29 Haziran 2017 Perşembe

Kale apartman diş kapi kilit elektrikli otomat

Bu alanda kale elektrikli apartman otomat kilidi ürünü ile apartmanların dış kapılarında otomatik bir sistem elde edilmiş olacaktır. Sistem genel olarak daire içlerindeki otomatiklere bağlı olmakta, bu sayede dış kapının açılması tamamen dairelerin kontrolünde gerçekleşmektedir. Otomatsan Güvenli Geçiş Sistemi - Kartlı Dış Kapı Otomatı. Dıştan takma tirajli kilitler konusunda teknik bilgiler, ürün çeşitleri bulunmaktadır. Kale Kilit güvencesiyle dıştan takma tirajlı kilitler daha sağlam.


Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Kale Silindirli Tirajlı Dıştan Takma Demir Kapı Kilidi Siyah 14Cm. Tirajlı Kilitler Kategorisindeki En Çok Satan Ürünler. Kapı - kilit sistemi, apartmanların giriş kapılarındaki kilit sistemine bağlanarak, temassız anahtarlık veya kart ile kapı giriş ve çıkışlarının normal anahtar sistemini kullanmadan.


Oldukça kaliteli bir sisteme sahip olan kale elektrikli apartman kilidi modeli kalabalık yaşam alanlarında da uzun süreli ve dayanıklı kullanımlar oluşturacaktır. Dış kapı olarak tercih edilen demir kapılar genelde ince profillerden oluşmaktadır. Bu nedenle de trajlı kilit sistemlerinin bu kapılarda kullanılması gereklidir. KALE APARTMAN DIŞ KAPI KİLİT ELEKTRİKLİ OTOMAT ve benzer ürünler için Kapı Kolu kategorimize göz atın.


KALE ELEKTİRİKLİ KAPI KARŞILIĞI KISA TİP OTOMATİK KİLİT BAS AÇ. Kale kilit 357m elektrikli kapı otomat kilidi tırajlı siyah. Favorilere Ekle En geç Şubat Çarşamba günü kargoda.


Bayram ve resmi tatillerde kargo firmaları hizmet vermediğinden siparişiniz tatil sonrasında sevk edilecektir. KALE 357M ELEKTRİKLİ TRAJLI KİLİT bina girişinde takılı. IdeaSoft Plaza – Cumhuriyet Mah. Uzaktan kumanda, kart okuyucu, şifreli kapı otomatı ,. Almadan önce en ucuz kale kilit fiyatlarını anında bulun.


Kale -bina- kapi -otomatigi-357m-siyah- elektrikli - kilit. Tüm elektronik geçiş kontrol sistemleri ile uyumludur. Takılı kalan kapı otomatı , açma butonu düzeltilmedikçe, kilit yeniden çalışmaz. Demir kapılar için kullanılan elektrikli otomat ve trajlı kilit çeşitlerinin tümü en uygun fiyatlarla sitemizde.


Emniyet Anahtar olarak, müşterilerimiz için dış kapı güvenliğini sağlamak için Kale Dış Kapı Trajlı Kilit Çeşitleri Satışında bulunuyoruz. Dış Kapılarınız, Bahçe kapısı, apartman kapısı, kömürlük kapısı vb. Kale Endüstri Holding kuruluşudur.


Bu yoğunluğun kilidi yıpratmaması için sağlam ürünler tercih edilmelidir. Tuzaklı mandallı ya da emniyet kartlı barel, rulmanlı silindirli kilit ve. Kale Dıştan Takma Trajlı Kilitler : apartman otomatik sistemleri ve kapı otomat olarak en uygun fiyatlarla. Kale Xapartman otomatı ile tüm apartman ve toplu yaşam alanlarının giriş kapılarına uygulanabilir modüler kolay mantajlıdır.


Eski trajlı kilidinizin yerine uyumludur. Ana Sayfa Kilitler Oda ve Dış Kapı Kilitleri. Dar Makaralı Silindirli Kilit 20mm. TL ( KDV Dahil ) Aynı Gün Kargo.


Yaza hazırlık yaparken bahçenizdeki Asma Kilitleri dış mekanlara uygun v. Geniş ürün yelpazesine sahip Yale Kasaları, her türlü müşteri tipi ve kullanım şartlarına uygun ürünleri ile hizmet vermektedir. Elektrikli Kilit Karşılıkları. Dış Kapı Kilitleri, Kale 3MS 70mm Dıştan Takma Trajlı Kilit , ürünü kredi kartına taksit seçeneği ile satın alabilirsiniz. Dış Tapalar İç Tapalar Rotiller. Parmak izi kilit sistemi, uzaktan kumandalı kilit sistemi, şifreli ve kartlı kilit sistemleri günümüzde artık daha fazla kullanılmaktadır.


Gündelik hayatta en çok kullandığımız kilit çeşitleri, oda kapısı kilitleri ve çelik kapı kilitleridir. Bu kapılar dış dünyaya açıldıklarından, hem güvenlikli, hem de zarif ve problemsiz olmaları gerekir. Kapı Kilitleri ve Kilitler kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Harici Tip (Waterproof) Montaj Braketleri. Apartman giriş kapıları özellikleri.


Barelinizi dış müdehalelerden koruyan, kırılıp sökülmesini engelleyen aparat. Eski tip kapılara da montajını yapabiliyoruz. Kale 357-m kapı otomatik siyah, ürün apartman giriş kapılarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.


Seramik ve Yapıştırıcılar. Kale Cerman Mandallı Barel Mm - Krom.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar