15 Haziran 2017 Perşembe

Gopro vakumlu bağlantı aparatı

Gopro kameranızı uzayabilen ve yön değiştirebilen suction cup aparatı sayesinde araba,tekne, motorlar ve daha birçok yerde birlikte kullanabilirsiniz. Harici uzatma sayesinde daha kolay kullanım. Maksimum tutma direnci için temiz bir yüzeye uygulanması gerekir. Bu ürün sayesinde GoPRO cihazınızı araba, tekne, motosiklete veya herhangi bir düz yüzeye çok güçlü vakumlu bağlantı yapabilirsiniz. Gopro kameranızı suction cup( vakumlu ) aparat sayesinde araba, tekne, motorlar ve daha bir çok yerde birlikte kullanabilirsiniz.


Cam ve benzeri düz yüzeylere daha kolay ve sağlıklı yapışmaktadır. Not:Maksimum denge ve stabilite için kullanılan yüzey temizlenmelidir. Kaan Elektronikte bulunmaktadır.


Fiyat: 7TL Havale ile: 7TL. TL 1TL (23) MaxiTekno-Bilişim 100. GPro Hero Uyumlu Su Geçirmez Kılıf Housing.


Kamera Bağlantı Aparatı modelleri, Kamera Bağlantı Aparatı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Gopro Baglanti Parçasi Vakumlu Kamera Aksesuarı 5Gpraucmt302. Sony Action Cam Açı Yakalama Aparatı Vctta1.


GoPro Kask Bağlantı Aparatı Seti. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. KingMa Vakumlu Ayarlanabilir Araç Bağlantı Aparatı.


Ayrıca su geçirmez kılıfa sahip farklı aksiyon kameralarıyla da kullanılabilir. Peşin fiyatına taksit, ücretsiz kargo fırsatı. Araç gövdesi için vakumlu yapışkan aksiyon kamerası montaj aparatı. Sjcam Aksiyon Kamera Vakumlu Esnek Bağlantı Aparatı. Türkiye distribütörü garantili, orijinal ürünler.


Vakumlu Bağlantı Aparatı düz ya da hafif oval yüzeylere uyumludur. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz.


Gopro vakumlu bağlantı aparatı

Bulunduğu yer istanbul Yaş Mesajlar 90. Not: Şamandıra arka kapak vakumlu bağlantı aparatı ile birlikte kullanıldığında suya batar. Vergiler Hariç: 1288₺ Sepete Ekle. Port başına AMP ile hızlı şarj imkanı sunar. KarmaGrip çantası ve bağlantı aparatları maalesef yoktur.


The North Face Ayakkabılarda İNDİRİM. Easy Camp Sırt Çantalarında İNDİRİM. Gopro Karma Aksesuarları Gimbal Aksesuarları Dji Osmo Aksesuarları Hafıza Kartları Powerbank AKILLI TEKNOLOJİ Akıllı IP Kamera Araç Kameraları Akıllı Ev Teknolojileri Akıllı Bileklik.


Gopro vakumlu bağlantı aparatı

Temiz kullanılmış bir cihazdır. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Su altında maksimum görüntü netliği sağlayan düz lense sahiptir. Tüm Herokameralar ile uyumludur. Tekne, Yat ve Marin Malzemeleri,tekneyatshop,Sintine Pompası, radar, sonar, balık bulucu, şişme.


Paket İçeriği: adet su geçirmez kap. Endüstriyel seviyedeki bu vakumlu bağlantı parçası 2km’nin üzerindeki hızlarda test edilmiştir. Hayata keyif katan en eğlenceli, ilginç, sıra dışı ve orijinal ürünleri keşfedin!


Gopro vakumlu bağlantı aparatı

Not: Maksimum denge ve stabilite için kullanılan yüzey temizlenmelidir. Eğik ve düz bağlantı parçalarını, saç kurutma makinası ya da benzer bir cihaz. Gopro NVG Adapter Mount Bağlantı Aparatı - Kamera Aksesuarları - Go-Pro - Gopro NVG Adapter Mount ( Bağlantı Aparatı ) - Kaset Sarıcısı, kasetler, mini dv kaset sarıcı, hikaset, kamera temizleme kafası - Gopro kameralar , Go-Pro - Fotografmakinalari.


Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bağlantı aparatı , istediğiniz açıyı yakalamanıza olanak sağlayan yönlü ayarlanabilir destek kolları ile birlikte sunulmaktadır. Cihazı ve Yedek Batarya 43TL. Drone Multikopter Bağlantı Kabloları ve Parçaları.


Givi ön cam siperlik bağlantı aparatları en uygun fiyat ile satın alabilirsiniz. GOPRO Aksesuarları Eğik-Düz Yapışkanlı Bağlantı Aparatı. Gopro Yedek Batarya Li-Ion (HEROİçin) Ürün Tükendi. Hortum bağlantı sistemleri her türlü talebe uygun esnekliktedir. Bağlantı , eşleştirme, bağlantı kesme ve onarıKärcher mevcut tüm sistemler ve standart hortum çapları için doğru bağlantı parçalarını sunar.


Gopro ’nuzu araba camı, kapılar gibi pürüzsüz yüzeylere kolayca bağlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar