12 Nisan 2017 Çarşamba

Meşe rengi laminat parke

Sınıf yüzey aşınma değerleri ile çeşitli yüzey seçenekleri ve yüzey dekorları ile üretilen laminat parke yer döşemesi olarak geniş bir kullanım alanına sahiptir. Türkiyede ilk defa bizim tarafımızdan uygulanan ücretsiz numune özelliği ile ürünün dokusunu yada rengi. Laminat Parke ürünlerini en uygun fiyata alabileceğiniz e-ticaret sitesidir.


Meşe Masif Parkenin kendisine has görünümü ve dokusu mekanlarınıza apayrı bir hava katacak. Hemde Montaj Hizmetiyle Yanlızca Sitemizde. Paket Ağırlığı: ± kg. Doğal ahşap görünümlü, geniş renk ve stil skalasına sahip laminat parke ürünlerimiz tasarım ekibimiz tarafından her zevke ve ihtiyaca göre özenle ayrı ayrı tasarlanır.


Modern ve klasik renklerden oluşan, ultra gerçekçi görünüm sağlayan geniş koleksiyonumuz evinizde sıcak ortamlar yaratır. AMSAN PLATİNUM 10mm ALBERO MEŞE LAMİNAT PARKE. Lamine parkede oldukça geniş renk seçeneği mevcuttur. En çok tercih edilen kayın ve meşenin yanında egzotik lamine parke renkleride mevcuttur.


Meşe rengi laminat parke

Merbau,sapalli lamine parke ,iroko lamine parke ,doussie gibi son zamanlarda en çok tercih edilen lamine parke renkleridir. Bu ağaçlar egzotik ağaçlar olduğu için fiyatları buna göre. Geçmiş yıllarda evlerde görmeye alışık olduğumuz parkeler teknolojinin gelişmesi ile yerini lamine parkelere bıraktı.


Renk renk , desen desen parkelerin yaşam alanınıza ayrı bir güzellik katacağına emin olabilirsiniz. Online sipariş verilebilir. Meşe Renk Alternatifleri - Masif Parke.


Renkler Meşe Beyaz Renk - Masif Parke. Doğal İroko (Başlangıç Rengi ) Doğal İroko (Döşendikten Gün Sonra) Afromasia Lamine Parke. Doğal Meşe Üstü Yağlı Fırçalı Pahlı Antique Bronz. Laminat parke modelleri oldukça geniş renk yelpazesine sahiptir.


Renk seçiminde etkili olan faktör ise kişinin zevki ve ev dekorasyonuna uygunluğudur. Açık ve koyu renkli parkelerin çeşitleri mevcuttur. Tüm laminat parke ürünlerinde indirim fırsatını kaçırmayın. Platinum laminat parke serisi renk seçeneklerini mutlaka inceleyiniz. Balterio laminat parkeleri tam sizin evinize göre.


Sarı (16) Beyaz (12) Kırmızı Açık (6) Gümüş. Peli laminat parke modelleri,. Yüzeyindeki doğal görünüm ve zengin renk seçenekleri ile diğer koleksiyonlardan farklılaşan ‘’LOFT COLLECTION’’ sizi bir sanatçı gibi dekorasyon fikirlerinin sınırından muaf tutar.


Loft collection ile özgün tasarımlar daha kolay hale gelir. Uludağ meşe rengi laminat parke ise beyaza yakın olan bej rengidir. Bu renk parkelerde kir tutmama özelliği taşırlar. Açık renkli olmaları insanları korkutsa da aslında oldukça kullanışlı ve temiz bir görünüm yaratırlar. Açık renk sevenler için gayet ideal olacak olan parke renklerinden birisidir.


Meşe rengi laminat parke

IŞIK Floor laminat parke tasarımlarında ağaçların renk ve dokusundan yararlanarak ahşabın doğallığını mekanlarınıza taşır. En güzel parke renkleri trend parke renkleri en sevilen parke renkleri parke renk kartelası beyaz meşe parke meşe rengi parke akça ağaç parke rengi dişbudak parke modelleri… Konuya girerken hemen hatırlatmak isterim arkadaşlar, zira parke en çok tutulan zemin dekorasyon ürünleri top listesinin birinci sırasında yer alıyor. Dikkat edin son üç fotoğraf yoğun ışık altında çekilmiştir. Fotoğrafların üzerinde sol mause (tıklama yaparak ) yaparak büyütebilirsiniz.


Trend meşede ışık yansıması görünümü! Kızıl Meşe Ucuz Laminat , pvc yer döşeme, yer döşeme pvc, pvc zemin döşeme, şerifoğlu parke ,en ucuz laminant , ucuz laminant , en ucuz laminat parke. Dekor” kağıdı Decor paper:. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


Meşe rengi laminat parke

Parkeler indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. Tekzen, ev ve ofis ortamlarınızı ahşabın estetiği ve sıcaklığı ile buluşturmanız için çeşitli renk ve türdeki laminat parke fiyatları kalite ve güvence ile beğeninize sunuyor. Floorpan Natural, zengin renk ve desen çeşidi ile ahşabın doğallığını mekanlarınıza taşır.


PARKE RENGİNE GÖRE DEKORASYON Evinizde harika bir uyum yakalamak istiyorsanız, renklerin doğru kombin edilmesine özen gösteriyor olmalısınız. Ancak dekorasyonda parke renklerini dikkate almayanların sayısı oldukça fazla. Hangi malzeme parke döşemeyle hangi renk daha çok yakışır?


Bu soruyu sizin için cevaplıyoruz. Bu özelliğiyle laminat parke çevre dostu bir üründür. Diğer AGT ürünleriyle, 20’den fazla çeşidi olan AGT Süpürgeliklerle mükemmel uyum gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar