21 Haziran 2017 Çarşamba

Amerikan kapı hangi boya ile boyanır

Aynı zamanda iki ayrı cins boyanın bir birine tutunması ve yapışması sorun olur. Ahşap kapı nasıl boyanır ? Kapınızı eski boyasıyla aynı cinste bir boya ile boyamanız işinizi kolaylaştıracaktır. Evin odalarındaki ahşap kapılar kırık beyaz. Boya uygulamasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bu boyalar su bazlı, sentetik veya selülozik olabilir.


Günümüzde panel kapıları boyamak mümkündür. Bunun için birçok firmanın özel olarak ürettiği panel kapı boyaları satılma. Sağlamlık konusunda bizden tam not aldığı söylenemez.


Panel kapımı hangi tür boya ile boyamalıyım? Firmamız iki türlü seçenek sunmaktadır. Anasayfa › Faydalı bilgiler › İç Kapılar Nasıl Boyanır ? Kapı yüzeyini zımpara ile boyaya hazırlayın. Düzgün ve pürüzsüz bir boyama için kapının yüzeyini güzelce zımparalayıp, kapı yüzeyinin mümkün olduğu kadar pürüzsüz hale gelmesini sağlayın. Kapıda boya çalışması yapmadan önce( amerikan kapı boyanır mı) kapıda kol ve kilit gibi aksesuarları mutlak sökmek lazım sonrasında kol değişikliğinde sorun olmaması için ve eyer kapıların menteşeleri temiz ise mutlaka kâğıt bant ile bantlama yapılmalıdır.


Hangi Kapı Nasıl Temizlenir? Kapınız amerikan panel kapı ise özel amerikan panel kapı boyası ya da su bazlı ahşap. Daha sonra ne tür boya almalıyım. En güncel Haberler ve Bilgiler için Hoş Geldiniz.


Sadece boya ile görüntü problemi çözümlenebilir. Kapının hangi tür boyalar kullanıldığı konusunda fikriniz yoksa tüyolar ve cevaplar bizde. Boya çeşitleri selülozik boya veya sentetik boya ile boyanır. Yapı marketlerde genelde hangi boyayı satmak işlerine geliyorsa onu satarlar. Boya damlamasına karşı sadece kapının altına plastik bir altlık veya gazete.


Pencere ve kapı nasıl boyanır ? Kazıma işlemi bittikten sonra boya yapacağınız yerlere macun sürün. Zımparalama işlemi bittikten sonra, kuru bir bezle tozunu alın. Ev yada ofis gibi iç mekanlarda kapı rengi değiştirmeyi düşünüyorsanız kapının hangi boya ile boyanması gerektiğini bilmelisiniz.


Eğer mevcut boyanın üzerine boya yapacaksanız, öncelikle daha önce kullanılmış boyanın selülosik mi sentetik boya mı olduğunu bilmelisiniz. Yanlış boya tercihi işi tamamen berbat eder. Yakından baktığınızda küçük çatlama efekti görürsünüz. Kapıdaki eski boya ile aynı cinste boya yapmak işinizi çok kolaylaştırır.


Kapınız boyacı tarafından sökülmeden evde de boyanabilir. Hem de çok güzel boyanabiliyor. Sentetik boya ile evde rulo fırça ile boyamak. Biz uygulamayı cadence boya ile çelik kapı boyama üzerine anlattık.


Cadence boya ile çelik kapı boyama bizim için çok başarılı oldu. Boya türü olarak sentetik tür ya da amerikan kapılar için özel boya ve yeterince sentetik tiner alın. Kapı altına yerlere boya damlayacağı için gazete veya naylon serin. Demir kapı , kullanılacak olan boya türüne uygun bir fırça kullanılarak boyanır.


Su bazlı boya kullanılıyorsa boya su ile , selülozik boya kullanılıyorsa da boya tiner ile boya ambalajında tavsiye edilen oranlarda inceltilebilir. Böyle bir sorunu çözmek için kapılarımızı boyamamız gerekecektir. Boyama işlemine başlamadan önce kapımızı sonuna kadar açıp yukarı doğru kaldırarak kasasından çıkartıyoruz.


Kapımızın üzerindeki kol ve kilit aksesuarlarını söküyoruz. Amerikan Kapı Nasıl Boyanır. Bu konuda oldukça dikkatli ve titiz olmanızı tavsiye ederim.


Kapı üretiminde boya hayati bir öneme sahiptir. Püskürtme, profesyonel olan en doğru boyama usulüdür. Merhaba arkadaşlar, sanırım bir çoğunuz zaman içerisinde eski ahşap dış kapılarınızı yeni ve daha güvenli, üstüne üstlük birde daha şık çelik kapılar ile yenilemişsinizdir. Kasaların üzerinde plastik (P. P) bir malzeme var mı yoksa sadece boya mı var?


Canım tamamda , boyası dökülünce ne olacak. Bakıyorum boyalar ufak ufak gidiyor. Her boyası bozulan kapıyı da yenilemeyeceğimize göre muhakkak boyatılır diye düşünüyorum.


Ama sanırım tabanca boya ile boyanıyor , beni düşündüren bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar