21 Eylül 2017 Perşembe

Alüminyum kompozit panel nasıl uygulanır

Alüminyum kompozit panel nasıl uygulanır

Bir çok renk seçeneğinin yanısıra granit ve ahşap desen seçenekleriyle mimari estetiğe tamamlayıcı bir unsur olarak cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. Cam içi kilitlemeli silikon giydirme cephe sistemi. Alüminyum kompozit panel cephe kaplama sistemi. Otomatik döner ve fotosel kapılar. DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ - alüminyum kompozit panel nasıl uygulanır alüminyum kompozit panel üreticileri alüminyum.


ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL CEPHE SİSTEMİ. Aluminyum kompozit panel üzerine uygulanan PVDF boya kaplaması, yüzey düzgünlüğünü maksimuma ulaştırır. Yüksek katlı binalar için ideal bir giydirme. Burakbond sayesinde istenilen renklerde yüksek mekanik özelliklere sahip performanslı ürünleri hızlı biçimde temin edebilirsiniz. Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. El makineleri, panel testereleri ve kompozit panel kesim makineleriyle her türlü kesme, biçme, delik açma, bükme işlemleri uygulanabilir.


Bsınıfı paneller iki alüminyum levha arasında polietilen dolgulu ve ön yüzü PVDF boyalı. Cephe Giydirme Nasıl Yapılır Detaylar. Cephede kullanılacak ısıcamların kombinasyonu binanın kullanım. Bunların yanı sıra belli bir miktarın üzerinde tüm RAL.


Kompozit Panel Temizlik maddesi, alüminyum , cam, ve kompoziti paneli etkilemez (tahriş etmez). DUVAR KAPLAMA MALZEMESİ-DIŞ CEPHE KAPLAMA MALZEMELERİ. Kompozit cephe kompozit paneller kullanılarak yapılan dış cephe kaplama işlemidir. Yaratıcılıkta sınır tanımayan mimari tasarımlar için vazgeçilmez tercihtir. Binalara kompozit paneller uygulanmadan önce çelik taşıyıcı sistem monte edilir.


Binaların dış cephelerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş “yangına dayanıklı” (tutuşmaz) özellikli alüminyum kompozit levha ile yapılan kaplama çeşididir. Standart üretim ölçülerinin yanı sıra isteğe bağlı özel. Kompozit monte edilecek yüzey, ısı yalıtımı sağlanması amaçlı taşyünü veya ısı yalıtım köpükleri ile demir karkas arasına döşenir. Bu işlemler, üretim işlemi sırasında dış alüminyum yüzlere uygulanır. Dış yüzeyi PVDF esaslı değişik renkler ile boyanmaktadır.


Plastik ( 1plastik) Ahşap Kompozit , ahşabın doğallığı, sıcaklığı ve konforu ile HDPE’nin olağanüstü gücünü birleştirerek hiçbir özelliğini kaybetmeden yıllarca kullanabileceğiniz kompozit bir zemin döşemesidir. Alutechbond ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için e-posta listemize üye olun ! Silikon (Soudal) Ürünler. Sandviç elemanlar (perde duvarlar için dolgu),Dış cephe giydirme, çatı konstrüksiyon kaplamaları,Kanopi kaplamaları,Balkon ve tünel giydirme, panel Kapı.


Uygulanabilirlik raporu verildikten sonra bu işlem yapılmaktadır. Böylece daha sonra meydana gelebilecek çelik kaynaklı hatalar giderilmiş olur. Uygulama yapılacak yüzeyler ölçü alınarak belirlenir. Gönye payları hesap edilir. Projeye uygun bir şekilde model çıkartılır ve gönye yardımıyla 45ºlik açı verilecek.


Birden fazla malzeme ile kaplanmaya elverişlidir. Strüktürel silikon cephenin spandrel bölgeleri alüminyum kompozit levhadan yada kompakt laminantdan panel yapılabileceği gibi film kaplı ısıcam paneller veya film kaplı tek camdan oluşan arkası ısı yalıtımlı paneller de yapılabilir. Siz de bu sayfayı okuyarak alüminyum pencere sistemi seçerken hangi. PVDF Kaplaması olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. Bu sistem iki yüzü metal olan sandviç panel sisteminden çok farklıdır.


Günümüzde kağıt, plastik, paslanmaz çelik, titanyum, süper alaşım, alüminyum. Doğal ahşap kaplama, marine kontrplak, alüminyum plaka gibi birden fazla malzeme ile kaplanma imkânı tanıdığından dolayı oldukça tercih edilir. Kesme, bükme, kıvırma, dolaşma, kanallama ve benzeri işlemler alüminyum işleme makinaları ile kolayca yerine getirilebilir. Klasik yapı ve reklam malzemelerinden farklı olarak alüminyum kompozit paneller ,montaja hız kazandırır,ürüne ömür katar,iş gücü verimliliğini arttırır ve kaliteyi ön plana koyar.


Alüminyum kompozit panel nasıl uygulanır

Kompozit panel üretiminde kullanılan tüm malzemelerin geri dönüşüm olanağı vardır. Adını da bu bir yüzeyinde yer alan alüminyum kompoze maddeden almaktadır. Görüntüleri sınıfınızda arkadaşlarınızla izleyiniz. Aluminium Composite Panel is a frequently used material in architectural buildings. It is a facing product of non-toxic (eco-friendly) polyethylene between two layers of aluminium with variable thickness (50mm, 30mm, 21mm) and coated with different colours and PVC films in order not to be damaged during the transport, warehousing and application processes.


Diğer cephe elemanlarına göre daha hafif, daha incedir. Taşınma kolaylığı vardır. Tamiri, arıza giderilmesi kolaydır. Deprem açısından güvenilirdir.


Bozuk cephe kusurlarını örter. Kompozit Paneller , otantik binaları inşa etmek için mimarlara ve tasarımcılara sonsuz olanaklar sağlar. Dış ve iç cephelere kolayca uygulanabilecek bir yapı malzemesidir. Ahşap görünümlü alüminyum kompozit cephe kaplaması standart renklere göre usd fiyat farkı vardır.


Panel cephe modüllerini oluşturan bütün bileşenler, kontrollü fabrika ortamında bitmiş ürün haline getirilir ve şantiyede montajı yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar