25 Eylül 2017 Pazartesi

Parmak izi okuyucu kilit fiyatları

Elektrikli kilitler , elektronik kilitler ve manyetik kilitler kapılara tetik vermek için kullanabileceğiniz kilitlerdir. Bu kilitler ile tetik vermek yerine parmak izi okuyuculu kapı kilidini de kullanabilirsiniz. Bu kilitlerde parmak izi okuyucu , elektronik kilit ve kapı kolu bir arada olmaktadır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Parmak izi okuyucu kilit fiyatları

MA3dış ortamlarda dahil olarak tüm kapılarda kullanımı uygundur. Tüm Hava şartlarında sorunsuz çalışır. Etiketler: parmak izi okuyucu kilit fiyatları. Kart kullanımı ile personel takibi yapılmadığı için parmak izi okuyucu fiyatları kartlı sistemlere oranla daha uygundur.


Kart taşıma derdi ve kartımı unuttum gibi bahaneleri engeller. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır. Bilgisayar ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.


Kilit Web Sitesi Girişi, Windows Girişi, Dosya. Tamamen kablosuz ve kalem pilli yapısıyla parmak izi kilit sistemi desi parmak izi okuyuculu kapı kilidi DESi Utopic yüksek teknoloji ürünü kapı kilidi. PARMAK İZİ OKUYUCU ŞİFRELİ KARTLI RFID ŞİFRELİ KAPI AÇMA KİLİDİ.


HIRDAVAT FIRSATI tarafından yazılan gönderiler. Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A. Marelli’de biometrik parmak izi okuyucu var yani sadece canlı parmağı okuyor. Tabi sizin eve parmak izinizi kopyalayıp girmezler herhalde ama siz farkı anlayın diye söylüyorum. Elektrikli Kapı Kilit Karşılıkları ( Fail Safe - Elektrik Varken Kilitli ). Bu sayfada parmak izi cihazı, parmak izi okuyucu sistemleri, parmak izi okuyucu ,parma izi , parmak izi ile personel takibi, parmak izli kartlı geçiş sistemleri olmak üzere aklınıza gelecek per çok sorunun cevabını bulacaksınız. Dünyanın ilk akıllı parmak izi okuyuculu kilidi duyuruldu.


Parmak izi okuyucu kilit fiyatları

Kişiye özel parmak izi ile açılan TappLock isimli akıllı kilit , akıllı telefon uygulaması sayesinde çok daha fazla işlev kazanıyor. Turnike sistemleri ile tüm geçiş işlemlerinizi. Kesik çizik parmakları rahatlıkla okuyan Samsung okuyucu cam sensörü ile tam performans çalışır.


Kapının dış yüzüne ankastre olarak yerleştirilmiş parmak izi okuma modülü, 5DPI optik okuyucu sensör yoluyla çalışıyor. Parmak izi Kart Kapasitesi. Anahtarlı ya da şifreli kilitlerin aksine ne anahtar taşımanız gerekecek ne de belirlediğiniz şifreyi aklınızda tutmak zorunda kalacaksınız. Piyasada olan tüm parmak izi okuyucuları optik okuma paneline sahipken,.


Kilitleme ,pim kilit karşılığına geçer mıknatıslı. ZKTECO üretici firmanın okuma cihazları içersinde en hızlı parmak izi okuma sensörüne saiptir. Unutmayın yalnızca zengin model. Oldukça basit bir tasarıma sahip olan cihaz aslında bir parmak izi okuyucu kısım ve birde çelik halatın bulunduğu kilit kısmından oluşuyor.


Marmaza Zaman parmak izli kilit fiyatları hakkında yıllardır hizmet vermekte olan bir firma olup. Personel devam kontrol sistemlerinde önceden. Sepete Ekle Bu ürünü satın aldığınızda kazanacağınız puan 4TL. Hakkımızda Müşteri Hizmetleri Giriş.


Tapplock’un 1dolar gibi bir fiyata müşterilerine sunduğu parmak izi okuyuculu kilit , 5parmak izine kadar veri depolayabiliyor. AliExpress carries many parmak izi kilit kapı related products, including parmak izi , kilit bluetooth , akıllı kapı kilidi , kilit , kapı kilit kodu , kart kilidi kapı , kapı kilidi parmak izi okuyucu , kilit rfid , erişim parmak izi. SCR-1HARİCİ KART OKUYUCU. Proximity kart kapasitesi,IPSU GEÇİRMEZ 50.


Bu yüzden parmak izli kilit fiyatı hakkında bilgi almak istiyorum. Hesabıma uyarsa taktırmak istiyorum. Bir kapıda kullanılacaksa kapıya elektronik kilit monte edilir, parmak izi cihazının kontağı kilide bağlanır, veya turnike üzerine okuyucular takılarak turnike kontrolü sağlanır. Aslında bilinçli tüketicinin kalite anlayışı diyebiliriz. Desi Alarmlı Çelik Kapı Kilidi Dak Kiliti.


DESİ UTOPİC R UBC 1BLUETOOTH. Günümüzde yaygın olarak kullanılan personel giriş çıkış takip kontrol sistemleri, genellikle parmak izi okuyucu ile çözümlenir. ZELLİKLER: AÇIKLAMALAR: Donanım Platformu: ZEM x600. Fiyat Sorunuz Ayrıntılar. Güvenliğiniz Önceliğimiz.


Clock880-H ZK okuyucu yüksek performanslı, yüksek görüntü kalitesiyle birlikte optik parmak izi sensörüne sahiptir. Patentli optik parmak izi sensörü çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklıdır. TFT-LCD ekran bulunmaktadır.


Zksoftware, dünya üzerinde birçok ülkeye hizmet sağlayan parmak izi , otopark ve bariyer sistemleri gibi birçok biometric alanda hizmet sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar