24 Mart 2015 Salı

Sunum uzaktan kumanda

Karşınızdaki kişi ya da kişilere etkileyici, unutulmaz ve kusursuz bir sunum gerçekleştirmek için başvurabileceğiniz sunum cihazları ve bu cihazların olmazsa olmaz tamamlayıcısı sunum kumandası sizlere büyük kolaylık sağlar. Sunum Kumandaları Markaları. Fakat teknoloji devrinde bunlarla uğraşmaya aslında hiç gerek yok, projeksiyon sunum kumandaları , içlerinde küçük bir lazer sistemi de bulundurarak projektörden yansıtılan slaytta tam olarak göstermek istediğiniz noktaya dinleyenlerin dikkatini çekebilir. Tek eksigi, sunumu hep bastan baslatmasi, o yuzden once istediginiz slayti manuel olarak bilgisayardan baslatmali ondan sonra sunum kumandasi ile devam etmeniz gerekiyor.


Sunum uzaktan kumanda

Sıcak kablosuz Presenter Lazer işaretçi 2. G RF kablosuz PPT sunum uzaktan kumanda kırmızı ışık USB. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Vurgulamak, Büyütmek veya Dijital Lazerle odak noktalarını göstermek için gelişmiş işaretçiyi kullanın. Bir önceki kumandam metre uzaktan çekmiyordu. Yanlız malzeme kalitesi çok iyi.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Bu sayede dinleyiciler karşısında rahat hareket edebilir ve onlarla daha yakın ilişki kurarak sunum kalitenizi artırabilirsiniz.


Sunum uzaktan kumanda

Teslimat adresinin kargo kapsamı dışında. Ama üniversitelerde anfi tarzı bir sınıfta sunum. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Yükseklik x Genişlik x Derinlik: 13mm x 2mm x 1mm.


Ağırlık: 4g Pil dahil. Bu sayede kullanıcılar hazırladıkları sunumlar için Android cihazlarını bir projeksiyon kumandası gibi kullanabiliyor. Office Remote – PowerPoint Office Remote uygulaması Excel ve Word dosyaları için de kullanılabiliyor. Kırmızı lazer pointer kalem USB sunum uzaktan kumanda ile kablosuz sunum Bu 2. GHz kablosuz uzaktan kırmızı lazer işaretçi sunum siyahı küçük ve zarif, taşınabilir ve daha zengin uygulamalarla.


Sunum uzaktan kumanda

Kumanda olarak kullanmak istediğiniz aygıtta Keynote uygulamasını açın. Araç çubuğunda düğmesine dokunun. TL (18) BiltechTeknoloji 98. Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji. Power Point sunumlarınızı yaparken sonraki ve önceki slaytlara geçebilir, sunumunuz sesli ise sesini ayarlayabilirsiniz.


Bilgisayar kumandası ile uzaktan kontrol. Bu ve benzeri durumlarda Android telefonunuza uzaktan kumanda işlevi kazandırabilirsiniz. Dilerseniz şimdi bilgisayarı Android telefonla uzaktan kontrol etmek için kullanabileceğiniz uygulamayı yakından tanıyalım.


Satın almak için yardım alın. Sadece dakika şarj ile saat kullanım ömrü sunan uzaktan kumanda neredeyse tüm popüler cihaz ve uygulamalarla sorunsuz şekilde -tak çalıştır mantığıyla-çalışıyor. Daha akıcı sunum deneyimi vadeden Spotlight böylelikle konuşmacının dikkat ve konsantrasyonunu arttırarak kendine güvenini pekiştirmesine de katkı sağlıyor. Avantajlar Uzak mesafeden çalışıyor,USB alıcı yuvası,İnce kalem harici pil. Dezavantajlar Arka kapağı tutan tırnaklar biraz narin.


Logitech, sunum kontrolünde yeni standartlar su. GHz Qwerty Klavye Air Mouse Kumanda DK-AC-KAM04. Yazılım gerektirmeden bilgisayarınıza taktığınız anda sunuma başlayabilirsiniz. Tıklayın, telefonunuzu bırakın.


Geniş mekanlarda toplantı ve diğer sunum salonlarında büyük kolaylık sağlayan motorlu uzaktan kumandalı projeksiyon sunum cihazları perdesi:. Dark WPKırmızı Lazerli 2. Kullanıcılar bir sunum başlamadan zamanlıcı da ayarlayabiliyor. Kumanda toplantı öncesinde kullanıcıları titreşimle uyarıda bulunabiliyor. Wireless Görüntü Aktarici.


Bu sunucu, uzaktan kumandali bir fa- re ile lazer işaretçisinin bir bileşimidir. Elektronik Sarf Malzemeler. Back Mağazadan Teslim Al. Seçiniz Mağazayı Değiştir. TELEFON: ÇALIŞMA SAATLERİ.


Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar;. Spotlight, metre (1adım) mesafede hareket ederek sunum yapmaya olanak sağlıyor. Cep Telefonu Tüm Ürünler.


S Pen birçok farklı uygulamaya yeni yetenekler kazandırıyor. W Acil Yüksek Güç Taşınabilir Anahtarlık ücretsiz nakliyeUSD 5.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar