25 Mart 2015 Çarşamba

Dış cephe boya şartnamesi

TEKNİK ŞARTNAME – FENOMASTIC PURE. Boya uygulaması öncesi astarın kuruma sürelerine dikkat edilmelidir. Stucco iç cephe macunu mala veya spatula ile yüzeye tatbik edilmelidir. Dış cephe boyası silikon esaslı olacaktır. Orijinal ambalajlarda olup ağzı açılmamış, patlak ve delik olmayacaktır.


Dış cephe boya şartnamesi

En az 2litre ambalajlarda olacaktır. Son Kat Dış Cephe Boyası : Mineral kaplamanın boyanması amacıyla silikon emülsiyon esaslı, buhar geçirgenliği ve su iticiliği yüksek, silikonlu dış cephe boyası kullanılacaktır. MADDE – ZEMİNİN HAZIRLANMASI. Eski binalarda yalıtım yapılacak yüzeylerde kabaran boyalar ve sıvalar iyice temizlenmeli ve bozulan yüzeyler yalıtıma elverişli duruma getirilmelidir.


Bina da çalışacak işçilerin SSK lı olacaktır. Binada çalışacak işçiler emniyet kemeri ve baret takacaktır. Bina cephesinde bulunan kılcal bütün çatlakların elastik dış cephe macunu ile macunlanması. BOYA VE BADANA İLERİ (İNAAT).


Yeni uygulama ve bakım için şartname hazırlanması. YÜZEY HAZIRLIĞI : 1)Taşeron imalata başlamadan önce tüm dış cephede yüzey yoklaması yaparak kendisinden önce yapılan ve dış cephe boyası yapılmasına engel olacak tüm eksik ve kusurlu imalatları 1(bir) hafta önceden ŞİRKET yetkililerine haber vererek eksik imalatların tamamlanmasını. Bu şartname , sıvalı dış cephe ısı yalıtım (m antolama) uygulamasında kullanılacak malzemeler ile. Dekoratif ve sistemi koruma amaçlı sürülen mineral sıvadan sonra üzeri istenilen renkte sisteme ait silikonlu dış cephe boyası kat uygulanacaktır. Binanın dış cephelerine sırası ile profil borulardan iskele kurulacaktır.


Alseccı Dış Cephe Boya grubu ürünlerinden biri ile kat boyanacaktır. Silikonlu textürlü dış cephe boyası veya muadili ile boyanacaktır. Dyo ya da Filli boyanın saten su bazlı serisi veya muadili kullanılacaktır. Tavanlar plastik boya ve kartonpiyer. Cephedeki mevcut boya ya da kaplama incelenerek zayıf yada kabarmış kısımlar kazınmalı, eğer varsa sağlam olmayan yüzeylerde tamir harçları ile tamirat yapılarak bu bölgeler tutunmaya daha elverişli hale getirilmelidir.


Urankent dış cephe tamir ve boyası yalıtımı ile. Tamirat boya ve yalıtım yapılfik bina. Sağlığı, İş Güvenliği, İş Hukuku, İdari Şartnamesi.


TAŞERON’UN GENEL GÖREV VE SORUMLULUĞU: TAŞERON, İŞVEREN’in vermiş olduğu işi,yürürlükteki İŞ YASASI,SOSYAL SİGOTALAR YASASI ve bu yasalara dayanılarak çıkarılmış olan bilimum tüzük, yönetmelik ve genelge hükümleri ile esas ihale makamının. Isı yalıtımı (mantolama) nereye yapılır? Enerji etkinliği açısından yapılarda mantolama teknik şartname esaslarına uyulması gerekir. Mantolama Teknik Şartname.


Evlerinizin kimliği haline gelecek olan dış cephe boyası rengini özenle seçmeniz ve dış cephe boyamasını özenle yapmanız gerekir, dışarıdan evinize bakıldığında akılda kalacak ilk özellik evinizin rengi olacaktır. Bu nedenle dış cephe boyasının ayrı bir önemi vardır. Binanızın dış cephe boyasını yaptırmadan önce bazı hususlara dikkat etmeniz ve en azından dış cephe boyamada bilgi sahibi olmanız gereklidir. Bursa da dış cephe mantolama başta olmak üzere şirketimiz izolasyon, su yalıtımı, çatı yalıtımı ve çatı tadilatı, temel bohçalama, makinalı alçı sıva, makinalı şap uygulamaları, drenaj uygulamaları, tesisat uygulamaları, boya işleri, mermer uygulamaları, seramik fayans uygulamaları ve alçı alçıpan uygulamaları ile sizlere hizmet vermektedir. Bu şartname projesine göre boya uygulamalarının, tasarım resimleri ve listelenen standartlara uygun olarak yapılmasını öngörmektedir.


STEKLİ işçilik, malzeme, ekipman, nakliye ve tüm. Gerekirse ikinci kat boya ile homojen bir yüzey elde edilecektir. Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Teknik Şartnamesi (Taşyünü) VitrA Therm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Teknik Şartnamesi Rev. Dübeller: Dübeller, ısı yalıtım levhası kalınlığına ve tutunacağı yüzeyin beton, bims, tuğla, ahşap olması durumuna göre farklı uzunluk ve tipte olacaktır.


Duvarın sıva suyunu emmesini önlemek için sıva aralıklı olarak ve gereği kadar ıslatılacaktır. Dış yüzeylerdeki sıvaların şiddetli güneş ve fazla rüzgarlı havada yapılması uygun değildir. Cephenin istenilen renklere silikon esaslı Filli boya expert boya marka dış cephe boyasıyla boyanması (en fazla iki farklı renk) 9. Boya , Badana, Cila Genel Teknik Şartnamesi. Dış ve İç boyalar BOYALAR : ( boya nedir?).


Konuda uzman olmayan kişilerce hazırlanmış bu şartnameler yüzünden birçok apartman cepheleri kötü olmakta va kat maliklerinin paraları da boşa gitmektedir. Temin Edilemiyor e-bülten. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum.


Dış cephe boya şartnamesi

Cepheden meskene su alma, rutubet ve yoğuşma gibi faktörleri kaldırarak 1etkili olan ve bina ömrü müddetince kesin çözüm sağlayan tek sistemdir. Sistem yüksek yoğunluktaki straforların, polistren bazlı, izolasyon içerikli yapıştırıcı ve sıvalarla dış cepheye uygulanması ile gerçekleşmektedir. Binanın iç yapısından herhangi bir su kaçağı ,sıvadan ve statik yapıdan kaynaklanan oturma çatlama ve bina çalışma. Teknik şartname kapsamındaki pozların ölçümünde bitmiş net yüzey ölçüleri esas alınmaktadır. Texture dış cephe boyası (Grenli boya ) dış cepheye resimdeki gibi kabartılı desen veren dekoratif bir boyadır.


Gerekiyorsa bir kat dış cephe astarı atılır. Değişik firmalardan teklifler alınız. Komşularınız ile bir renk çalışması yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar