12 Ocak 2017 Perşembe

Atlas nano halı kullananlar

Aranizda atlas halinin nano teknolojisi ile uretilen halisindan kullanan var mi? Bir kez değişim kararı çıktı yeni halılar geldi (!). Ancak ikinci kez aynı sorunu yaşadım, şimdi de aynı halıları üzerinde lekeleri ile geri göndermişler. Dekoratif Soba Modelleri Günümüzde soba kullanan ev sayısı oldukça azdır.


Eskiden sıkça kullanılan, şimdilerde genelde köy evlerinde gördüğümüz sobalar artık. ATLAS HALI SARIYAZ E751B BODRUM SAFRAN NANO HALI 080X150. TL (1) ARPACILARHALI 79. Görünmesini İstemiyor kırkyama 1mavi halının tersini görme imkanı varmı resilerde koyarsanız sevinirim saygılar. Atlas Sarıyaz E751A Bodrum 120x180.


Sahipleri çok ilgili özenle paketlenip gönderilmiş orjinal ürün,çok tşk ederim. Nano teknoloji ile üretiliyormuş. Sıvı geçirmiyor ve leke tutmuyor.


Bu konuda bilgisi olan veya atlas halı kullanan var mı ? Bir yıl geçmeden yüzde 350’lik rekor büyüme gerçekleştirdik. Meriç Bebitoğlu, büyümeden dolayı üretim kapasitelerini artırdıklarını açıkladı. Halı , kilim çeşitleri, el dokuma, desenli, düz, makine halıları, uygun fiyatları ve farklı model seçenekleri ile. Aynı zamanda kaymaz taban özelliğine sahip. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aksesuarları satın al.


Ayrıca üzerine dökülen sıvı veya katı şeyler, peçete ile silinip çıkartılabiliyor. Tappeto Kuzu Kürkü Dekoratif Post Halı Siyah. Posts about atlas halı izmir written by Mutlu Hali. El Halısı Patchwork (125cm çapında) 625tl değil sadece 400tl. YUVARLAK PATCHWORK 400TL.


Halı satın alırken dikkat edilmesi gereken bir başka konu ise nano halı , antibakteriyel halı , sigorta halı , tozutmaz halı , leke tutmaz halı ,. Leke tutmayan halı , nano teknoloji ile üretilmiş nano halı modelleri. Saray Halı Tarz 0Royal Desen Halı Kiremit-Vizon. Süper Fırsat- İskandinav El Dokuma Kilim Mavi. Ayrıca, yapısındaki doğal iletkenlik ile stresi azaltıyor.


Lekeye müdahale sonrası bir iz kalsa bile, güneş ışığı veya ortamın aydınlatmasını kullanarak zaman içerisinde kendi kendini temizler, leke barındırmaz. Atiker Metal Başarı Hikayesi. Top-Angebote für ATLAS NANO HALI : Deutschlands größte Auswahl rund um ATLAS NANO HALI - günstig online bestellen. Dünyanın Kendi Kendini Temizleyen İlk Ve Tek Halısı, Etap Halı ’ya Geldi. Bu ürünü daha ucuza buldum.


Euro’luk bir yatırun yaptık. Nisan tarihlerinde gerçekleşecek fuarda birçok ülkeden yabancı firmalar da yer alıyor. Gerçekten çok kullanışlı ve bunun yanında çok kaliteli bir ürün.


Pierre Cardin Halı - Evinize de bu yakışır. Doğal ve akrilik iplik kullanılarak üretilmiştir. Magnifique koleksiyonunda selülozik atkı kullanıldığından ölçülerde ila arasında değişim olabilir. Kartal içinde, ikinci el satılık 2. SIVI İTİCİ ÖZELLİĞE SAHİP İNDİRİMLİ ATLAS NANO HALI ! En iyi kalite en uygun fiyat. Her bütçeye uygun markalı halılar.


Mutfak dolaplarının gövde kısımlarının yapım aşamasında tercih edilen iki ana detay mevcuttur. Gümüşsuyu Kaftan 160x230cm Ölçülerinde 425TL değil 250TL. Farklı Duvar Saati Modelleri. PİERRE CARDİN ASPERO HALI 795TL YERİNE 555TL.


Gelişen teknoloji ile büyük yatırımlar yapan atlas halı , nano teknoloji ile üretmiş olduğu halıları müşterilerinin beğenisine sundu. Kampanya kapsamında eski halınızı teslim ederek 1TL’ye varan indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Hem evinizde ki aydınlatmalar ile, hem de güneş ışığı ile kendi kendisini temizler ve size yük olmaz. Sıvıları emmez, ışık ve güneşten aldığı enerji ile lekeleri yokeder.


Antibakteriyel, antimite ve antimantar özelliktedir. Tamamen akrilik yünden üretilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar