14 Haziran 2017 Çarşamba

Seramik parke geçiş profili

Patentli profil yapısı sayesinde, oluşan yükleri alt tabakaya aktarmaktadır ve böylece seramiğin hasar görmesini engellemektedir. Uygulanacak döşemelerin yapılarına göre t geçiş profili , aluminyum geçiş profilinin yanı sıra parke seramik geçiş profili olarak da kullanılmaktadır. Parke geçiş profili yoğun olarak alüminyum geçiş profili olarak üretilmektedir.


Tüm bunlara ek olarak sitemizden çok uygun fiyatla ile geçiş profili satın alabilir, hızlıca kargonuzu bekleyebilirsiniz. Bu tip profiller de de zengin ahşap renk seçenekleri mevcuttur. Ayrıca mm-mm’e kadar kot farkını giderebilir.


Her türlü mimari detayı çözmekiçin tasarlanmış çeşitli profiller parke , halı, vinil, seramik , mermer, granit gibi her türlü zemin kaplama malzemesinin birleşim ve bitim yerlerinde, ayrıca kot farkı olan geçişlerde estetik çözümler sağlar. Oksitlenmiş alüminyum, siyah renginde. Parke Profil ve Aksesuarları fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Parke Profil ve Aksesuarları sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sistem sayesinde yer döşemelerinizdeki geçişler artık estetik ve şık bir görünüme kavuşacak.


Seramik parke geçiş profili

Teknik Yapı ve Yalıtım Malzemeleri. H Yüksekliği 5mm gelmektedir. Stoklarımızda Mat eloksallı olarak bulunmaktadır. Parke - parke , parke - seramik geçişlerinde ara kapatma için kullanılır. Bükülme özelliği olduğundan bazı uygulamalarda özellikle tercih edilir.


Gümüş, altın, bronz ve ahşap renk seçenekleri mevcuttur. Alüminyum Parke T Geçiş Profili. Düzgün uygulanmayan geçiş profili ilerde büyük problemlere yol açmaktadır. Oluşan yükleri alt tabakaya aktarmaktadır ve böylece seramiğin hasar görmesini engellemektedir.


Bununla birlikte aluminyum eşik profili ile zeminden zemine veya seramik kaplamadan parke kaplamalara inanılmaz geçişler sağlamakta ve oluşan boyut farklılıkları giderebilmektedir. Parke profilleri , dekoratif bir görünüm sağlayarak, kenarları kırılmalara. Bu sistemler yapılan hatasız görünüme kavuşmasını sağlamaktadırlar. Endüstriyel kot Farkı Profili 2CM.


PVC Kaplamalı Geçiş Profili. Kapı Eşik ve Parke Bitim Çıtaları Kapı Fitilleri Kapı İticiler. PARKE BİTİM PROFİLİ NATURAL metre. KP2Halı - Parke Geçiş Profili Halı parke seramik veya mineflo gibi zemin malzemelerinin geçişlerinde çift taraflı bant, silikon veya vida-dübel kullanılarak uygulanabilir.


Paslanmaz Grubu Paslanmaz Grubu. Seramik ve Yapıştırıcıları. Kategoriye Ait Diğer Ürünler. Fayans ve seramik mekanlarda şık bir görünüm sağlamak amacıyla seramik bordür yerine kullanılan 1. Yatay ve dikey uygulanabilir.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. KAPI ALTI GEÇİŞ PROFİL CITASI. ZEMİN ARA DEKO PROFİLİ PASLANMAZ ÇELİK İNOX.


Seramik parke geçiş profili

ZEMİN DUVAR KÖŞE ÇITA PROFİLİ PASLANMAZ ÇELİK. Zemin Duvar Döşemelerinde Köşe Bitişler. AFM- mm PVC Dış Köşe Fayans Profili. Parke uygulamalarındaki bitim kısımlarında sonlandırıcı. Isı Yalıtımı Dış cephe ısı yalıtım sistemleri, binaların sağlıklı bir şekilde korunmasına katkıda bulunur.


Kutu Profil 50x90x3: boy (6mt) 11TL: Kutu Profil 40x60x2: Kutu Profil 40x60x2: boy (6mt) TL. Geçiş Astarı Kirli Beyaz lt: Lt: adet: 1TL: 2. Profilleri , seramik kaplamalarda da kullanılmaktadır. Say-Aluminyum-Zemin-Bitim- Profili -8mm-Parlak-Krom,PR-27. T Aluminyum geçiş profili. Laminat parke montajında.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Bırakılması zaruri olan genleşme boşluğunu şık ve dekoratif sonlandırabilmek için kapı önü sonlama profili kullanılır.


ALÜMİNYUM SERAMİK BORDÜR PROFİLİ. Yüksek Kaliteli Döşeme Geçiş Profili Üreticilerini Döşeme Geçiş Profili Tedarikçilerini ve Döşeme Geçiş Profili Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar