19 Eylül 2017 Salı

3D strafor

3D strafor

Fakat diğerlerinde sınır yoktur, istenilen strafor köpük kesim işlemi yapılır ve tüm sektörlerde ve alanlarda kullanılabilir. D TÜRKTELEKOM TELEFON MAKET. D STRAFOR ANITKABİR İÇ DİZAYN. ANTALYANIN KARLI KASABASI. Yeni teknoloji cnc makineleri ile pürüzsüz 3d strafor kesim.


Günümüzde straforun çok geniş kullanım alanları oluşmuştur. Eps ve xps olarak çeşit üretilmekle beraber değişik sertlikte imal edilmektedir. Firma olarak bilgisayar destekli CNC makina, heykeltıraşlar ve ressamlardan oluşan ekiple hizmet vermekteyiz. Etrafınızda görmüş olduğunuz tüm madde ve canlıların strafordan boyutlu( 3d ) model leri yapılabilir. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


KIRIK TUĞLA 4x50x1CM ÖLÇÜLERİNDE DUVAR KAĞIDI FİYATINA STRAFOR DUVAR KAPLAMA PANELİ. Resim Baskılı Duvar Paneli. Işık Geçiren Duvar Paneli. Yapışkanlı Yastık Duvar Paneli.


Mozaik Reklam Web Sayfasına Hoşgeldiniz. EPS Reklam olarak 3D strafor kesim ürünlerinde silikon, alçı, boya çeşitleri, kumaş, file, yapıştırıcı gibi üretim sürecinin farklı aşamalarında pek çok farklı yapıda malzeme kullanmaktayız. D strafor maketler ürününüzün reklamını en rahat yapabileceğiniz bir reklam yöntemidir, mesajınızı en kısa ve hızlı biçimde vermiş olursunuz. Her Şekil Bütün Ölçülerde. Sevgililer Günü Özel Kalp Dekor.


Bu malzeme sayesinde darbeye karşı dayanıklılığı artmakdatır. Doğadaki görünümü elde etmek için arge çalışmalarının ilerlemesi ile gerçekçi. Tek bir sonuç gösteriliyor. Strafor Yazı Kesim Tasarım.


Tema Park ve özel 3d tasarım işleriniz için bize ulaşın. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Tüketici elektroniği, otomotiv, beyaz eşya, mobilya, tıbbi-ilaç ve diğerleri de dahil olmak üzere, tüm sanayi sektörlerinde strafor ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. YÜKSEK HIZLI STRO 3D CNC STRAFOR KESİM MAKİNASI. Takım yolu programı Deskproto ve WinPc-NC Economy lisanslı olarak fiyata dahildir. Yüzeyler oto boyasında olduğu gibi çelik macun ve akrilik oto boyası kullanılarak parlak düzgün yapılır.


3D strafor

Polyester ( fiberglas ) oldukça sert bir malzemedir. Stikwall profesyonel ekipmanlara ihtiyaç duymadan hızlı montaj yapılabilen bir dekorasyon malzemedir. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Reklam malzemeleri,, Örümcek Stan Tanıtım Standı, Tattırma Standı, karton Stan Ahşap Stand. Kesim 3d , Kesim, cnc, sıcak, tel, Cnc kesim, söve modelleri, mantolama Havayolu kurumlarından, bankalara, en büyük e-ticaret firmalarından, inşaat sektörünün devlerinin en yakın profesyonel çözüm ortağıdır. Model cnc makinelerinde sıcak telli kesim yada boyutlu işleme makinesi ile bazende elle işleyerek hazırlanır bir takım özel malzemelerle yüzey oldukça düzgün ve parlak sert yapmak mümkündür. DEKOROS TAŞ DESENLİ STRAFOR DUVAR PANELLERİ Beyaz Trend Tuğla Taş Görünümlü. Kutu harf tabela günümüzde standart tabelalara karşı çok daha güzel görünmesinden tercih edilmektedir.


D çizimler yapar ve müşterimize sunarız. Genelde en üst katlar olan dubleks daireler, altı bodrum olan evler gibi alanlarda sıkça tercih edilmektedir. Altı bodrum olan dairelerde, bodrum tavanına strafor kaplama uygulaması yapıldığında soğuğu kesmektedir. Fakat 2cm ya da 3cm eps strafor üzeri kaplama yapıldığında daha verimli ve net bir sonuç elde edilmektedir.


Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan 3d strafor kesim üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir. Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Dış cephede ,fuar yazı ,reklam tabela gibi bir yerlerde kullanılabilir. Daha doğal dekor olsa alır denerdim, fiyat çok uygun ama akvaryumu duvarın önüne koyup, duvarı gizlemek için akvaryuma duvar paneli koymak ironik oluyor.


3D strafor

TL (KDV Dahil) STRAFOR BOYUTLU MODEL ÖZEL ÜRETİM BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ. Kalite asla tesadüf değildir. Binalarınızın dış cephelerine istediğiniz şekil ve ölçülerde söve, kat silmeleri, denizlikler, pencere üstleri balkon süsleri, Bir telefon uzağınızdayız.


Sepete ekle Favorilerime ekle. Firmamız müşterilerine uygun fiyatlı ve kaliteli olarak boyutlu duvar kağıdı, duvar panelleri, boyutlu duvar paneli sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar