25 Eylül 2017 Pazartesi

Sürme cam sistemleri

Slider Max(10mm) Slider 08. Eşikli cam sistemi sadece oval balkonlara uygulanamaz geri kalan tüm alanlara rahatlıkla uygulanmaktadır. Eşiksiz sürme cam balkon eşikli sürme cam sisteminden tek farkı altta sadece mm yüksekliğinde camlarda ki alt tekerlere yön vermek için bir çıta bulunur. Tercih edilen sisteme göre uygun maliyetli çözümler sunar.


Katlanır ve sürme sistem çözümleri binaların mimari görüntüsünü bozmaz. SÜRME VE KATLANIR CAM BALKON SİSTEMLERİ. Malzeme Kalitesi DIŞ MEKAN PERDE VE HAREKETLİ KÜPEŞTE SİSTEMLERİ.


MCRYAPI - CAMODA CAMBALKON SİSTEMLERİ. Cam sistemlerin aksesuarlarında paslanmaz malzemeler kullanılır. Kullanım yeri ve amacına göre eşikli sürme cam sistemleri ve eşiksiz sürme cam sistemleri olarak iki farklı şekilde üretilmektedir.


Bu sistem , kanalları içerisinden sağa-sola giderek toplanabilen ya da ortada birleşerek toplanabilir. Cam Balkon yaptırmak istiyorum. Dünyada sistemimize benzer bir model ve çalışır bir ürün bulunmamaktadır.


Terasların alanları balkonlara göre daha geniş olduğundan, sürme cam balkon sistemleri katlanıra göre daha elverişlidir, özellikle cam genişliği bakımından tercih edilebilir. Teras Teras sürme cam balkon sistemi , kullanım kolaylığını ve güvenliğini sağlamak adına bütün ayrıntılar düşünülerek tasarlanmıştır. Türkiye nin ilk kurumsal cam balkon firması. Teras Konfor Özgün tasarım detayları ve üstün donanım özelliklerine sahip Teras Konfor, çift camlı sürme cam balkon sistemidir.


Cam kalınlıkları (mm): 2 24: Yalıtım. Günümüzde sürme cam sistemleri yaygın bir şekilde pek çok alanda kullanılmaktadır. Bu sebeplerin başında yer kazanımı, kullanışlılık ve şıklık gelmektedir.


Birbirinden güzel ve kaliteli sürme cam modelleri tüketicilerin tercihine sunulmaktadır. Kupa haraketli cam sistemleri olarak arge çalışmaları neticesinde ısı camlı sürme cam balkon sistemlerini geliştirdik. Isıcamlı Giyotin Haraketli Küpeşte. Koltuğunuzda oturduğunuz yerde bir tek tuşla camlarınızı istediğinizde açıp istediğinizde kapatabileceksiniz.


Otomatik Katlanır Klavuz S-008. Düz balkonlarda ve kullanım alanının kısıtlı olduğu yerlerde tercih edilen bu sistem , sadece yatay olarak hareket ederek, balkonlarınızı daha kullanışlı. Sürme cam sistemi , mekanı istediğiniz zaman tamamen açabileceğiniz, istediğiniz zaman tamamen kapatabileceğiniz yatay olarak sağa sola hareket ederek çalışan bir sistemdir.


Alt bilyalı rulmanlar kanatların sağa sola kolayca taşınmasını sağlar. Dışarıdan herhangi bir su almama garantisi vardır. Eşikli sürme cam balkonlarda da aynı şekilde bir sistem söz konusu değildir. Hem cam bölmeler ve cephelerde, hem de mobilya ve raf sistemlerinde yaygın bir şekilde kullanılan sürgü teknolojisi sayesinde tasarım şıklığının yanı sıra alan tasarrufu ve 3derece hareket serbestliği elde etmek mümkündür. Sistemde mm cam kullanılır.


Partially integrated manual sliding door system. Manual sliding door system with point fixtures. Bu sistemlerin üst ve alt kısmı alüminyumdan, orta kısmı camdan oluşur. Cam bölmeler için aksesuarlar. Bu sistemde baştaki kanat tam açılır ve diğer kanatlar onun üzerine katlanır.


Kullanılan malzemeden dolayı paslanma veya sarkma gibi sorunlar yaşanmaz. Aşağıdaki ihtiyaçlar neticesinde farkı modellerde camlama işlemleri yapmaktayız. SÜRGÜLÜ SİSTEM ÖZELLİKLERİ Yana kayar sistem ( sürme cam sistemi ) adından anlaşılacağı gibi kasa üzerinde yer alan raylar vasıtasıyla bu raylar üstünde yer alan camların yatay hareket doğrultusunda ilerlemesiyle balkon, iç mekânlarda daralmaya sebep vermemektedir. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler.


M Kadar olan balkonlar içindir. Camlar mm temperli camdır. Profiller eleksal alüminyum, aksesuarlar polyamid ve pririnçtir.


Isı Yalıtımlı Alüminyum Doğrama Daha önceki yıllarda, yani alüminyum doğramanın ısı yalıtımı sorununun. Kendinden raylı uygulama imkanı sunar. Menfez ve sineklik eklenebilme. Projenize özel onaylı kapı tasarımları hazırlıyoruz. Sürme cambalkon sistemleri yalıtım, konfor ve estetik açıdan incelenerek yenilendi.


Balkonlarınızı, kış bahçelerinizi ve restorantlarınızı eşsiz yaşam alanlarına dönüştürüyor. Farklı renk seçenekleriyle alternatif dekorasyon imkânları sunan seri, enerji verimliliği ve konforlu yaşam arasında bir denge kurmaktadır. Cam balkondan çok daha fazlasını vadeder.


Cam paneller sadece sağa, sadece sola veya her iki tarafa da ayrı ayrı toplanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar