20 Ocak 2017 Cuma

Dogal mermer granit

Alanında yurt içi ve yurt dışı uzman ve deneyimli kadrosuyla siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir. Gelişen teknolojiyi kendimize uyarlayarak, otel, tatil köyleri, iş merkezleri, villa, köşk, havuz ve inşaat sektörünün birçok alanında İç ve dış dekorasyonda mermer , granit ve doğal taşlar ile döşeme, kaplama, basamak, söve, sütun, tezgah ve gelebilecek diğer talepleri müşterilerimizin istekleri ve tecrübelerimiz. Mermer , banyo ve mutfak başta olmak üzere evimizde dekorasyon ürünü olarak kullandığımız en popüler taşlarımızdan biridir. Evinize veya işinize sofistike ve lüks bir görünüm arıyorsanız, mermerin zarafetinin başka bir alternatifi yoktur.


Dogal mermer granit

Bar tezgahı görsellik açısından kullanıldığı alanın büyük oranda havasını ve görüntüsünü. Ayrıca tüm ürünlerimiz CE belgesi taşımaktadır. OCAKÇILIK DOĞAL TAŞ İŞİNİN ANAHTAR NOKTASIDIR OCAKLARIMIZ. Granitaş, sektörün öncüsü konumundadır. Mermer çeşitlerimizle evlere zerafet katıyoruz.


Dolayısıyla doğal taşların ağırlıkları kalınlıklarıyla doğru orantılı olarak artar. Mermer ve doğal taşlarımızı kullanım yerlerine göre sınıflandırıyoruz. Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız. Turkiye ve iran ticaretinde merkez odakli calismalar yuruten, direkt olarak hedef kitleye ulastiran calismadir.


Standarts, rich reserves of stone products to meet the large enginering construction smoothly in a timely manner, is a reflection of the scale of production and enterprise strength. Mermer ve Traverten doğal malzeme olduklarından dolayı taşın doğasından kaynaklanan farklı renklere ve dokulara sahiptirler. Mermer traverten ve doğal taş patlatma mozaikler, mermer ve traverten lavabolar, mermer hamam kurnaları, eskitme doğal taş ve bir çok mermer doğal taş ürünleri ücretsiz kargo avantajıyla ayağınıza gelsin. Bergama İlçesinde, granit madeni sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Günümüzde en dayanıklı ve prestijli yapı malzemesi olan granit , inşaat sektörünün ülkemizdeki gelişmesine paralel olarak her geçen gün daha fazla talep görmektedir.


MODERN En modern trendler ve makineler ile, en iyi ürünün sunulması için hergün daha fazla çalışıyoruz. Terrazo karo granit , mermer , kuvars, cam gibi dayanıklı doğal ürünlerinde içinde bulunduğu özel bir zemin kaplama ürünüdür. Estetik açıdan son derece güzel görünen ürünün renk kartelası oldukça geniştir.


Sert Zemin peyzaj uygulamalarında en çok kullanılan doğal taş granit küp taş ve granit taşı ürünleridir. Peyzaj uygulamalarında, doğal taş işlerinde granit ve granit küp taş, granit küp taşı, granit plak taş, granit bordür taşı, granit oluk, granit blok olarak kullanılır. Genellikle bilinen mermer türleri klasik mermer , traverten, oniks ve granit. Bunlardan mermer , metamorfizma ile tam kristalleşmiş taşları içine alır. Renkleri genellikle beyaz ve açık gridir.


Doğal taş bakımından, jeolojik yapısı itibarıyla zengin bir potansiyele sahip olan ülkemizde, bugünkü verilere göre milyar mişletilebilir mermer , milyar m³ işletilebilir traverten, milyar mgranit rezervi bulunmaktadır. Getapol Tezgah, Franke, dekton. Desenleri ile göz kamaştıran granit mermer dayanıklı olmasıyla da en çok tercih edilen tezgah modelidir.


Orhan Müderrisoğlu Caddesi, İskele, Turkish Republic of Northern Cyprus. Anadolu yakası merkezli firma tüm İstanbul genelinde hizmet. Mesela granit bir tezgah evinize elit bir hava verirken, aşınmalara dayanıklı olup mermer tezgaha göre bakımı daha kolaydır. Bir çok Konut,AVM,Yönetim Binaları,Hastane,Adalet Sarayları projelerinde başarıyla hizmet etmiş bulunmaktan ayrıca gururluyuz.


Doğal mermer günümüzde genellikle zemin döşeme ile iç ve dış cephe kaplama malzemesi olarak inşaat sektöründe, türbe ve süs eşya yapımında kullanılmaktadır. In İstanbul, Infobel has listed 165registered companies. Güçlü ve Deneyimli Proje Ekibi. Gerçekleştirdiğimiz projelerden edindiğimiz tecrübeler ışığında sizlere maksimum seviyede kalite sunuyoruz.


Günümüzde yedi önemli doğal taş üreticisi ülke, dünya üretiminin 70’ini gerçekleştirmektedir. Dünya üretim miktarları incelendiğinde en önemli büyümeyi son yıllarda granit ve mermer üretiminin yarısını ham blok olarak ihraç eden Çin’in yaptığı görülmektedir. Mermer , granit , yüzeyinin reçine elmas ped grupları ile ışığı yansıtacak kadar mükemmel pürüzsüz hale ulaştırılmasına CİLALAMA veya PARLATMA denir. Bu işlemden sonra taşın yüzeyi tam bir AYNA PARLAKLIĞINDA olmaktadır.


En kullanışlı mermer hangisi ? Blogumuzu ziyaret ederek mermer , granit , traverten, çimstone, belenco ve birçok doğal taş ve kuvars çeşidi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm Doğal Taşlarımız ile Hizmetinizdeyiz. Doğanın insanoğluna hediyesi olan mermeri işliyerek yaşam alanlarında kullanıma sunan BTO GRUP, üretim sürecinde enerjiyi etkin bir şekilde değerlendirilerek doğaya daha az zarar veren yatırımlar gerçekleştirmektedir.


Türkiye’nin tamamı özel sektör tarafından finanse edilen ve işletilen mermer ocakları ve fabrikalarına son yıllarda yapılan teknoloji ve finans yatırımları ile dünyanın en önemli doğal taş üreticileri arasında yer almaktadır. GÜVEN İŞ MERMER KAYMAKLI MAH. Firma yetkilisi veya çalışanı mısınız ? Toprak altında oluşan taklidi ve benzeri olmayan bu eşsiz değerleri olduğu gibi kabullenmek gerekir.


Bu güzellikler yaşama taşımak ayrı bir sanattır. EKOMER ile Doğal Güzelliğe Davet. Olabilecek tüm projelerde kendileriyle çalışacağım.


Mermer işlerinde ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar