12 Mart 2015 Perşembe

Çelik sapan kaldırma kapasiteleri

Çelik sapan kaldırma kapasiteleri

ELİK SAPAN KALDIRMA KAPASİTELERİ. Madencilik, balıkçılık, petrol kuyuları, telesiyej, genel mühendislik, çekme halatı , çelik sapan halatı, vinç halatı, tavan vinci halatı. Comments Off on Çelik sapan kaldırma kapasiteleri. Sapanlama işlemi CE belgelidir. Boru hattı- kaldırma sapanları ,boru hattı inşasında yüksek taşıma kapasiteleri gerektiğinde,vazgeçilmez ürünlerdir.


Bu kaldırma sapanları ,tespit yüzeyinin tamamında özel bir kaymayı engelleyici plastik tabaka ile kaplanmıştır. Buna göre yine 20mm 6xÇ. Ayrıca çelik halat sapan aksesuarlarında da kullanılan bağlantı elemanlarının halka, kanca ve kilitlerin en az emniyetli çalışma yükü tek halatın çalışma. Bu tip kaldırma şeklinde her iki çelik sapanın da aynı çelik halattan imal edilmiş olması gereklidir. Emniyet katsayılarına sahiptir.


ELİK HALAT SAPANLAR -CARASKAL VİNÇLER. Her renk kodunun kendine ait, tonaj kapasitesi , güvenli çalışma yük tablosu ve kullanım şeması vardır. Bez halatların kapasitesi emniyetli kaldırma yüküne göre katı olmalıdır. Maximum Yük = (SWL) Üzerinde işaretli olan emniyetli kaldırma yükü. Kanca, Mapa ve çelik sapanları yüzükle kullanın.


Türkiyedeki en köklü çelik halat, spanzet, polyester sapan ,. Polyester sapanların taşıma kapasiteleri Avrupa normlarında belli renkler ile tespit edilmiş ve kullanıcıların. Uzun süre kullanılmama sonucu veya saklama ve çalışma koşullarının. Esnek göz modeli, geniş kasalı olması, emniyetli bir şekilde, yüklerinizi askıya almanızı sağlar. Dikey kaldırma , boğdurma ve sepet şekli kullanım, tekli çelik sapan gözlü modele en uygun şemalardandır. Göz aralıkları ve boy ölçüleri istediğiniz ölçülerde yapılır.


Zincir sapanların taşıma kapasiteleri EN 818-normunda belirtilmektedir. Diğer zincir grupları ile kaldırma işleminin yapılmamasını tavsiye ederiz. En sık kullanılan çelik zincir grade EN 818-normuna uygun olarak. Kesinlikle kaldırma acısı A ya dikkat ediniz.


Bu acı ne kadar büyük olursa sapanın taşıma kapasitesi o kadar düşer. Etiketler: açılı kaldırma , çelik halat, çelik halat dayanımı, çelik halat sapan dayanımı, çelik halatlar, çelik halt kullanımı, çelikhalat, halatların kopma yükü, sapan kullanımı. Periyodik kontrol için gelen akredite firmanın hazırladığı kontrol raporunda kaldırma ekipmanı max. Normalde yeni yönetmelikle 1. Kaldırma kapasitesi ve kullanımda dikkat edilecek hususlar. Yük için gerekli halat taşıma kapasitesi , Aşınma dayanımı, Yorulmaya karşı dayanım, Dönmeye karşı dayanım, Korozyona karşı dayanım çok önemlidir.


Doğukan Çelik Halat Adres: Çavuşoğlu Mah. Kapasite (t) Uzunluk (m). Ben kontrol etmek istediğimde örnek olarak Tonluk kaldırma kapasitesi olan bir zincirin et kalınlığı adım boyu gibi uzunlukları standart olarak görebileceğim bir evrak yok mu? Başka bir örnek olarak kancaların ağızlarının genişleyip genişlemediğini öğrenmek ve ona göre kullanım dışı bırakmak için. Halat çapında küçülme olup olmadığını, b. Yükü, ASLA kaldırma yapacağınız sapan ile uzun süre bekletmeyin.


Zincir, çelik ve polyester sapan , sapan çeşitleri arasında en çok bilinenler arasında yer alıyor. Dikey kapasitesi standart ürün ve daha büyük kapasiteli ağır kaldırma sapanlar mevcuttur vardır. Yükü kapasitesi eşit yada daha yüksek dayanıma sahip bağlantı noktalarına dayanmaktadır. Serbest yükün kaldırma ve indirme işleminde 18xVE 35Xlif özlü dönmeyen.


Seale Çelik Özlü Çelik Halat. Kaldırabileceği maksimum yük ( kaldırma kapasitesi , nominal yük, tasarım yükü): Bir makinenin işletme sırasında belli bir açıda ve mesafede kaldırabileceği maksimum yüktür. Etiketler : kollu çelik sapan çelik halat sapanlar çelik sapan çeşitleri halkalı çelik sapanlar kancalı çelik sapanlar pres baskılı çelik sapan kurşun baskılı çelik sapan örgülü çelik sapan fiyatları halkalı çelik sapanlar kalıp kaldırma çelik sapanları akü kaldırma sapanları çelik sapan kullanma talimatı test. Gezer vinç halatları ve çelik sapanlar. Yüksek mukavemetli şarj ve döküm vinç halatları.


Çelik sapan kaldırma kapasiteleri

Orijinal gemi crane ve boom gergi halatları. Halat Üreticileri Federasyonu), CET (Avrupa Tel Üreticileri Komitesi) ve ESIS. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürün müşterisini yaratır.


Tüm sorunlarınız için anında destek hizmeti. Profesyonel ekibimiz ile montaj hizmeti. Ana sayfa Çelik Halat ve Aksesuarlar. Artık polyester sapan , çelik sapan ve nylon halatlar geliyor insanın aklına.


Çelik sapan kaldırma kapasiteleri

Ama bu sapanları birbirinden ayıran çok fazla özellik var, ve bu özelliklerin başında kullanım alanları ve kaldırma kapasiteleri var. Bunlar şu anda çoğu firmanın gözden kaçırdığı ve güvenlik açıklarına yol açan önemli bilgiler. Açı ne kadar büyük olursa sapan kaldırmakapasitesinin o kadar azalacağını ASLA unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar