28 Nisan 2017 Cuma

Pvc kaplı tel çit

Pvc kaplı tel çit

Pvc Kaplı Örgü Teller Ürünü Hakkında Bilgiler. Kullanım alanlarına göre istenilen göz aralığında ve yüksekliklerde üretilmektedir. PVC telin en önemli özelliği ise ekonomik ve uzun ömürlü olmasıdır. Bu özellikleri, PVC telin çok tercih edilen bir tel olmasını sağlamıştır.


Pvc kaplı tellerin kullanım alanı oldukça geniştir. Diğer renkler özel siparişe girmektedir. PVC tel denince akla “Demirhan Grup Çit Sistemleri” gelir. Yıllardır, alanında yaptığı başarılı işlerle adını duyuran Demirhan Grup, PVC telde de kalitenin adresi.


Bu kalabalık insanların yaşamlarını zorlaştırıyor. Fazla alımlarda ayrıca indirim uygulanmaktadır. Paslanma ve deformasyona mukavemet amacıyla kaynak sonrasında sıcak daldırma galvanizleme yöntemiyle galvanizlenmiştir. PVC KAPLI ÖRÜLMÜŞ ÇİT TELİ. Bu tip teller kalın ve sağlam malzemeden üretilmektedir.


Kullanılacak mekanların ve kişilerin tercihlerine göre farklı renklerde de üretilir. Bugüne Türkiye de Çit Sektörünün Önde Gelen Markası ve Lideriyiz. Estetik bir görünüme sahiptir. Klasik panel çit sistemi tüm projelerde ve özel alanlarda uygulanabilen ve her türlü zeminde uygulanabilen en uygun çözümleri AKTEL panel çit tel örgü sunmaktadır. AKTEL panel çit tel çit klasik, rijitliği ve sağlamlığının yanısıra çevre güvenlik ihtiyaçlarında dekoratif tasarımı ile tüm ölçülerin uyum.


Galvaniz Kaplı örgülü fens teli mfiyat tablosu. PVC kaplı tellerin kullanım alanı oldukça geniştir. Yılların birikimi ve tecrübesiyle hizmet veren Demirhan Grup,. Paslanmaya karşı, galvanizli tel üzerine pvc kaplanarak imal edilmiştir. Yükseklik ve uzunluk limiti olmaksızın, istenilen ölçülerde örülmektedir.


Kolay montaj imkanı ve estetik görünüme sahiptir. Kullanılan PVC hammaddesi sadece firmamıza özel olarak üretilmekte olup UV ışınlarına ve ani sıcaklık değişimlerine karşı mukavemetlidir. Mukavemeti arttıran sert teller ve yatay dalgalı teller kullanılır. Sertliği yüksek teli sayesinde gergi teli gerektirmez. Güçlü kaynak noktaları yüksek sertlik derecesine sahip teli yüksek güvenlik sağlar.


Bu panel çitler hem alan belirlemede hem de alanın çevrelenerek korunmasına yardımcı olur. Güneşin UV ışınlarına dayanıklı İstenilen renkte üretilebilmesi. Tel Çit Yapımı Fiyatları. Talep edilen ölçülerde servis kapısı, kanatlı kapı ve raylı kapı uygulamaları yapılmaktadır. Firmamız Raylı Kapı İmalatı ve Uygulaması Yapmaktadır.


SİVAS TEL ÇİT SİSTEMLERİ. Arma Metal, panel çit , dikenli tel , ferforje, jiletli tel , krom ve alüminyum korkuluk gibi birçok ürünün fiyat listesi bulunmaktadır. Ancak istenilen değişik renklerde de imalatı yapılmaktadır. PVC teller daha çok çevre güvenliğinde ve çit çevirme şeklinde kullanılmaktadır. Bahçelerin ya da halı sahaların çevrelerini belirmede ve güvenliğinde kullanılmaktadır.


Tеl Çit , Spоr Sаhаlаrı, Spоr Mаlzеmеlеri Demir Dоğrаmа, Vе Fеrfоrjе Alаnlаrındа Hizmеt Vеrmеktеdir. Fiyatı : Ürün Kodu : Demir Doğrama Örnek. Ferforje Pencere Korkulugu2. Detaylı bilgi ve destek için bizi arayabilirsiniz. Fiyatlara KDV Dahildir Kargo Hariçtir ₺KDV Dahil ₺KDV Dahil.


Pvc kaplı tel çit

Yine farklı alanlarda çevre güvenliğini estetik bir şekilde karşılamak amacıyla kullanılabilecek estetik bir malzemedir. Uygulama yapılacak alan,bölge,mevki ve kullanım koşullarına göre örgü istenilen yükseklik ve ebatlarda imalatı yapılmaktadır. PVC teller çevre güvenliği ve çit sistemleri için aranılan bir malzemedir. Uzun ömürlü ve doğaya uyum sağlamaktadır.


Gerilen çit teli direklerin yanı sıra gergi tellerine de sıkça bağ telleri ile bağlanmalıdır. Pvc teller daha çok çevre güvenliğinde ve çit çevirme şeklinde kullanılmaktadır. DİĞER TEL ÇİT SİSTEMLERİ. Henüz hiçbir telif hakkı bilgisi kaydedilmedi. SIFIRBİR TEL ÇİT ,Adana tel çit ,adana tel ,adana tel çit üreticileri,adana çit ,adana tel örgü, tel örgü adana, tel çit adana,adana panel çit ,jiletli tel , tel çit sistemleri faliyeti göstermektedir.


Panel tel çit , Kaynaklı hasır tel , Örgü tel çit ve Gabion tel gibi, isteğe özel tel ürünleri ile uluslararası kalite standartlarında üretim yapmaktadır. Bahçe Çiti Tarih boyunca, dışarıdan gelebilecek istenmeyen etkenlere karşı korunma amacıyla kullanılan bahçe çitleri, zamanla dekoratif amaçlı kullanılmaya başlanmıştır. Bir top 2metre sarımdır.


Evo tel çit , panel çit , örgü tel , fens, teli , örgü tel , jiletli tel , dikenli tel , çim çit , hasır tel , inşaat ve şantiye çitleri,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar