17 Ocak 2019 Perşembe

Iphone 6 su geçirmez özelliği

Su Geçirmez Özelliği ile Ortaya Çıktı! Bu sayede herhangi bir can kaybı yaşanmadan kurtulmayı başardılar. SONY SUYA VE TOZA DAYANIKLI EN İYİ MARKADIR. Suya ve toza dayanıklı değil.


LifreProof(kılıf) telefonunuza su geçirmezlik özelliği kazandırıyor. Darbe emici özelliğe sahiptir. Kolayca takılıp çıkartılabilir.


Su geçirmez fermuar yapısı ve klick-go özelliği sayesinde oldukça kullanışlıdır. Cihazın ön yüzünü kapatmaz. Sony’nin Xperia serisinde uyguladığı bu özellik oldukça ses getirmiş ve iyi bir pazarlama hamlesiolmuştu.


Iphone 6 su geçirmez özelliği

Bu kılıf IPstandartlarına. Bu ürün ile, fotoğraf çekebilirsiniz, dokunmatik ekranınızı, telefonunuzu veya dijital kameranızı sualtında kullanabilirsiniz. Birlikte Ekle Telefon Kategorisi Alışverişine Anker TWS Kulaklık İndirimli 29. Bu özellik için ekstra bir kaba ihtiyaç duymayacak. EUR mağazamızda bulabilirsiniz.


Eşsiz biçimi ve özel materyalleri, siz dalarken ya da yüzerken kolunuzda rahatça ve sıkıca durması için tasarlanmıştır. Po MPçalar ve telefon ile uyumludur. Son zamanlarda bir çok telefon tarafından ilgi çekici bir özellik olarak su geçirmez rekabeti başladı. Gorilla Glass (4mm kalınlığa kadar inebilen ve kimyasal olarak darbelere karşı güçlendirilmiş cam tabaka) özelliği sayesinde ise darbelere karşı son derece dayanıklı. Hatta patent, telefonda kullanılacak olan hoparlör yapısını destekleyecek şekilde su geçirmez , elastik bir zarın kullanılmasını anlatıyor.


Iphone 6 su geçirmez özelliği

IPXkorumalı gövde, sıçrayan suya, toza ve kire karşı dayanıklıdır. Kaliteli plastik malzeme - Su altında kullanılabilir dokunmatik ekran. IPsertifikası ve çift katmanlı yapısıyla su geçirmez yapı oluşturan güvenli kapaklar içerir. Direkt dalışa uygun değildir. Fiziksel dayanıklılığı ve su geçirmez özelliği olan telefonlar çokça kanal yöneticisi tarafından telefonların dayanımları testlere tabi tutulmuştur.


Bunun yanında üreticisi tarafından hiçbir fiziksel ve suya dayanıklılık gibi garanti sunulmayan cihazlara bile bu testler uygulandı. Göndereceğiniz İlçe Veya Semt. Türkiyenin Her yerine Saat İçinde Ücretsiz Kargo - TL ve Üzeri Alışverişlerinizde. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Peki en iyi su geçirmez telefonlar hangileri?


Su , toz, kar gibi dış etkenlerden en mükemmel derecede koruma sağlıyor. Kulaklık aparatı sayesinde telefonu kılıftan çıkartmadan kulak kullanılıyor. Ah şarj edilebilir pil ile, telefonunuzu, tabletinizi şarj edebilirsiniz. Liquipel firması oldukça yenilikçi bir yöntem ile su geçirmezlik kaplama özelliği ile kazara su temasını engelleyecek bir yöntem ile bunu başardıklarını söylüyor.


IPXsertifikası ile su geçirmez özellik. Yakın bir zamanda nanoteknoloji kullanılarak üretilen su geçirmez telefon zırhı isimli ürün bazı firmalar tarafından abartılı olmayan ücret karşılığında bazı telefonlara uygulamaya alınmıştı. Bilgisayar için Göz Tarama ve Yüz Tanıma Özelliği Yakında Geliyor!


Windows Tabanlı Akıllı Saat Geliyor! Telefonunuzla kılıf içindeyken görüşme yapabilirsiniz. Bu kadar özelliği bir araya toplayınca elbette bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor. Bu bakımdan gündelik kullanıcılardan ziyade macera tutukunlarına hitap ediyor. Nisan ayında piyasaya çıkacak olan kılıfın 1dolar fiyat etiketi var.


Bunların en yenisi su geçirmeyen akıllı telefonlar ve bence bu güne kadar kullanım açısından en önemli özellik. Sonraki: Tabletlerde Çözünürlük. Samsung Note Karşılaştırma. Xperia’nın piyasada en güçlü kozu olan su geçirmezlik Sony ürünlerinin pazarda büyük bir etkisini ortaya koymuştu.


Iphone 6 su geçirmez özelliği

Bilindiği üzere Android işletim sistemli birkaç akıllı telefon markası su geçirmez özellikli cihazları satışa çıkarmışlardı. Son zamanlarda en popüler olan ve kullanıcılar tarafından bu sertifikaya ait olan telefonların satın alındığı sertifika çeşidi ise IP68‘dir. Belirtilen basınç ve sıcaklıkta suya tamamen dayanıklı olduğunu. Günümüzde birçok cihazda bulunan toza ve suya dayanıklılık özelliği sanıldığının aksine su geçirmezlik anlamına ne yazık ki gelmiyor.


Buna ek olarak bir de desteklemek için elastik bir materyal kullanılacak. Söylentilere göre sadece kasa ve ana devre kartları değil telefonun tüm bileşenleri su geçirmez olacak. Dolar TL İstanbul.


Uzun süredir adından söz ettiren telefonlardan birisi olan OnePlus su geçirmez olacak haberleri Twitter üzerinden resmen duyuruldu. OnePlus markası da geliştirdiği telefon modelleri ile adından ciddi anlamda söz ettiriyor demek yanlış olmaz sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar