21 Eylül 2017 Perşembe

Teleskopik anten

Teleskopik anten

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Hidrolik, pnomatik ve elektrik motorlu değişik sistem altında çalışmaktadır.


Teleskopik anten

Değişik ağırlık kaldırma kapasitesi ve yüksekliklere haizdir. Almaca yerleştirilmiş ve birbiri içine geçerek uzayıp kısalabilen içeri dalgalığı. Telescopic aerial (ABD: antenna).


Mıknatıslar, özellikle çekim gücüne ihtiyaç duyduğumuzda işimize en çok yarayan aparatlardır. Bunlarla alakalı aramalar teleskopik anten horn anten tv anteni uydu çanak anten wifi dış anten mini teleskopik anten teleskopik anten direği. Bilgileri Şirket Profili Şirket Videosu.


Bu antenlerin temel özellikleri, antenin tam otomatik montajıdır. Anten Anfikatör Beslemesi Detaylar. ANTEN ALT BESLEME (SWAT MARKA) Detaylar. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. ZENGER ELEKTRONİK kurulduğu günden itibaren ilkeli duruşumuzdan ve dürüstlüğümüzden taviz vermeden zaman ile Türkiye genelinde ve Türkiye’ye komşu ülkelerde bilinir ve güvenilir bir firma konumunda faaliyetlerine devam etmektedir.


Hasar görmüş TV anteni veya FM radyo anteni için ideal bir yedek. Tamamen otomatik elektrikli teleskopik antenler , elektronik cam içi antenleri , mıknatıslı antenler , güneş enerjili anten süsü gibi birçok seçkin ürün ile birlikte otomobilinizde istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz. GHz arasında çalışmak için tasarlanmış, 9. MAM Elektrik Elektronik Teknoloji Sanayi Ticaret Ltd. Volkswagen Transporter Tteleskopik anten.


Aynı kategoride farklı ürün. En iyisini satın al tam kanallı am fm radyo teleskopik anten değiştirme 63cm uzunluk bölüm Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. Taşınabilir teleskop anten direği, pnömatik teleskopik direk. Shenzhen Okaf Technology Co. Açıklama : Ayrıntılı Bilgi için bizimle iletişime geçin.


Lanbao Bilim ve Teknik Geliştirme Limited. Gunze Sangyo Akrilik Yeni. Silter is one of leading manufacturer companies of Turkey in the field of steam electric iron, boiler type steam iron, ironing table, steam generator and related spare parts and accessories both for industrial use and home use.


Profesyonel karbon fiber teleskopik direk üreticisi. TAMIYA RC Tank Kamyon Treyler. Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Azerice, Hollandaca (Flemenkçe), Yunanca, Japonca, Lehçe, Osmanlıca ve bir çok dilde sözlük anlamı ve çevirilerine pratik bir şekilde cevap veren çok dilli ve kapsamlı bir sözlük ve bilgi kaynağıdır. TURUS ELEKTRONİK SANAYİİ ve TİCARET LTD.


UBE: Erişteci Sok Karaköy Psj. Word of the day acephalous. Türkçe sözlük , teleskopik anten ne demek? Sepete Henüz Ürün eklemediniz! TELESKOPİK RADYO ANTENİ MM, radyo anteni modelleri çubuk anten çeşitleri essela.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Yedi gün geri ben bu siteyi keşfetti ve bir seçim denemek için yerleşmiş. Televizyonlara takılan çin malı teleskopik antenlerin kabloları çok kötüdür.


Bir keskin nişancı olarak, 3. Tokarev SVT-yarı otomatik tüfek kullanarak, Belyayevka yakınında ilk iki düşman Kaynak: Lyudmila Pavliçenko. Komuta aracı versiyonu (Kommandowagen). Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik. Online elektronik satış sektör öncülerinden olan Merter Elektronik, her.


Antenin verimli çalışması için devreniz için gereken uygun anten boyunu bilmelisiniz. Farklı ebatlarda antenlerde bulunur. SATIŞTAKİ DİĞER ÜRÜNLERİME DE BAKMAYI UNUTMAYINIZ. Turkish English French German Italian Russian Spanish Portuguese Dutch Greek Japanese Korean.


Silter Silter SY KBD SASaib Sap - Kapak Ara Bağlantısı 2TL Tükendi. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Yarım yüzyıldır kullandığımız ön yada arka çamurluktaki teleskopik , manuel yada otomatik kromajlı anten. Son yıllarda özellikle Japon menşeili otomobillerde sıklıkla kullanılmış A sütunu içindeki teleskopik kromajlı anten. Araç antenleri iklim koşulları veya deformasyonlardan dolayı özelliklerini yitirmektedirler.


Teleskopik anten

Yenilemek istediğiniz zaman en doğru model çeşitlerine bu kategoriden ulaşabilirsiniz. Otomobilinize uyumlu ürün çeşidini belirlemeniz, modeller arasında seçim yapabilmeniz için yeterli olacaktır. Alıcı ve verici antenleri , fiziki özellikleri nazara alındığında, farksızdırlar.


Hatta, bir anten aynı anda hem alıcı hem de verici vazifesi görebilir. SWRniz 1e birdir, veya bu değerlere yakın olacakdır, problem varsa cıhazın empedansı ile kablo ve anten empedanslarında aranmalıdır, kablo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar