31 Ocak 2019 Perşembe

Sıvı poliüretan

Sıvı olarak püskürtülen poliüretan kısa sürede reaksiyona girer, genişler ve sertleşir. Ek yeri olmayan, ısı köprüsü oluşturmayan ve sızdırmazlık sağlayan bir yalıtım sağlanır. Sıcak ve Soğuğa karşı mükemmel çözüm sağlar. Bunların yaklaşık kadarı yapıştırıcılar ve dolgu malzemeleri, polimer ve kadarı boya maddesi ara ürünler şeklindedir. Uygulama yüzeyine püskürtülerek kullanılan sıvı poliüretan köpüktür.


Sprey poliüretan köpük ile yalıtılmış binalar enerji giderlerinde tasarruf sağlar. Poliüretan Döküm Reçinesi, Sıvı Plastik - Kg. Kokusuz ve Yeni Nesil Üründür.


Düşük viskoziteli döküm reçinesidir. Bire bir karışım oranı) Karıştıktan sonra kabarcık oluşturmaz, bu nedenle vakum yapmanıza gerek kalmaz. Duoflex Hypertectum hızlı kuruyan bir sıvı bitüm poliüretan bileşenidir. Amerika ve Avrupa’da en çok tercih edilen, Hollywood filmlerinde ve dizilerinde beğeniyle izlediğiniz, plastik sanat malzemeleri, sıvı silikon ve poliüretan kauçuk markası POLYTEK DEVELOPMENT CORP. Conta dökme makinesi, kullanıcıya mükemmel üretim görevleri için bir reçete oluşturabiliyor.


Sıvı poliüretan

Isı, su, ses ve nem yalıtımda, tek parça halindeki yüzey ne olursa olsun ısı köprüsü oluşmadan, ortam ısısı değiştirmeden uygulama yapılabilir. Enjeksiyon makinesi pistonlu olup sıvı halde olan poliüretan reçineleri yüksek basınçla transfer etmek amacıyla kullanılır. Yeni nesil bir yalıtım malzemesidir.


Kullanı m ömrü yıldır. Uzun süre sıkıştırıldığında bile şekli bozulmaz, koruma özelliğ ini kaybetmez. Su yalıtımı malzemesi olarak değil, ısı yalıtım malzemesi olarak kabul edilir.


Sıvı poliüretan

Yarı Şeffaf Sütümsü Sıvı. UV ışınlarına karşı dayanıklıdır. Su Yalıtımı ve Zemin Güçlendirme çalışmaları için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.


Akrilik Metakrilat Jel Enjeksiyon. Karışmış maddelerin aralarındaki kimyasal olaylar devam eder ve kısa bir süre sonra poliüretan oluşur. En uygun fiyat garantisi ile. Hibrid- poliüretan esaslı, tek bileşenli, solvent içermeyen, kendinden yayılma ve nemli yüzeylere de uygulanabilme özelliğine sahip, kullanıma hazır bir su yalıtım ve kaplama malzemesidir.


Boru, Sıvı ve Gaz depolarında istenilen sıcaklığı korumak ve donmaya karşı uygulanacak sprey poliüretan köpük Hatay uygulaması öngörülen en etkili yöntemdir. Isı kapılarının olmamasından ötürü ısı kaybı yaşanmayacak olup uygulamadan sonra istenilen sıcaklıklarda yüzey sabit kalacaktır. Havadaki nem ile reaksiyona girerek sürekli elastik yapısını korur. Teras, çatı, balkon ve dere oluklarında, fayanslı ıslak alanlar, çiçek yatakları, su ve korozyona karşı betonarme yapılarda.


Uygulanan yüzeyde herhangi bir hasara sebebiyet vermeden yüzeydeki boyaların ve poliüretan köpüklerin hızlı ve etkin bir şekilde yüzeyden sökülmesini sağlar. Gerekli bütün önlemler alındıktan ve makine ayarları yapıldıktan sonra sprey poliüretan uygulaması başlar sıvı olarak hortumdan gelen poliüretan ham maddeleri tabancada karışarak köpük halini alır ve uygulanan alana güçlü bir kuvvet ile yapışma sağlar. Kaliteden taviz vermeyin. ZOÇAĞ SPREY POLİÜRETAN NEDİR?


Sıvı poliüretan

Poliol – İzosiyanat ve ajanlar , özel donanımlı yüksek basınçlı sprey makinesi ile sıvı haldeyken pulvarize olarak uygulama yüzeyine püskürtülür. Sıvı halde püskürtülen malzeme yüzeye 1yapışır. Yapıştırmak için herhangi ek bir yapıştırıcıya gerek duyulmaz.


Yalıtım uygulamamız alev almaz,uzun ömürlüdür,bakteri. Sıvı poliüretan karşımı açılan iki küçük delikten yarı otomatik olarak basitçe atılabilir. Frepur 20 tek bileşenli, hızlı kürleşen, fiber (cam elyaf) takviyeli, poliüretan esaslı güçlü bir yapıştırıcıdır. Takviye edilmiş fiber (cam elyaf) güçlendirme sayesinde yüksek yapıştırma kuvveti gerektiren büyük yük altında bulunan bağlantılar için çok uygundur.


FrePur 2Semperoc Sıvı PU Tutkalı. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Uygulanan sıvı malzemesi sıvı halinde tüm yüzeylere temas eder kaplar ve yapışması sonucunda havayla birlikte kısa zamanda reaksiyona girer, genişler ve. Pur Enjeksiyon koyu kahverengi ve şeffaf yanıcı olmayan, sıvı halde reçinedir.


Su ile temas ettiği anda, genleşip hızlı şekilde kür alır. Genelde dış etkenlerden etkilenmeyen, kapalı hücre yoğun, rijit ve flex halde formüle edilmiş çeşitlerde üretilebilir. Bu tür sorunlarda çatlak olan kısma poliüretan esaslı reçineler enjekte edilmekte ve böylece çatlağın doldurulması sağlanmaktadır. Sıvı malzemenin içinden katı malzemeyi ayrştırmada kullanılan poliüretan hidrosiklonlar diğer muadillerine göre daha dayanıklı ve yüksek performans sağlar. Kapı ve pencere kasalarının duvara sabitlenmesinde ve buralardaki boşlukların doldurulmasında, sıcak-soğuk su borularının kaplanarak yalıtımında, banyo küvetlerinin zemine oturtulmasında ve akla gelebilecek her türlü derz ve dilitasyon fugalarında kull.


Zemin içerisine yerleştirilme şekline bağlı olarak hazırlanan kimyasal enjeksiyon, sıvı , akışkan bir yol izleyecek şekilde uygulanmaktadır. Bilgi Toplumu Hizmetleri Kişisel Verilerin Korunması Kanunu. Esnek ve esnemeyen köpükler, dayanıklı elastomerler ve yüksek performanslı yapıştırıcılar, sentetik fiberler, contalar, prezervatifler, halıların alt kısmı ve sert plastik yapımında kullanılırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar