30 Ocak 2019 Çarşamba

Çelik merdiven imalatı

Yapı, çelik konstrüksiyon, çelik çatı imalatı , hafif ve ağır çelik yapılar, metal perfole, çelik çardak, Bodrum demir doğrama işleri, muğla ferforje imalatı , bunker imalatı , silo ve paslanmaz tank imalatı , asma kat, çekme kat, ortaca demir işleri, demir merdiven , Göcek yangın merdivenş, fethiye çatı imalatı , sundurma imalatı konusunda başta Milas. Konstrüksiyon imalatı sonrasında , paslanmaz çelik basamaklar, Cam basamaklar, cam sahanlıklar döşenir. Cam merdivenlerin konstrüksiyonu paslanmaz çelik malzemeden oluşmaktadır. Dubleks daire merdiveni , iş yeri, mağaza merdiveni gibi dekoratif merdiven modelleri imalat ve uygulamaları. Statik hesabı tamamlanmış yapının imalat -montaj detayları, kesim listeleri, plaka detayları, birleşim detayları hazırlanır.


Konstrüksiyon - Güçlendirme Mevcut yapıların analizi yapılır ve takviye gerekli bölgelere çelik elemanlar tasarlanarak yönetmeliklere uygun hale getirilir. Son yıllarda, özellikle ihracata ağırlık vererek müşteri portföyünü genişletmekteyiz. Farklı seçeneklerdeki korkuluk tasarımlarımız mekanınıza şıklık katarak güvenlik sağlayacaktır. Atılım Ahşap Merdiven ,Ahşap Korkuluk.


Create your website today. Sistemleri konusunda inşaat firmalarına, özel kuruluşlara, lüx otel ve villalara hizmetini vermekte olduğumuz merdiven korkulukları krom paslanmaz çelik , Pleksi, Alüminyum ve pirinç metal malzemeden olmak üzere tasarlanmaktadır. Farklı materyal seçimi olduğunda sadece merdiven maliyeti ve insanların zanaati değil, aynı zamanda sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik gücü iletmek için, genel görsel etki de önemli olan kompozisyon unsuru haline geldi. Bizden Haberler Çelik konstrüksiyon imalatı.


ELİK KONSTRÜKSİYON MONTAJ Malzeme sevki yapılan Çelik Konstrüksiyon malzemeler uzman personelimiz tarafından hızlı bir şekilde montajı. Türkiye ve İstanbul’un sanayide atan kalbi olan DES Sanayi Sitesi’nde bulunan kendi atölyelerimizde çalışmalarını yaptığımız paslanmaz çelik ürünlerinin imalatı , sektörde kendini ispatlamış bir kaliteye sahiptir. Paslanmaz Çelik Doğramalar. Yüksek kaydırmazlık özelliği ile Platform, merdiven ve inşaat iskelelerinde güvenle kullanılabilen, çeşitli materyal ve kaplamalar ile.


Proje ve ihtiyaca uygun materyallerden, paslanmaz ya da kaplamalı üretim seçenekleri ile. Milimetal Çelik İmalat Ltd. Merdiven , Alüminyum merdivenler , ahşap merdivenler , sürgülü merdivenler , özel tip merdivenler , ev tipi merdivenler , akrobat merdivenler , alüminyum iskeleler, yükselebilen çalışma platformları, taşıma arabaları ve döner merdivenler konusunda yılı aşkın tecrübesiyle, üretim ve tasarım standartlarını dünyanın. Alışveriş merkezlerinin, lüks konutların, kamusal yapıların vazgeçilmez mimari unsurlardan biri olan omurgalı döner çelik merdiven konstrüksiyonu imalatı , merdivenler arasında en zor olanıdır. Makina imalatı projelerinize uygun fiyatlarla özel çözümler üretiyoruz.


Ana Sayfa Hakkımızda Merdiven Modelleri Haberler İletişim Site Haritas. Lama Tipi Korkuluk Modelleri. Omurgalı Modüler Merdivenler. Limon Kiriş Sistemli Merdivenler. Bu nedenle yangın merdivenleri , günümüzde giderek yaygınlaşmaktadır.


Ancak tehlike anında üstlenecekleri kritik görev nedeniyle yangın merdiveni imalatı belirli standartlara bağlanmıştır. Kayaoğlu Metal, ferforje, demir doğrama işleri, yangın merdiveni imalatı , yangın kapısı, çelik çatı konularında müşterilerine ürün ve hizmet sunmaktadır. Yangın Merdiveni Nasıl Olmalıdır? Projelendirme den sonra sertifikalı üretim kadrosu tarafından ve her aşamada yapılan imalat kontrolleri ile ürün kalitesi güvence altına alınmaktır.


Binaların dekorasyonunda da özel tasarım çelik merdivenler daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Her gün kullandığımız ve hayatımızı kolaylaştıran birçok ürünü üretmekteyiz. Alüminyum Merdiven , Sürgülü Merdiven , Profesyonel İskele, Teleskopik İskele, Üretimden Yüksek Kalite, Uygun Fiyata. Mimari özelliklerinden dolayı daima özel imalat olarak yapılan omurgalı döner merdiven modelleri çeşitleri ile siz de mekanınızda limon kiriş sistemli merdivenlerin estetikliği,sağlamlığı ve konforu sebebiyle tercih sebebidir. Beton ve çelik yığınlarının oluşturduğu yapılarda, oksijen yetersizliği apaçık ortada olan bir durumdur.


Ahşap özellikleri ise, bunun çok daha ötesinde sonuçlar ortaya koymaktadır. Aslaner Metal Ferforje, ferforje, korkuluk imalatı , ferforje merdiven korkulukları, demir balkon korkulukları, çelik çatı, demir doğrama, demir korkuluk, Pencere cumbaları, pencere korkulukları,bahçe giriş kapıları, bahçe giriş kapıları, bina giriş kapıları, çelik konstrüksiyon, raylı garaj kapıları, yana kayar giriş. Torun Metal Dekorasyon olarak balkon ve bahçe düzenlemesi için kullanabileceğiniz, dekoratif ferforje çiçeklik imalatı yapmaktayız.


Çelik merdiven imalatı

Bu zaman zarfında yüzlerce uzay kafes sistemleri, çelik yapı sistemleri uzman teknik kadro ile proje, imalat ve montaj olarak anahtar teslimi tamamlanmıştır. Endüstriyel yürüme ve araç yollarına erişim için kolaylık uygulanabilen çelik merdiven sistemleri hem ekonomik ve güvenli, hem de montajı ve demontajı kolaylıkla yapılabilecek şekilde üretilmekte, projeye, uygulama alanına ve ihtiyaç duyulan özelliklere kaydırmaz. Monoray sistemleri imalatı. Firmamız yıllık geçmişe ve deneyimine güvenerek mimari ve dekorasyon alanında, her türlü krom korkuluk ve benzeri dekoratif ürünler ile işyeri ve benzeri yerlerin iç ve dış metal dekorasyonuna yönelik özel tasarım imalatları ile montaj dahil hizmet vermektedir.


ADİZAYN;cam merdiven ,cam basamaklı merdiven ,cam merdiven fiyatları,camlı merdiven , çelik merdiven ,ahşap basamaklı çelik merdiven ,cam basamaklı çelik merdiven ,granit basamaklı çelik merdiven imalatı ,paslanmaz korkuluk,krom korkuluk ve pleksi korkuluk imalatı ,otomatik kapı,kayar kapı,döner kapı,fotoselli kapı,kanatlı kapı. Merdiven imalatları yapıldıktan sonra bina dış cephesine monte edilmektedir. Firmamız, yeni yönetmelik doğrultusunda yangın merdiveni imalatı ve montajı yapmaktadır. Z merdiven , makaralı yangın merdiveni , yangın çıkış merdiveni , yangın merdiveni kapısı ve acil çıkış merdiveni konularında hizmet vermektedir. Platform ızgaralarının basamak olarak kullanıldığı veya müşteri projeleri bazlı özel üretilen merdivenler ve basamaklardır.


Gerek teknik personelimizle gerekse son teknoloji cnc makinelerimizle beklentilerinize en iyi çözümü sunmaktayız. Kurucularımızdan Mehmet N. Ferforje uygulamaları, çelik konstrüksiyon endüstriyel tesisler, fabrika binaları, Çok katlı çelik konstrüksiyon binalar, kapalı otoparklar, çok amaçlı depo ve hangarlar, balkon korkulukları, merdiven korkulukları ve merdiven küpeşteleri, sundurma imalatı , pencere cumba ve korkulukları, ferforje aksesuarlar, ferforje, yana.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar