25 Ocak 2019 Cuma

Iznik çini karo desenleri

Iznik çini karo desenleri

AC-İznik Lale Desen Çini Karo. Devamını oku Detayları Göster. AÇ-İznik Çiçek Desenli Çini Karo. AÇ-Selçuklu Turkuaz Zincir Geçme Desenli Çini Karo. AÇ-Selçuklu Mavi Zincir Desenli Çini Karo.


Desenli karo alanında çini , mermer, granit ve basamak silim koleksiyonu ile mazinin sanatsal güzelliğini günümüze taşıyoruz. Yüzyıl Ming porselenlerinin etkisi görülmektedir. Osmanlı saray nakkaşlarının elinden çıkan desenler , İznik atölyelerinde uygulanır ve pişirilir. Bu dönemde karo üretimi, evani üretiminin gerisinde kalmıştır. AL-Mavi beyaz İznik Desen Altıgen Çini Karo desenli Hexagon seramik, çini desenli fayans, fiyatları içerisinde en ucuz olan ürünlerdir.


Kütahya ve İznik çinileri. Cami, mescit, kubbe, otel banyo türk hamamı için çini dekorasyon, Otel, spa türk hamamı, havuz seramikleri yer ve duvar çini seramik fayans dekorasyonu. Kurumlara Özel İznik çini hediyeleri üretmektedir. Türk Bayrağı İznik Taş Karo El İşi 90TL Sepete Ekle. Desenleri ve Çini Sanatı Örnekleri İçermektedir.


Iznik çini karo desenleri

Karoantik desenli yer karoları, geçmişten gelen ve unutulmaya yüz tutmuş bu zanaatı modern desenlerle yorumlayıp, estetik, teknik ve beceri ile çok güzel ve kaliteli ürünler ortaya çıkarmaktayız. Karo çiniler çok renkli desenler , dayanıklılık ve sofistike bir görünüm istenilen mekanlarda kullanılabilir. Karo çiniler renkli desenler , dayanıklılık ve çok yönlülük gibi özellikleriyle kafe, lokanta, otel ve mağazalar gibi büyük ticari projelerde mimar ve tasarımcıların dikkatini çekmiştir. Bahçe dekorasyonu : uygun fiyatlı serigrafi çini panolar karolar. Cami Penceresi- Çini - Desen -Motif 50x70cm Dekoratif Kanvas Tablo.


Milenyum Desen Çini Kase Seti. Ermeni ve Rum ustalar bu işi başarı ile yapmışlar ve Anadolu’nun başta İstanbul olmak üzere Safranbolu, Tokat, Kastamonu, Kayseri ve İzmir gibi illerinde karo çini adına güzel örnekler vermişlerdir. Ayrıca son dönemde ürün gamımıza eklediğimiz özel seramik pano, el yapımı seramik karo , el yapımı tuğla, desenli seramik karo gibi ürünlerimizle mimari projelere üretim yapmaktayız. Tüm ürün kategorilerimizde özel ebat, renk ve desende üretim yapabilmekteyiz. Tasarım ekibimizle imalat öncesi müşteri desteği.


GORBON,gorbon seramik,gorbon çini , iznik çini ,sır altı,hand made seramik, çini ustası, çini fiyatları, Çini uygulama,özel çiniler , çini deseni ,kütahya. Tül Perde Modelleri Kumaş Perde Modelleri Stor Perde Modelleri. Cami Camii Çinisi Çinileri Çini Karo Seramik Fayans hesaplı ucuz kaliteli 1. Uygulandağı her alanda fark oluşturur , Hislere.


Fransa’dan tüm dünyaya yayılan, tipik bir Akdeniz malzemesidir. Hand made, dekorasyon, cini. Teknik üstünlüklerinin yan. Karo çini modelleri ve diğer adıyla Osmanlı karosunu farklı model ve renk seçenekleri ile geleneksel el sanatları yöntemiyle üretiyoruz.


Ev dekoru için geleneksel Anadolu çinisi, Çini dekorlu seramik duvar panoları, iznik ve kütahya seramik karo desenleri. Model Karo ile mekan döşemelerinde renkli tasarım. Mağazaya özel ürünler sizi bekliyor! Karo modelleri , Çini Karo çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Armada Çini 40xCm ED 6Hilal Kaftan Çini Pano. IZNİK Çini Ve Seramiklerinin. Genellikle duvar ve yer kaplamalarında kullanılan seramik ve karolar , zengin desen ve renk seçenekleri ile evlere şık ve modern bir hava katıyor. Preslerde şekillenen toprağın, baskı ve sır işlemlerinden geçmesiyle ortaya çıkan, seramik yer ve duvar karoları, en çok banyo, mutfak ve antrede kullanılarak, ev dekorasyonunda bütünlüğü sağlıyor.


Iznik çini karo desenleri

Tam farklı modelden size uygun olan modeli seçerek evlerinize ve iş yerlerinize uygulayabilirsiniz. Kutahya iznik çini desenli altigen karo dekorasyon. Kontur boyası ile desenin dış çizgileri çiziliyor. Diğer boyalardan daha yoğun olan kırmızı geleneksel olarak kabarık sürülüyor, diğer renklerin. Günümüzde İznik ’te çinicilikte en büyük eksikliğimiz alt yapı konusundadır.


Bu teknikte, boyalar sırrın altına işlenir ve sonra fırınlanır Bitkisel desenlerin yanısıra insan ve hayvan motifli bu çiniler. Hünkar Çini olarak amacımız, geleneksel el sanatlarımızdan olan çini sanatını günümüzde yaşatarak gelecek nesillere aktarmakta aracı olmaktır. Geleneksel yöntemlere bağlı kalarak ürettiğimiz çini karolar ile iç mekan ve dış mekan dekorasyon uygulamaları yapmaktayız.


Karo Bereket Sembolü Nar , , Bursa Hatırası,Tamamı el yapı hand made hediyelik kadife kutusu ile 10xve 20xorjinal iznik çinisi karo. Günümüzde çok nadir olarak Avrupa ve Amerika’daki müzayedelerde ortaya çıkan İznik Çinileri oldukça yüksek değerlerle el değiştiriyor. Renk ve desenlerin artışı yanında, çini işçiliğinde de ustalık üst seviyeye ulaşmışır.


Osmanlı Saray Çinileri İznik Duvar Panoları Turkish Tile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar