12 Ocak 2017 Perşembe

Alüminyum mobilya profilleri

Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Firmamız aynı zamanda mobilya kapak profilleri , bölücü paneller, kapı kasaları, bankolar, fuar stantları, yönlendirici tabelalar ve. You will be notified by e-mail once your account has been activated by the store owner. If you have ANY questions about the operation of this online shop, please contact the store owner. BAROK GÜMÜŞ - ALUMİNYUM Bir Koli Fiyatıdır.


Kemeraltı Başdurak Camisinin altında kurulmuş şirketimiz Mustafa ve Gökçen Savgu kardeş adıyla faaliyete başlamıştır. ALÜMİNYUM KAPAK - KULP ve MOBİLYA PROFİLLERİ. Standart Profil , Profil , Aluminyum profil , alüminyum profil , standart profil , düz aldoks, tuba serisi profil , csistem profil , Kompozit panel. Ekstrüzyon alüminyum profil fabrikası olarak alüminyum profil sektörünü branşlara ayırmıştır. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir.


Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır. MOBİLYA PROFİLLERİ - TENTE PROFİLLERİ - MENFEZ PROFİLLERİ - REKLAM PROFİLLERİ - SOĞUTUCU PROFİLLERİ - SANAYİ PROFİLLERİ - PLASTİK PROFİLLERİ. Birleştirme Profilleri Kapak Profil Çitalar.


Alüminyum mobilya profilleri

Yüzey işlem olarak polisaj, satinaj ve zımpara uygulanmaktadır. Kalıplarımızın dizayn ve imalatı, son model CNC ve tel erezyonlarda yapılmaktadır. Alutime: Karşılaştırma listesine ekle. Halat Makine Tel Galvanizleme San. Tel Örme ve Dokuma Tel Galvanizleme San.


Dikdörtgen Kutu Profiller. Ağırlıklı olarak, mobilya sanayine yönelik alüminyum profiller , ray kapaklar, çerçeve kapaklar, ray dolap sürgü sistemleri, entegre kulplar, akrilik kapaklar, high gloss kapaklar, mutfak dolap kapakları, kapı kasaları, aksesuarlar ve çeşitli dekoratif panellerin üretim, satış ve ihracatını yapmaktayız. E-Bültenimize kayıt olun ve yeniliklerimizden kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun. Afrika Seri Doğrama Profilleri. Mobilya Mutfak-dolap Kapakları Profilleri.


Zehirleyici ve manyetik değildir, kıvılcım çıkarmaz, soğuğa ve sıcağa dayanıklıdır, hassas toleransa sahip ürünler üretilebilir. Yoğunluğu çeliğin veya bakırın üçte. Kapak ve mobilya profilleri alanında alüminyum firmamız çok çeşitli üretimler yapmaktadır. Yapmış olduğumuz çoğu üretim, alanında ilk olmakla beraber oldukça beğeni toplamıştır. Bu üretimlerin devamını sağlayabilmek adına ekip arkadaşlarımıza yeni vizyonlar yüklemeye devam ediyoruz.


Köşe Dirsek 1Derece Kapalı 15. Sanayi Sitesi Sanayi Mahallesi 13. Gümüş renkte sünek bir metaldir. Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunur ve oksidasyona karşı üstün direnci ile tanınır. Cavit Duvan şirketler grubu bünyesinde çözüm ortaklığı yaptığımız markalar ve şirketler.


Alüminyum mobilya profilleri

Kısa sürede Aluminyum sektöründe öncü kuruluşlar arasında yerini alan ORTADOĞU ALUMİNYUM kendi bünyesinde eloksal, ahşap desen, elektrostatik toz boya tesislerini kurarak ihtiyaç duyulan sanayi profilleri , doğrama profilleri , cephe profilleri , ısı yalıtım profilleri , küpeşte profilleri , cam balkon profilleri vb. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ POLİTİKASI. Alemdar alüminyum olarak sizlere ne iyi hizmeti verebilmek adına elimizden gelen tüm çabayı sergiliyoruz.


BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI. Yat, Karavan, Otomotiv Üreticileri. Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız. Bu internet sitesinin kullanıcıları p rofildeposu.


Alüminyum Kutu Isı Bariyer Isı Yalıtım Profilleri. Basamak ve Süpürgelik Profilleri. Muhtelif Profiller : Mastar Profilleri. Yılların tecrübesiyle içinde bulunduğumuz mobilya sektörü içinden gelen talepleri,müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesi bilinciyle karşılama.


Firmamız ray kapak imalatı, alüminyum kapak imalatı, mobilya alüminyum profil satışı, mobilya aksesuar satışı ve cam ayna işleme sektörlerinde faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Firmamız mobilya aksesuarları ve sürgü kapak mekanizmalarının ithalatını yapmaktadır. Aslanlar kalitesiyle alüminyum profiller. Sistem profilleri , sürme profiller , standart profiller , ısı yalıtımlı profiller , cephe profilleri , duşakabin profilleri , cam balkon profilleri ve daha fazlası. Kurulduğundan bugüne kadar İnterduş markası ile imalatını yaptığı duş ve küvet kabinleri, duş teknesi, jakuzi, hidro masajlı küvetler, buhar banyosu, Türk hamamı fonksiyonlu duş üniteleri ve banyo dolap.


Deneyimli uzman mimar, mühendis ve teknik personelden oluşan AR-GE departmanı, ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda teknik özelliklere sahip alüminyum sistemlerini teknolojik yenilikler kullanarak yapmaktadır. Hazırlanan tasarımlar, yüksek kalitedeki profilleri elde etmek için bünyemizdeki kalıphane ünitesinde işlenmektedir. Bu kategoride adet ürün bulunmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar