26 Mart 2015 Perşembe

Toplayıcı menfez

TM serisi tek sıra kanatlı menfezler , klima havalandırma ve ısıtma uygulamalarında kullaılmaktadır. Yatay veya dikey olarak dizilen tek sıra kanatlardan meydana gelmektedir. Tek sıra kanatlı olarak imal edilmektedirler. Klima ve havalandırma sistemlerinde üfleme devresinde kullanılan menfezler , çift sıralı kanatlı olarak komple Alüminyum profillerden imal edilmiştir. Damper ilavesi yapılabilir.


Toplayıcı menfez

Toplayıcı menfezler tek sıra kanatlı olarak imal edilmektedir. Havalandırma sistemleri arasında bulunan toplayıcı menfezler , emiş menfezi olarak da bilinmektedir. Zıt kanatlı menfez damperi, damper anahtarı yardımıyla ayarlanır.


Hava kanallarının emiş hattına monte edilirler. Emiş menfezleri , üzerlerine isteğe bağlı olarak eklenen hava ayar damperi sayesinde emiş yaptığı hava ayarını da düzenleyebilir. Menfezler istenilen kanal çapına göre imal edilmektedir. Geniş ve dar kasalı olarak özel biçimlendirilmiş aliminyum profilden üretilir.


Büyük geniş ve dar kasalı olarak üretilir. Eloksal, analog, statik boyalı olarak imal edilir. Hava miktarını ayarlamak için zıt kanatlı damperler kullanılır. Emiş kanallarının ihtiyaç duyulan noktalarında kullanılır. DKP sacdan ve galvanizli sacdan da imal edilmektedir.


Değerlerimiz” Her müşteri bizim için özeldir ve müşteri tatmini, her şeyden önceliklidir. Müşterilerimizin çözüm ortağı ve doğal danışmanı olarak, onları en yüksek düzeyde memnun etmek için, beklentilerini en ekonomik ve hızlı biçimde karşılayarak, mükemmel ürün ve hizmetler sunmak birincil görevimizdir. Genellikle mahal havasını veya mahal havasının çok kirli, çok sıcak bir bölümünü mahalden emen menfezlerdir.


Genellikle duvarlara ve kapılara konulan ve havanın artı basınçlı bir mahalden komşu mahale geçmesini sağlayan menfezlerdir. Kanal ve duvar uygulamalarında kullanılabilir. Kanat yapısından dolayı yatay ve dikey kullanıma uygundur.


Karmates, menfez ve menfez imalatı konusunda müşterilerine kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktadır. Hava üfleme kanallarında kullanılan toplayıcı menfezler özel çekilmiş alüminyum profilden imal edilmektedir. Menfez kanatları el ile kolayca ayarlanabilir. Ortamdaki havayı ortamdan çekerek dışarı atar.


Sabit veya ayarlanabilir kanatlı olabilir. Kullanılacak ortamın büyüklüğüne göre emiş gücü ve emiş kanalları büyüklüğü ayarlanabilir. Değişik yapı malzemeleri tercih edilerek üretilebilir. Hijyenik havalandırma sistemlerinde emiş menfezi olarak kullanılırlar. Use the search box to find the product you are looking for.


Tasarım ARETA MUTES MEKANİK Tüm. Malzeme: Ekstrude aluminyum profilden mamul çerçeve ve kanatlar. Uygulama: TM serisi menfezler ofis, alışveriş merkezi gibi binalarda dönüş havasının toplanmasında kullanılır. Geniş Müşteri kitlesine hitap eden SEZGİN MENFEZ merkez istanbul olmak üzere Türkiye sınırlarına ve dışına menfez ve panjur satışı yapmaktadır. Kanatlar aerodinamik bir yapıya sahiptirler ve el ile ayarlanabilirler.


Müşterilerimize kalite, hizmet seviyesi, inovasyon ve fiyatın doğru bileşimini sunarak tercih ettikleri tedarikçi olmak, çalışanlarımız için modern ve güvenli bir çalışma ortamı yaratmak, işimizin her boyutunda operasyonel mükemmelliğe ulaşmaya çalışmak, her faaliyetimizle markamızı güçlendirmek için çalışıyoruz. Kolay monte edilebilen pratik olarak vida ve ölçü gerektirmeyen firmamızın patentli ürünüdür. Wc havalandırmalarında, banyo havalandırmalarında, havalandırma bacası açıklıklarında kullanılır. Kosovar Havalandırma: Havalandırma, Doğalgaz Baca Sistemleri, Plan, Proje, İzolasyon Kaplama, İmalat, Taahhüt, Montaj, Flexible Hava Kanalı, Havalandırma. Adres: Beşevler Küçük Sanayi Sitesi 10.


Bu hızın bulunduğu kolonun başında yazılı menfez ebadı mahale uygun olan menfez ebadıdır. Sadece alüminyum imalat için geçerlidir. Isıtma-Soğutma Klima Santrali. Sığınak Havalandırma Ünitesi. Difüzör veya menfezin kutuya montajı vida veya klipsle yapılabilir.


Kutunuun tavana asılması rot veya askı aparatları ile yapılabilir. Komşu mahaller arasında hava trasnfer menfezi olarak kullanılır. Minimum bölme kalınlığı 3mm’dir. Her iki yöndeki çerçeveleri ile dekoratif bir görünüm sağlar. BCD tipi menfezler duvar uygulamaları için tasarlanmışlardır.


Dağıtıcı ve toplayıcı sistemlerde kullanılırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar