30 Ocak 2019 Çarşamba

Su tutucu şişen bant

Hahne Dakorit Bituflex 20B. Hadalan Pur Top 32P Transparent. Harç Katkıları ve Kür Malzemeleri. Esaslı Yalıtım Malzemeleri.


SWELLBAN sodyum bentonit ve butil kauçuk esaslı, su ile temas ettiğinde şişerek betondaki çatlak, gözenek ve kılcal boşlukları doldurarak betonu su geçirmez hale getiren su tutucu banttır. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Temel-perde duvar birleşimlerinde, içme suyu depolarında ve yüzme havuzlarında kullanılmaktadır.


Temeller, istinat duvarları gibi her türlü toprak altı yapıları, tüneller, su sızdırma riski olan beton bölmeler, su taşıyan ve muhafaza eden yapılardaki soğuk derzler, su deposu ve yüzme havuzlarına ait soğuk derzler, pis su arıtma tesislerindeki soğuk derzler ve boru geçişleri, su kanalları, HES’ler, pompa. Doğru bant seçimi ve doğru uygulama yapılmazsa, faydasından çok zararını görebilirsiniz. Su ve Tutucu Şişen Bantlar. Suda Şişen Yalıtım Bantları Su yalıtımı ürünlerinin etkili sızdırmazlık garantisi sunması, inşaat sektöründe yeni inşaatların yanısıra yenileme yapılan inşaatlarda da çok önemli bir unsurdur.


Su tutucu şişen bant

Beton bileşimlerinde, soğuk derzlerde, beton boru geçişlerinde (havuzlar, beton su depoları, temel perde betonları) kullanılan yeni jenerasyon su ile şişen su tutucu banttır. Su tutucu bant Hydrostop butil kauçuk, sodyum bentonit ve hidrokarbon reçinelerden üretilmiştir. SWELL-FLEX sodyum bentonit ve butil kauçuk esaslı su tutucu banttır.


Beton derzlerini su geçirmez hale getirir. SWELLBAND A, akrilik esaslı, su ile temas ettiğinde şişen su tutucu banttır. Yatay ve düşey uygulamalarda rahatlıkla uygulanabilir.


IMPERMO Su ile Şişen Bant su ile temas halinde normal hızla şişer, taze betona zarar vermez. Ek yerlerinde kaynak gerektirmez. Hydrostop su ile şişen su tutucu bantın uygulanması kolaydır, uygulama esnasında klasik PVC su tutucularda karşılaşılabilecek yatma,kıvrılma ve yerinden oynama gibi risklerle karşılaşılmaz ve düşük işçilik maliyeti gerektirir. Amyant Ürünler, Salmastralar, Sanayi Plastikleri, Silikon Çeşitleri, Poliüretan Ürünler, Fiber.


Su temasıda şişip genleşebilen, inşaatlarda beton bileşimlerinde kullanılan fitil görünümünde metrelik rulo halinde sarılmış kendinden yapışkanlı elastik bir malzemeden oluşan yeni jenerasyon doğal sodyum betonit esanslı su tutucu banttır. Su Tutucu Şişen Bant – Bostik Mt. KYK Yapı Kimyasalları, su ile temasında yüksek hacim genleşme özelliği. Yapı derzleri geçirimsizliği için su ile genleşerek şişen profil bant. Bilinen su tutucu bantların , kolay uygulamalı bir alternatifidir.


Su tutucu şişen bant

Barajlar, Göletler, Sulama kanalları, Su depoları,. Diğer su tutucu bantlarda oluşabilecek işçilik hatalarını en aza indirger. Sodyum bentonit ve bütil kauçuk esaslı su tutucu derz bandıdır.


Güçlendirme, Tamir ve Enjeksiyon Malzemeleri. Su ile temasta şişerek beton derzlerini su geçirmez hale getirir. Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu! E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Su tutucu şişen bant

ESCO ACRYLIC SU İLE ŞİŞEN BANT (AKRİLİK ÖZELLİKLİ 3ŞİŞEN SU TUTUCU BANT ) Ürün Tanımı: Akrilik ve çeşitli kimyasallarla formüle edelmiş su tutucu derz bandıdır. Su ile şişen su tutucu bantları uygulama yöntemi basit ve kolaydır. Benim önerim su tutucu bant uygulanacak ise, bunun doğru bir şekilde yerine yerleştirilmesi ve perde beton içinde gerdirilerek sabitlenmesi.


Ya da bununla uğraşacak titizlikte bir kalfanız yok ise, o zaman su içinde şişen bant kullanabilirsiniz. Hydrostop su ile şişen bant su tutucu bantın uygulanması kolaydır, uygulama esnasında klasik PVC su tutucularda karşılaşılabilecek yatma,kıvrılma ve yerinden oynama gibi risklerle karşılaşılmaz ve düşük işçilik maliyeti gerektirir. Genişleme işleminin tam gerçekleşebilmesi için birleşim.


Marka: Emülzer Swell-Flex sodyum bentonit ve butil kauçuk esaslı su tutucu banttır. A bant tiplerinin kullanım yerlerini göstermektedir. Elastik su tutucu bantlar , betonarme yapıların yapı ve. BTM Kendinden Yapışkanlı Bantlar ürünleri.


Yapıştırıcılar ve Bantlar Tabanca Grubu Teknik Hırdavat Malzemeleri Otomotiv Takım Çantaları Cam Vantuzları Diğer Hırdavat Malzemeleri. Hidrofor, Pompa ve Su Motorları. Boru İşleme ve Tesisat Aletleri. Nefes alan su yalıtım örtüleri için tasarlanmış bütil bazlı sızdırmayan bir malzemedir. Bu çift taraflı bütil bant piyasadaki çoğu yapı malzemesi ile uyumludur ve neme ve kimyasallara da karşı koyabilen hava geçirmez ve su geçirmez kapatmalar elde etmenize yardımcı olur.


Su sızdırmazlığın tam olması için su tutucu bant yüzeyinde toz, harç parçaları gibi ederansı zayıflatacak yabancı maddeler olmamalı ve beton tarafından çok iyi sarılmalıdır. Beton uygun kıvamda olmalı ve hava boşluğu olmamalıdır. Bant ,tremco şişen bant hakkında geniş açıklamarın bulunduğu sayfa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar