9 Haziran 2017 Cuma

Ahsap desenli duvar kagidi

Ahsap desenli duvar kagidi

Desenli duvar kağıtları evlerin dışında, iş yerleri, cafe restoran gibi iç mekanlarda da sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Son dönemlerde oldukça moda olan ahşap desenli ürünlerin yanı sıra odun desenli duvar kağıdı modelleri de bulunduğunuz ortama sıcaklık ve doğallık katmayı başarmaktadır. Bu kategoride ahşap desenli duvar kağıdı modellerini bulabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz en güzel ahşap desenli duvar kağıdı modelleri mekanlarınıza ayrı bir hava katacak.


Her türlü istek, soru ve talepleriniz için müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Haber listemize ücretsiz kayıt olarak kampanyalar ve en güncel haberlerden ilk siz haberdar olun. Ancak desenli duvar kağıtları da seçilen mobilyalarla ve perdelerle uyum sağladığı taktirde oldukça dekoratif bir görünüm elde edilmesine katkı sağlayabilmektedir. Güncelle butonuna tıklayın.


Görselde siyah alanlar varsa, görseli istediğiniz kısıma taşıyarak baskı alanını seçin. Dilediğiniz kağıt ya da kağıtları seçerek istediğiniz başka bir kağıtla kombinleyebilir, ev ve iş yerlerinizde doğal ve otantik bir hava yaratabilirsiniz. Ev dekorasyonunda doğadan esinlenerek tasarlanan ahşap görünümlü duvar kağıtları evinize mistik bir hava katacaktır.


Ağaç desenli duvar kağıtları mobilyalarınızı daha ön plana çıkartarak misafirlerinizi evinize hayran bırakacaktır. Bu bölümde ahşap desenli duvar kağıtları sergilenmiştir. Doğanın güzelliği ahşap ve ağaç desenli duvar kağıtları ile duvarlarınıza geliyor. Hemen alışverişe başlayın.


Desenli duvar kâğıtlarını, oturma odanızın ya da yatak odanızın tek bir duvarına uyguladığınızda, hem daha modern bir görünüm elde edebilir hem de mekânlarınızı daha geniş gösterebilirsiniz. Kağıt tabandır, üst vinil kaplıdır. Hava alabilen duvar kağıtlarının güneş ışığına dayanıklılığı vardır ve hiçbir şekilde solmaz. Evinizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun bütün dekorasyon ürünlerini. AHŞAP DESENLİ DUVAR KAĞIDI.


Kapıda ödeme ile güvenli alışveriş fırsatı! Evinizin her duvarı Maggenta baskı ve kağıt kalitesiyle renklensin. Standart Ölçüleri Değiştir. Doğa 6Derin Manzara ve Kuşlar. Eviniz için ilham alabileceğiniz yüzlerce farklı dekorasyon fikirleri ve dekorasyon örnekleri.


BASKILI DUVAR KAĞIDI Önemli Not: Adet mfiyatıdır. Her tarz duvar kağıdı modelleri sitemizde bulunur. Tüm bu dönüşüm ve yenilikleri içinde bulunduran evinyol firmamız tuğla desenli duvar panelleri satıcısı olup, günümüz gereksinimlerine karşılık verebilecek bir yapıya. Küçük ve loş bir odaya koyu renk ve büyük desenli bir duvar kağıdı uygulamak odayı daha küçük ve daha karanlık gösterecektir. Eski duvar kağıtları sökülmeli çimento veya alçı sıva yapılmış ise saten alçı ile desteklenmeli ve zımpara ile duvar pürüzsüz hale getirilmelidir.


Uygulama yapılacak duvarlar pürüzsüz olmalıdır. Posterinizi düz dokusuz kaliteli Non-woven (elyaf karışımlı) kağıt üzerine ya da dokulu vinil kaplamalı kağıt üzerine baskı yaptırabilirsiniz. POSTER 3D DUVAR KAĞIDI DUVAR KAĞIDI DEKORATİF AYNALAR KANVAS TABLO DİĞER. Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


DUVAR KAĞIDI 1ÇEVRECİ BASIM 1ÇÖZÜNÜRLÜK 1CANLI RENKLER-İstenilen boyutta kişiye özel basım yapılmaktadır. Kokusuz, solvent içermeyen kaliteli gerçek duvar kağıdı kullanılmaktadır. At Desenli dekoratif duvar panosu hayvanlar aleminin eşsiz canlılarının asaletini evinize ve ofisinize taşıyor. WhatsApp üzerinden iletişime geçiniz. Teknik Özellikler: 1ahşap materyal.


Duvar Kagidi , Ev Dekorasyonlari. Bunları yaparken de dekordan ihtişamdan ödün vermek istemeyenlere özel duvar tipi. Harika tasarımlar, duvarlar için kesinlikle düşünülmesi gerekiyor gerçekten. Taş tablo modelleri de bugüne kadar duymamıştım. Vardek adlı kullanıcının koleksiyonu.


Birbirinden şık boyanabilir duvar kağıtları ile evinizde değişim rüzgarları essin! Web sitemiz, performansını arttırmak ve kullanıcı deneyimimizi geliştirmek için çerezler ve benzeri araçlar kullanılmaktadır ve bu web sitesini kullanmaya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. En çok tercih edilen duvar kağıdı modellerine baktığımızda karşımıza sonsuz desenli modeller çıkıyor.


Nostaljik, sıcak ve rahatlatıcı bir mekan istiyorsanız ahşap desenli duvar kağıtları tam size göre. Dekortif Market, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışır. Uzman kadrosu ile profesyonel işçilikle 1yerli üretim ve 1. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. Dekoratif geometrik desenli duvar kağıdı modelleri.


Kategoriler Genel Etiketler afyon köpük panel, afyon taş panel, Ahşap Desenli Strafor, ahşap panel, ahşap strafor, ahşap strafor duvarpaneli, aksaray köpük panel, aksaray strafor taş, aksaray taş panel, ankara duvar , ankara duvar dizayn, ankara duvar kaplama, ankara köpük, ANKARA KÖPÜK PANEL, ankara köpük taş, ankara strafor. Sepete Henüz Ürün eklemediniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar