26 Nisan 2017 Çarşamba

Merino yünü

Merino yünü

Kolay bakım Çamaşır makinesinde yıkanabilir. Asarak veya sererek hızlıca kurur. Antialerjik özelliği ile eni ikinci bir ten gibi sarar, terlemeyi önlerken aynı zamanda kolay hareket edebilme esnekliği sağlar.


Ve merino yünü ürününün boyalı. Merino yünü doğa dostudur. Bunun şüphesiz bir çok sebebi vardır. CRETSİZ iadesini yapmak için gönderi tarihinden itibaren ayınız vardır. Zara mağazasına iade edebilirsiniz.


Sanılanın aksine soğuk havalarda sıcak tutarken daha sıcak havalarda ise serinlik verir. Bir tane alıyorsunuz ve 8-farklı ürün gibi kullanabiliyorsunuz. E-BÜLTEN ve ticari elektronik iletiler gönderilmesine ONAY veriyorum. Tarafıma E-bülten ve ticari elektronik iletiler gönderilsin. Haber Bültenimize Kayıt Ol.


Havadar bir yerde kurutunuz. Maksimum hareket Minimum Ağırlık. Doğasından gelen özelliği sayesinde bakteri barındırmaz, hızlı temizlenir ve kolay kurur. TL 2TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo Adet 1. Sepete ekle Ürünü İncele.


Not: Ürün stok bilgisi düzenli olarak güncellenir. Memnuniyetiniz adına mağazaya gitmeden önce telefon ile stok. Polyamide oranı sayesinde sağlam bir yapı ve dayanıklılık sunar. Dikişsiz tasarımı vücut hatlarınıza çok rahat uyar.


Ribana Örgü, Makinada Yıkanabilme Özelliği. Yün, Polyami Akrilik. Baby Alpaca, İnce Mikron Süperwash Yün. En güzel Sweatshirt modelleri ile modayı keşfet!


Fotoğraflarda görüldüğü üzere tertemiz Lütfen diğer ilanlarıma da göz atınız. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen Moda Haftası konferansında sürdürebilirlik ve sorumluluk temaları öne çıkarken merinos yünü daha da çok önem. Gazzal Baby Wool Siyah Bebek Yünü - 803. Uygun fiyat, kalite, hızlı kargo bir tık ötenizde!


Senelerce süren araştırmalar ve geliştirilen teknikler neticeyi üretilen merino yünü , şimdiye kadar yünle alakalı tüm bildiklerimizi unutturacak türden. Dare 2b Certify Pant II Erkek Kayak Pantolonu. Yeni Zelanda yünü doğal renkleri ve renk vurgularını birleştirmek için en uygun olan yün cinsidir, özel keçe tasarımlar için mükemmel çözüm sağlar. Just start typing keyword.


Doğal şekilde nefes alır, nemi dengeler, kokuya karşı koyar ve gerçekten yumuşaktır. Bebeğinizin cildini rahatsız etmeyen nazik dokudadır, nefes alabilir ve sıcaklığı korur. Son derece rahattır, ısıyı doğal yollarla dengeler ve saf merinos yün oranı ile DryActive Plus özel fiberi sayesinde nem transferi sağlar. Kullandığım Patagonia merino yün içliğimin ağırlığı 2gr, basit bir hesapla emilen suyun ağırlığı ortalama gr. Patagonia poly türevli capilene içliğimin ağırlığı 1gr ve tamamen su emmiş.


Bu bölgede ara Expand map. Mağazada Bulun Mağazada bulunmuyor. Esneklik, rahatlık ve hareket serbestliği sağlar. The Woolmark Company bu yıl Çırağan. Bu özellikler arasında onun yumușaklığı, parlaklığı ve mükemmel nefes alabilirliğidir.


Buff Athalia Snow Bandana. KÖYLERDEN TOPLADIĞIMIZ MERİNOS VE KOYUN YÜNÜNÜ SICAK SU İLE YIKAYIP - KG LIK ÇUVALLARDA AMBALAJLAYIP TÜRKİYE NİN HER TARAFINA GÖNDERİYORUZ. YIKANMIŞ TEMİZLENMİŞ KULLANIMA HAZIRDIR. Türkçe online sözlük Tureng.


Merino yünü

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Sıfır merinos yünü kazak mor rengi fotoda farklı çıkmış. Hangisi gerçek rengi 1-mi 4. Diğer özellikleri de gayet memnun edici. Doğada zaman geçiren birinin t-shirtten beklediği her şeyi.


Sensational yıkanmış 1 merino yünüdür. Birbirinden güzel düz ve degrade rengleri mevcuttur. Mükemmel dokusu ile el örgüsü için ideal bir akıcılığa ve dirence sahiptir.


Merino yünü

Saf merino yünü olmasından dolayı yıllarca kullanabileceğiniz ve saklayabileceğiniz muhteşem bir üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar