsiniz. Granit, mermer, sert taş ve diğer doğal taşmutfak tezgahlarının güvenli günlük temizliği için iz bırakmadan temizler, ovmak gerekmez! HG doğal taş mutfak tezgahı temizleyicisi, doğal taş mutfak tezgahlarının hızlı ve güvenli günlük temizliği için geliştirilmiştir. F tarafından, uygulaması yapılan FILA ürünleri ile doğal taşlar üzerinde dış etkenlere bağlı zamanla oluşmuş kirler temizlenir ve korunabilmesi için gereken bakım sağlanır.


Galen Taşı , sahip olduğu enerji ile ruhsal ve bedensel rahatsızlıkların giderilmesine ve bilinçaltını temizlemeye yardımcı olur. Bu firmalardan bazıları: Raddatz Gebäudereinigung und mehr GmbH Haustechnik-Toskana ve RK Services GmbH ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya İtalya Avusturya ve İsviçre. Diğer materyallere (porselen, suni taş vs.) göre en önemli avantajlarından biri, düşük bakım maliyetidir.


Su, en iyi temizleme malzemesidir. Yine duruma ve taşına göre rutin temizleme işlemleri değişmektedir. Genelde bir taşın ışığının azalması, matlaşması veya bulanık görünmesi, yeterli enerji alınamadığının hissedilmesi temizlenme zamanının habercisidir.


Sahip olduğunuz bir doğal taşa daha önce temas etmiş olan kişiler olumsuz enerji yüklerini taşa yüklemiş olabilir ve bu olumsuz enerji yükleri aynı şekilde size de geçebilir ve etkisi altına alabilir. Bu nedenle doğal taşlarınızı temizlemeniz gerekir. Bu taşları temizlemenin birden çok yöntemi vardır. Formu doldurun uzman ekiplerimiz adresinize kadar hiçbir ücret ödemeden gelsin ve ücretsiz keşif yapsın.


Yumuşak süngerler, temiz sıcak su, paspaslar ve mikrofiber bezler doğal taş temizliği ve bakımı için gayet idealdir. Yüksek basınçlı su ile, yakarak temizleme yöntemiyle, tel, tarak ya da fırça ile, asit bazlarla yapılan temizlikler son derece yanlıştır. Bütün bu girdiler, sonuçta taş temizleme çalışmasının kalitesine etki edebilmektedir. Beton ve taş doğal görünümünü kaybetmez.


Kirlenme,Küf ,mantar oluşumunu engeller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar