11 Eylül 2017 Pazartesi

Hırsız emniyet kilidi

Hırsız emniyet kilidi

TL (15) Firsat-Shop 100. Pimapenlerinin istemsiz Açılmasını karşın, Artan Hırsız. Bu yüzden hemen bir alarm taktıracağım.


Yeni alarmlar var, direk karalola sinyal gönderiyor alarm çalınca, aynen ekip eve geliyor. Alarmlı pimapen emniyet kilidi (pencere, kapı güvenlik emniyet mandalı) İNDİRİM! Rahatlıkla açılabilen bu kapılar ve pencerelerden hırsızlar sıklıkla evlere giriyor, bu sebeple evinizde önlem almanız gereken ilk yerler bu noktalardır. Aynı zaman hırsız güvenlik emniyet kilidi dediğimiz bu sistem ile evlerinizin pencere kapılarının dışarıdan zorlayarak içeri girilmesine caydırıcı özellik kazandırarak engel olabileceksiniz.


Pencere ve kapılarınıza ister birer adet, isterseniz çok sayıda adette takabilirsiniz. Sayın müşterilerimiz Telefon ile bizlere ulaşarak pencere çocuk kilidi hakkında fiyat ve bilgi alabilirsiniz. Pencere Çocuk Kilidi montajı bizzat firmamız tarafından yapılmaktadır. Pencere kolunun bir karış üstüne sizlerin açabileceği ama çocukların gücünün yetmeyeceği kilit sistemi takıyoruz. Nasıl bir şey diye merak ediyorsanız buyrun resmi.


Hırsız emniyet kilidi

Evimiz, iş yerimiz hırsızlar tarafından gözleniyor. Siz değerli müşterilerimizi bu üzücü olaylara karşı önlem almanızı önermekteyiz. Hırsızlık olayları bizleri maddi ve manevi olarak etkilemektedir. Lorex Kapı Pencere Hırsız Kilidi. Elbette alt katlarda oturyorsanız ve pencerelerinizde herhangi bir güvenlik amaçlı bir sistem yok ise pimapen emniyet kilitlerinden kesinlikle taktırmalısınız.


Kilit konusunda yılların vermiş olduğu deneyimlerimiz ile sizlere Cam kapı kilitleri , emniyet kilitleri , hırsız emniyet kilidi , şifreli asma kilitler, elektrikli kilitler, çelik kapı kilitleri , çekmece dolap kilitleri , elektronik kabin kilitleri ni en uygun fiyatları ile sunuyor aynı zamanda da teknik destek veriyoruz. Penkid marka emniyet kilitleri , yüksek dayanıklığa sahip kablolu yapısı sayesinde pencere aralıkken koruma sağlayan ve muadili olmayan pencere güvenlik kilididir. ALARMLI PVC VE ÇELİK KAPI EMNİYET GÜVENLİK KİLİDİ BEYAZ - AÇIK KAHVE - KOYU KAHVE VE İNOX RENK S. Ayrıca hırsız güvenliği için de en düşük maliyetli önlemdir. Alt katlarda oturanlar demir parmaklık yerine penkid emniyet kilidi ile hırsız koruma sağlayabilirler.


Hırsız emniyet kilidi

Emniyet Mandalları havalandırmalı Penkid hırsız Emniyet mandalı , pvc alüminyum doğrama Penkid emniyet kilitleri , Penkid pvc emniyet kilitleri , hırsız emniyet mandalları, Kapı ve pencereler için çocuk hırsız korunması. Emniyet kilitleri hakkında daha detaylı bilgi için bizleri arayın. Valla ben de eskiden çivi kilit iyi sanırdım, hani barel yok kıramazlar falan diye.


Ama sonra birkaç anahtarcıdan kilidi tornavidayla bile açtıklarını duyunca fiam barelli kilitleri bile değiştirmelerini tavsiye ediyorum müşterilere. Maksadımız hırsızı caydıracak kadar çok tedbir almış olmak. Kaçıncı katta oturuyor olursanız olun, narin bedenlerin her türlü tehlikeye karşı korunması gerekmektedir.


Hırsız kilidi adı verilen emniyet donanımları özellikle kapılar için bu amaçla üretilmektedir. Pimapen Hırsız Kilidi Sizde evde yokken, değerli eşyalarınızda aklınız kalmayacaktır. Birden fazla koruma kalkanı ile üretilmeli sebebiyle güvenliği sağlamakla beraber genel de caydırıcı da olmaktadır. Penki pvc, alüminyum, ahşap ve metal olmak üzere her tür pencere ve kapıya kolayca uygulanabilir. Sürme pencere ve kapılar için de uygundur.


Hırsıza karşı pencere kilidi kullanarak olası hırsızlık vakalarından korunmuş olacaksınız. Birçok hırsız kapıyı kullanarak eve girer. Bu durumlarda balkon sürgüleri, çok sayıda kilit ya da güvenli sağlam kapılar tavsiye edilir. Balkon ve teras kapıları kilitlenebilen bir sisteme sahip olmalıdır.


Bu önlemlere ek olarak güvenlik tedbiri olması bakımından zincir ve emniyet kilidi de bulundurulmalıdır. Eğer evinizde Pimapen yani normal adıyla PVC Pencere sistemleri kullanıyorsanız. Hırsızın uğraşacağı süreyi arttıracaktır. Emniyet Kilidi ürünü sağlam ve uzun ömürlü olarak yer almaktadır.


Bizim Tavsiyemiz: Kapınızın arkasına kesinlikle adet çelepçe taktırın. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar