11 Nisan 2017 Salı

Cam tuğla duvar

Cam tuğla duvarlar , karşılıklı en az iki mesnede tutturulmalıdır. Sıcaklık değişimleri ile yapı hareketleri ve yükler karşısında cam tuğla duvarın sıkışarak kırılmasını önlemek için yatay ve düşey kayma ve genleşme derzlerinin işlevini engelleyebilecek uygulama ve malzemeden kaçınılmalıdır. Dış Cephe Duvar Kaplamaları. Renkli ve desenli şeffaf tuğla modellerini evinizin içerisinde ya da dış cephenizde dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Firmamız Duvar kaplama alanıda cam tuğla ve doğal taş ürünlerini kullanmaktdır.


MONTAJ Başa dön Gerekli Malzemeler: 1. Cam tuğlalarda ses ve ısı yalıtım özellikleri de düşünülmüştür. Saydam ve aydınlık bir malzeme olmasına karşın cam tuğla duvarlar her uygulamada yeterince zarif durmuyorlar. Oysa yukarıdaki örnekte beton ve cam tuğla birleşimi ortaya son derece şık, zarif ve eğlenceli bir tasarım çıkarmış. TAŞ - TUĞLA DESENLİ KENDİNDEN YAPIŞKANLI DUVAR KAĞIDI - FOLYO.


Cam tuğlası ile duvar yapılması, yapışık (1x 1x mm.) Uzun TanıCam tuğlası ile duvar yapılması, yapışık (1x 1x mm.) Birim2:. Beton çelik çubugu düz ø 8-mm. Bu özellik tuğla duvarın ölçüleri, derz genişlikleri ve donatı demirleri yardımıyla daha da geliştirilebilir.


Saraytavan Yuvarlak Göbek. Teknik inşaat olarak cam tuğla ve cam parke ürünlerinde, yerli ve ithal olmak üzere her türlü ürünün, profesyonel kadromuz ile ölçüm ve fizibilitesini yaptık. Cam bloklar ayrıca bir odanın bir kısmı veya duş kabini olarak bir ekran oluşturmak için de kullanılabilir.


Cam tuğlaya Sektör olma konusunda çok sayıda katkıda bulunmuştur. Renksiz tuğlaların yanı sıra kırmızı, yeşil, mavi ve sarı renklerde cam tuğlalar da bulunmaktadır. Duvar örülürken cam tuğlaların arasındaki mm mesafenin düzgünlüğü için fuga ayırıcılar kullanılabilir. Yüksek bir cam tuğla duvarı oluşturulacaksa donatı demiri ile desteklenmelidir.


Donatı demiri üç sırada bir konur ve duvarın sağlam ve darbelere dayanıklı olmasını sağlar. Geleneksel cam tuğla uygulamaları, bir ölçü çimento, üç ölçü kum ve su ile hazırlanan harçla gerçekleştirilir. CAM TUĞLA yarı saydam duvar yapmakta kullanılan, ısı ve ses yalıtımı değerinde ,yardımcı malzemelerin direnciyle darbeye dayanıklı , ışık geçirgenliğine sahip içi boş bloklardır. Bunun için de kullanılacak cam tuğlanın ebadının seçilmesi gerekir.


Alçıpan Duvar Dekorasyonu Tasarımları. Tuğla Desenli Duvar Kağıdı Modelleri. Gergi Tavan Modelleri Dekorasyon Önerileri. Tipik olarak, duvar panelinin alt birleşimi harçlanırken, hareket ve oturmanın. Bu sebeple alacağınız cam tuğlaların ebadının seçilmesi gereklidir.


Banyolarda Niş Uygulamaları Görselleri Banyo dekorasyon fikirleri örnekleri duvar niş modelleri görselleri en güzel banyo dekorasyonları banyo duvar dekorasyonları banyomu. Ana Sayfa Giris Yapin Kayit Ol Siparis Gecmisi iletişim. Strafor duvar paneli Strafor tugla panel. Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde dolaşmanıza gerek. Uygulamada Kullanılan El Aletleri : - Duvarcı malası - Su.


Odası Kendin Yap Dekorasyon Fikirleri. Ahşaplar duvara yatay ve dikey olacak şekilde monte edildikten sonra, cam tuğla boyutuna bağlı olarak derz artıları yerleştirilir. Mala yardımı ile cam tuğla harcı yan ve taban kısmına boşluk bırakmadan doldurulur.


Yüzeye yerleştirilen cam tuğlanın iyice yerleşmesi gerekir. Duvar Kaplama Tugla modelleri, Duvar Kaplama Tugla çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Tespih Antika Objeler Antika Cam Objeler Antika Giyim, Tekstil, El İşi Tümünü Gör. DV VC Blu-ray DVD Film Blu-ray Poster, Afiş, Hatıralar, Sinema TV Tümünü Gör.


Aslında cam tuğla dediğimiz olay, genelde odaları ikiye bölmede ya da paravan gibi ara yerlere yapılması tasarlanan alanlarda kalın camlardan oluşan dekoratif panellerden oluşuyor. Ev dekorasyonunuzun görünümüne veya duvar boyanızın rengine göre tuğla rengi de belirleyebilirsiniz. Mimari tasarımların vazgeçilmezlerinden , gözde yapı malzemelerinden biri de hiç kuşkusuz cam tuğlalardır.


Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden ve ülkemizin önde gelen tuğla üreticilerinden temin ettiğimiz eşsiz tuğla çeşitlerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Modeller arasında en çok taş duvar kaplama ve 3D duvar kaplama tasarımlarının rağbet gördüğünü de ekleyelim. Düz duvar uygulaması normal fayans işleri ile aynıdır. Biz biraz daha farklılık katmak için yeni bir duvar yapılışını anlatalım. Cam Tuğlalar , apartman ve merdiven boşluklarının camlamalarında, balkon korkuluklarında, banyo, mutfak v. G sınıfı yangın camlaması olarak nitelendirilmektedir.


Bahçe, İnşaat, Klima, Hırdavat, Ev Dekorasyonu ürünlerini satın alabileceğiniz 1 güvenli alışveriş sitesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar