27 Mart 2015 Cuma

Tavan 3 boyutlu

Gergi Tavan Sistemi sadece tavanda değil ,duvar ve dekoratif amaçlı olmak üzere yapılabilir ve her şekle girebilir. Sudan ve nemden etkilenmez , Bakım ve boya gerektirmez , Temizlenebilir , Üzerine ankastre aydınlatma armatürleri konulabilir , Arkadan aydınlatma yaparak soft ışık kaynağı olarak kullanılabilir. Duvarınız ile aynı renkte ya da klasik olarak beyaz renkte bir tavan sahipseniz bu tavanı yenileme şansınız olduğunu bilmelisiniz. Doğru ışıklandırma metotları ile boyutlu bir görünüm elde edebileceğiniz doğal taşlar aynı zamanda odalarınıza renk de katacak.


Digital gergi tavan sisteminde kullanılan baskı tekniğinin aynısı bu sistemde de kullanılmaktadır. Ancak bu sistemde kullanılan aliminyum profillerin esnek yapısıyla oluşturulmuş boyutlu şekillere boyutlu görsellerin monte edilmesi mekanınızı sıradanlıktan kurtarıp hakkettiği artı değere kavuşturmaktadır. Duvarlardan, reklam panolarına, fuar standlarından, aydınlatma armatürlerine, hatta boyutlu yüzeylere kadar her yerde uygulanabilir. Kullanışlı ve aynı zamanda şık tasarımlarıyla dikkat çeken boyutlu banyo gelen misafirlerinizi de etkisi altına alacak ve derinliğiyle içine çekecektir.


Banyodan ayrılmak istemeyeceğiniz bu muhteşem boyutun tadını hem siz hemde aileniz sonuna kadar çıkarabilir ve günün stresini atabilirsiniz. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Resimde kullanılan mavi, sarı, yeşil ve siyah renklerin ışıltısı ve kenar kısımlarında modern çizgilerin barındırıldığı asma tavan modeli spor ışıkları ile estetik ve zarif bir görünüm sunuyor. Daha Detaylı Bilgi ve Fiyat Talepleriniz İçin İletiş. Lake doku gergi tavan kumaşı parlak ve pürüzsüz dokusu ile uygulanan mekana bir başka derinlik katar.


Tavan 3 boyutlu

Asma Tavan Detayı: Farklı Modüler Asma Tavan Sistemi. Sürme Pencere Sistem Detayları DWG. Temelden Çatıya Tüm Su Yalıtım Detayları DWG. Uzay Kafes Çatı Sistemi Detayları DWG. Gergi tavan sayesinde yaşadığınız ortamı istediğiniz şekillerde dizayn edebilirsiniz!


Mekanlarınızın ışıklandırma sistemini boyutlu gergi tavan modelleri ile değiştirmenin zamanı geldi. ARG Yapı’nın size özel hizmeti olan transparan dokulu gergi tavan altına döşenen aydınlatma sistemi sayesinde artık e varan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Taban bıranşımız olan asma tavan ve gergi tavan sistemleri ile başlayan meslek hayatımız.


D gergi tavan sistemleri bir çok alanda ve aydınlatma armatürlerinde kullanılır. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Gergi tavan konusunda deneyimli ekibimiz, transparan, boyutlu , lake ve dijital baskı tavan uygulamalarında kaliteli hizmet vermektedir… Gergi Tavan Görselleri Efe Gergi olarak görsel çeşidimiz oldukça geniştir, dijital baskı için istediğiniz görseli seçip tavanınıza kolayca uygulatabilirsiniz.


D GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ – 3D Gergi Tavan yüksek teknoloji ile üretilen yangına dayanıklı, akustik ve dekoratif bir yapı elemanıdır. Pvc bir membran olup, Geniş profil yelpazesi ile her türlü tasarıma yanıt verebilecek niteliktedir. Gergi Tavan Ustası – Gergi tavan (Germe Tavan ) dekorasyonlarında birbirinden görsel gergi tavan modellerimiz, özel baskı resimlerle sizlerin memnuniyetinizi daha da arttırmayı hedeflediğimiz boyutlu gergi tavan uygulamalarımız, çözünürlüğü yüksek ve net görsellerle süslediğimiz tavan ve duvarlarınızla muhteşem. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Fiyat ve ürün bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Alüminyum profillerin ensek yapısı ile çeşitli tasarımlara imkan sunar.


Boyutlu - 3D Gergi Tavan Modelleri ve Görselleri. Yıl Garantili gergi tavan ürünlerimiz esnek ve dayanıklı yapısı sayesinde kullanım ömrü boyunca ilk günkü görünümünü korur. Yenişehir Mahallesi, Sönmezay Sk.


Artık boyutlu nesnelere bakmak için 3D gözlük takmanıza gerek kalmıyor. Vintage Mutfak Dekorasyonu İçin Öneri. Lüks Deri Berjer Koltuk Modelleri.


Yemek Odası Dekorasyonunda Canlı Renklerin Kullanımı. Duvar Resminizin yanında gönderilen tutkalı yaklaşık 4-litre suya aynı anda karıştırarak dökünüz. Tutkal ve su karışımını yaklaşık dakika boyunca, tutkal lapa lapa oluncaya kadar karıştırınız ve sonra dakika bekleyiniz. Evinizin veya iş yerinizin tavanını boyutlu olarak görmek isterseniz tam size göre 3d gergi tavan sistemi. Her alan uygulanabilen dekoratif amaçlı veya aydınlatma amaçlı kullanıla bilir.


Tavan 3 boyutlu

Sitede bulunan görseller örnek amaçlıdır boyutlu duvar kağıdı fiyatları ve resim seçenekleri için bizi arayabilirsiniz. Filiz Hanım Germe Tavan uygulaması proje işidir. Yaklaşık bir fiyat verecek olursak sadece germe tavan olarak (BARİSOL, BASKI, HARPOON ve KENAR PROFİLLERİ) (Aydınlatma-LED hariç) 7Euro civarında tutacaktır. PROJE DETAY : Denem Yazısıdır.


Buraya Proje Hakkında Bilgiler Gelecektir. Gerrmax gergi tavan sistemleri ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Aynı zamanda beklenmedik şekilde yalıtım sağlayan paneller ısı kaybına ve ses geçirgenliğine de engel oluyor. Gergi Tavan 3d gergi tavan aydınlatma yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey, baskı için seçilecek görselin mekana uygun olması gereklidir.


Gergi Tavan sisteminde Türkiyenin önde gelen üreticilerinden olup sektörünün en hızlı büyüyen firmaları arasında yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar