20 Ocak 2017 Cuma

Kapalı balkon çiçekleri

Kapalı ortamlar için ideal olan kasımpatıların ihtiyaç duyduğu iki şey güneş ve sudur. Karanfiller pembe, kırmızı, beyaz tonlarındadır. Size de bu huzurun ve zevkin tadını çıkarmak kalır. Bugün balkonlarını kapatmayı düşünen arkadaşlara kapalı balkon modelleri hazırladık. Umarım sevebileceğiniz dekorasyon örneklerine yazımızdan ulaşabilirsiniz.


Kışın ekilen balkon çiçekleri , çuha çiçeği , açelya, siklamen, kamelya ve Atatürk çiçeği gibi bitkileri yeşil bir dekorasyon için düşünebilirsiniz. Anadolu’da ‘şifalı’ kabul edilen bahar yağmurlarının toprağa düşmesiyle birlikte patlamayan tomurcuk, açılmayan çiçek neredeyse kalmadı. Soğuk kış günleri boyunca kapalı duran balkon kapılarınızı ardına kadar açma vakti geldi.


Bir çiçek ve bitki hayranı mısınız? Eğer cevabınız evetse, bu yazımız sizi heyecanlandıracak demektir çünkü yazımızda bahsettiğimiz bütün tasarımları kesinlikle denemek isteyeceksiniz. Balkonunuz bahara hazır değil mi? Mutlaka balkonunuzda çiçeklere yer vermelisiniz. Küçük balkon dekorasyonları yapılırken, alanın az ve genellikle dar olması nedeni ile sizi çeşitli zorluklarla karşı karşıya bırakabilir.


Hasır Sepetler Çiçek Açsın. Bahçe Aydınlatma Fikirleri. Please enter your comment! Doğru türleri seçmekle ve doğru toprak kullanmakla yazın aşırı derecede sıcak olan, bütün gün güneş alan balkon ve teraslarda gayet güzel bir şekilde çiçek yetiştirebilirsiniz.


Aşağıda bunları maddeler halinde okuyun. Bu görüntü hem sizi ruhani olarak dinlendirecek hem de ortama şık bir görünüm katacaktır. Aslında bakarsanız kapalı balkonlar içinde en çok dikkat çeken detay çiçekler oluyor.


Kapalı balkonlarda dekorasyonlar şu şekilde olabilir: 1. Hele de şehir hayatında yeşile ve doğaya hayli hasret kaldığımızı düşünürsek, balkonlar bu imkanı yaratabileceğimiz yagane alanladır. Kapalı olmayan balkonunuzda ise, büyük boyutlu balkon şemsiyesi, branda veya balkon tentesi ile güneşten korunabilirsiniz. Genellikle mor renkli çiçekleri , yeşil ve hoş kokulu yapraklarıyla tanıdığımız, pek çok balkonu , cam kenarını güzelleştiren menekşe, doğrudan ışık sevmeyen bir bitkidir. Bu nedenle kapalı balkonlar için daha uygun olan çiçeğin suyu toprağının kuruluğuna göre verilmelidir.


Kışın dışarısı kadar soğuk olmayan kapalı bir yerde belki bahara kadar hayatta tutabilirsiniz. L tipi koltuk ile rahatlığa ve görüntüye önem veren insanlar için harika uyum içerisin de çok güzel parkeler ile. Kış için değişik aksesuarlar kullanarak balkonlarda hoş ve estetik. Açık ve klasik balkonları çiçek bahçesine çevirebileceğiniz gibi dinlenme alanı olarak da kullanabilirsiniz.


Kapalı balkon çiçekleri

Doğrudan ışık almadan yetiştirilmesi gereken zambak çiçeği , hem sıcak hem de soğuğa dayanıklı olmaması sebebiyle kapalı balkonlar için daha uygundur. Küçük bir balkonu , iç açıcı bir hale dönüştürmenin en güzel yolu çiçekler. Siz de balkonunuzu yaz aylarında sıklıkla kullanıyorsanız çiçekler ile burayı cennet bahçesine dönüştürebilirsiniz. Hiçbir şey sığmıyorsa balkonunuza bir masa, iki sandalye atın, birkaç ta çiçek. Ben eminim bu balkon dekorasyon uygulamalarını çok seveceksiniz.


Hepsini özenle seçtim ve hepsi çok güzeller gerçekten. Türkiye balkon kültürü olan bir ülke. Küçük ve kapalı balkonlar için kış bahçesi dekorasyon önerileri. Tabii ki rengarenk çiçekleri de unutmamak gerekir.


Kapalı balkon çiçekleri

Kış aylarında güneş alan kapalı ve serin bir balkonda sağlıklı yetişir. Marul fideleri her saksıya bir adet veya uzun saksılara 2-fide olarak ekilir. Kapalı iken bir kış bahçesi veya bir oda gibi değerlendirebileceğiniz alanı, açıkken yine balkon ve teras olarak kullanabilirsiniz.


En lüx tasarımlara sahip ev balkonları Kısıtlı bir alanda balkon dekorasyon fikirleri Üstü kapalı balkonlarda ile farklı bir dekorasyon örneği İki küçük balkon karşılaştırması. Bu da kapalı balkon kullanımını hakkında düşündüren konulardan biridir. En Çok Tercih Edilen Ev Çiçekleri Çeşitleri. Share Tweet Share Pin it. Evleri daha yaşanılır daha iyi bir yer hale getirmek için kurulduk.


Kapalı balkon çiçekleri

Hayalleri gerçekleştirmek asıl motivasyonumuz. Bu kapalı balkonda paletlerden bir takım ve istendiğinde hemen seçilebilecek bir kitaplık kullanılmış. Cam balkon dekorasyonu için kullandığımız balkonun cam balkon ile dış etkilere kapalı olmasından dolayı açık vaziyette olan balkonlara göre eşya seçimi yapmak daha kolay olacaktır. Cam balkonlar dilediğiniz zaman açılıp kapandığı için balkonda çiçek yetiştirmeyi seviyorsanız Saksı standlar.


Hatta bu çiçekleri tavanınıza asmak için kumaşlardan dikilmiş cepler yapabilirsiniz. Flamingo çiçeği Latince adı: Anthurium andraeanum Onu neden seviyoruz? Kalp şeklindeki yaprakları ve çiçekleriyle çok sempatik görünür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar