12 Şubat 2019 Salı

Poolside kıvırcık paspas

KIVIRCIK PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED SİRKETİ. TL Vergiler Hariç: 300TL. Eşsiz kıvırcık paspas çeşitleri farklı kıvırcık paspas ölçüleri ile paspas online satış imkanı Paspas Evi’nde sizleri bekliyor. Paspas çeşitliliğinin yanı sıra kıvırcık rulo paspaslarımızı, siz kaç metre istiyorsanız en kısa sürede adresinize gönderiyoruz. Prada takes Milan poolside for SSwith stitched leathers and rhinestone cowboys.


Scott Eastwood is Captured Poolside for Man of the World. The swimming pool side foods and drinks is better than the place as. Lounge chair covers, Lounge Chair towels, Beach towels, Poolside Towels,.


Karo Halı, Rulo Halı, Linoleum, Pvc ve Paspas ürünlerinde Türkiyede Lider Firma. Andaç Profesyonel Paspas Sistemleri. Dış mekan kullanımlarınız için -dereceye kadar soğukta kırılma derecesine sahip ürünler, metre olarak satılmaktadır. Ev tekstili kategorisi içerisinde bulunan kıvırcık paspaslar dış mekan kullanımı için de uygun bir yapı sergiliyor.


SER MAT Z-MAT KAYMAZ RULO PASPAS Islak zemin paspası : Z-Mat Islak Zemin Paspasları havuz kenarı,ve ıslak zemin paspası. Türkiye ve Yurt dışındaki sayılı üreticilerin ürettiği kıvırcık paspas ve zmat ürünlerini yıllık deneyimimizle kapınızın önüne getiriyoruz. Sizin firmanızda kişiliğinizi yansıtan kıvırcık paspas ve zmat çeşitleri ile mekanlarınızın ışıltısını canlandırıyoruz. Pvc paspas ürünlerinden biri olan kıvırcık paspas , özellikle bina girişi, kapı önü, teras, bahçe, büro, hol gibi insan trafiğinin yoğun olduğu iç veya dış mekanlarda hem dekoratif yönü hem de temizlik işlevi ile öne çıkıyor. Fiyatlarımıza KDV Dahildir.


NTERNET SATIŞIMIZ YOKTUR. Teknik Özellikler : SÜPER 16mm kalınlığında dayanıklılığını koruyucu kalın lifli yapı 1. En yeni paspas çeşitleri, modelleri, uygun fiyatları ve taksit seçenekleri Ankara merkezli toptan ve perakende satış mağazamızda. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. TL Sepete ekle Daha fazla. GÜNÜNDE KARGODA Karşılaştırma Listesine Ekle.


Paspas Modelleri, Kıvırcık , Oto, Banyo Paspas mı arıyorsun? Siz de Trendyol kalitesi ve güvencesiyle sizlere sunulan paspas seçeneklerinden size uygun olanını seçerek evinize gereken özeni gösterin. Paspas Fabrikası, her türden çeşit çeşit ve renklerde kıvırcık , metal, kapı önü, dış mekan ve iç mekan paspas üretimi yapmaktadır.


Ayrıca firmalara özel olarak tasarlanan ve özel olarak üretilen logolu halı paspaslarda üretilmektedir. Tarayıcınızda, Javascript Özelliği kapatılmış olarak görünmektedir. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın! Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir.


Poolside kıvırcık paspas

KOLAY ve HIZLI ALIŞVERİŞ. Kıvırcık Yolluk Kauçuk Yolluk Yorgunluk Giderici Paspas Yorgunluk Gideri Paspas Ürün Grupları. Geçirgen yapısı ile suyu altına alır ve yüzey kuru kalır.


Logolu kıvırcık paspas tedarikçisi olduğumuz kurumsal firmalar kalitemizi onaylamıştır. Lazer kesimdir, kaynaklıdır, alttan extra branda ile güçlendirilmiştir. Yorumlar Henüz yorum yazılmamış. Toz ve Nem Alıcı Paspas en ucuz fiyat ve ödeme seçenekleriyle, dilerseniz nem alıcı paspas modellerini inceleyebilirsiniz.


Kıvırcık Paspaslar iç ve dış mekan paspaları imalat ve satışı yapılmaktadır. Her türlü yoğun ve orta trafik alanlarında kullanılan kıvırcık paspaslar yürüyüş esnasında konfor sağlar. Sürekli olarak ürün yelpazesini genişleten ve her türlü ihtiyaca cevap verebilen ürünleriyle askeri kurumlara, belediyelere, otellere, resmi ve özel kurumlara, hastanelere, eğitim kurumlarına, bankalara, alışveriş merkezlerine, ofislere ve yapı inşaat sektörüne Özel Alüminyum Paspas. Etiketler: delikli pasmas, hijyen paspas , kıvırcık paspas , plastik paspas , renkli paspas.


Desan 50x70cm Kıvırcık Mavi Paspas. Kıvırcık paspas , ithal ve yerli farklı renk ve fiyat seçenekleri ile şimdi istanbul stoklarımızda. Z mat paspas modelleriyle depo, ofis gibi alanlarda da kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz.


Islak Zeminler için Özel Paspaslar Evinizin mutfak, banyo gibi ıslak zeminli alanlarında kaymaz tabanlı paspaslar kullanarak zeminde kayma ve düşme tehlikesini ortadan kaldırabilir,. Yastık görevi gören kıvırcık yapısıyla konforlu bir yürüyüş sağlar. Kıvırcık yapısı sayesinde kiri ve çamuru temizleyerek iç mekanlarda tozu ve kiri belirgin miktarda azaltır. Kalın yapısı sayesinde yırtılmaz, yıpranmaz. Yoğunluğun fazla olduğu mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir.


Devamlı neme maruz kalan kaygan yüzeyler her zaman için potansiyel tehlikedir. Z-mat paspas bu tehlikeleri tamamen ortadan kaldırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar