31 Ocak 2017 Salı

Şeffaf branda

Branda modelleri, Şeffaf Branda çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Branda Fiyatları Şeffaf alan kapama metrekare fiyatlarımız için iletişime geçiniz. Tl den başlayan fiyatlarımızla şeffaf branda kapama yapmaktayız. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Şeffaf branda

Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.


Toptan Şeffaf mika satışı yapan firmamız şeffaf kış bahçesi ve kapama işçiliklerinde profesyonel olarak yapmaktadır. Yüksek Metrajlı kumaş alımlarınızda a kadar iskonto yapılabilir. Kış Bahçesi Modellerimiz için Tıklayınız.


Branda fiyatları mika pvc kumaş fiyat lisetesi en uygun fiyat avantajları ile hizmet sunmaktayız. Sima Branda Olarak şeffaf alan kapama işleri de yapmaktayız. Metrekare fiyatlarımız için iletişime geçebilirsiniz. Hareketli Çift açılır tente İncele. Aşağıdaki irtibat bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.


No:Sancaktepe İstanbul. Bunun yanı sıra zengin çeşidi ile mekanların estetiğine uygun olarak yapılabilir. Daha çok balkon ve cam önlerinde tercih edilir, yanlardan gelen güneşi de keserek tam koruma sağlar. Bu branda ile kapama sayesinde dışarıdan gelebilecek toz duman gibi çeşitli türden rahatsızlık verici olaylardan kaçınmış olursunuz. Fakat şeffaf tente perdeyi çadırdan ayıran en önemli özelliği çevresi komple branda olmaması bazı yerlerin şeffaf branda olması bir nevi pencere edası vermesidir.


Sizin memnuniyetiniz, bizim en büyük kazancımızdır. Branda Cam Kadar Net Yüzeyi Sayesinde Her Mevsim Kullanılabilen Saydam Kapama Özelliği Olan Branda Sistemidir. Branda Nasıl Yapılır: Dış Yüzeyi Ve İç Yüzeyi Mika, Naylon Branda Kumaşındandır.


Branda ürünlerimiz arasında Depo Çadırı, Şantiye Çadırı, Şeffaf Branda , Yarasa Çadırı, Pergole Tente, Kiralık Çadır, Afet Çadırı, Deprem Çadırı, Mülteci Çadırı, İnşaat Brandası ve Kamelya Çadırı imalatı konusunda hizmet vermekteyiz. Saydam yüzey kumaş kaplama ve uygulaması işe şeffaf branda çeşitlerimiz en önemli referanslarımızdır. Uzmanlık alanımız şeffaf branda uygulamaları kaplamaları ve sistemleri dir zengin şeffaf branda referanslarımız ile siz değerli müşterilerimize güvensunmaktayız. Branda yarım asır önce kurucumuz rahmetli Mehmet Ali Duban tarafından Bursa – Ankara yolu üzerinde faaliyete geçirilmiştir. Beşyol ve Küçük Sanayi Sitesi’nde de faaliyete geçen kuruluşumuz, Bursa – Ankara yolundaki şubesini kapatmıştır.


Branda , Tente, Yat Brandası , Halı saha Brandası Koruma Brandaları Gölgelik Jüt ve Gölge Sistemleri (Tente,Otopark,Pazar Yeri Brandaları v.b) Şeffaf Branda Alan Kapatma ,Sigara içilebilir Cafe ve Restoran Bahçeleri Otomatik Tente Sistemleri gibi ürünleri imal ve pazarlamasını yapmaktayız. Yurt group branda olarak şeffaf tente branda imalatı yapmaktayız. Montajı tarafımızdan yapılmaktadır. Piyasada Şeffaf Branda olarak daha düşük ve yüksek kalınlıklarda Şeffaf Branda bulmak mümkündür.


Fakat Bu ürünlerde Sıkıntılar yaşanmaktadır. Branda Mika Alırken dikkat etmeniz gereken ebatlar ve mika kalitesidir. Dış yüzeyi ve iç yüzeyi mika, naylon, kalın branda kumaşındandır.


Cam gibi saydam olup içeriyi ve dışarıyı gösterme özelliği vardır. Melsa Branda sistemlerinde hizmetinizde. Kamelya ve kış bahçelerini şeffaf fermuarlı sistem yada cırt cırtlı sistem kapama ve otomatik kamelya branda ürünleri imalatı yapmaktayız.


Uygun Fiyat anlayışı Avrupa mika branda kumaşlı ürünler. Restoran ve Kafeterya kapama Sigara içme alanı çocuk parkı oyuncak parkı gibi alanlara uygun İletişime geçmek için tıklayınız. Politen Branda olarak tekstil taşıma torbası dışında koli taşıma hortumu, şeffaf bölme, kış bahçesi gibi alanlarda sizlere hizmet veriyoruz. Bu alanı Şeffaf branda ile kapaması gerekiyor ise kapatır.


Şeffaf branda

Yada size bir otomatik branda tente sistemi sunar (Pergola) bu sistem tam otomatik bir sistemdir. Yan kısımlardaki branda örtü kumanda ile açılır ve kapanır. Tavan kısmındaki blackaout branda kumaşta aynı özellikte ve dayanıklıdır. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak zamanında iş teslimi ve kaliteli işçilik her zaman dikkat ettiğimiz konuların başında gelmektedir. Alan Kapama ve şeffaf branda , şeffaf kış bahçesi sistemleri.


Branda Cam Sisteminin Kullanılmadığı Yerlerde kullanılmaktadır şeffaf branda fiyatları cam sistemine göre daha uygundur. Naylon Pvc Fiyatları sadece toptan alım için geçerlidir. Cam kadar saydam ve düz bir satıha sahiptir. Branda Şeffaf kapama olarak da bilinir.


Kalınlık olarak mm den mm, uzunluk olarak max. Aramayı Favorilere Kaydet. Branda son zamanlarda sıkça tercih edilen kurulumu ve kullanımı kolay çadır türlerinden sadece biridir.


Geniş renk seçeneğimiz ve dayanıklı kumaş modellerimiz ile dilediğiniz her tür marka model kış bahçelerini firmamızda yaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar